Мені здається, що скоро завдякі цій гілці буде доведено, що електричні чайники є носіями Космічного Розуму...
Не зовсім розумію, навіщо така процедура... Але менше з тим, гілка чітко показала кілька важливих речей: 1. Все-таки вони клацають! Самі по собі! Це підтвердили понад 5 людей! 2. Природа клацання трансцидентна! Не зважаючи на місячні доведення та десяток сторінок дискусії таємниця виникнення звуку залишилася непоясненою - усі мої прохання пояснити загальні фрази типу "спрацьовує реле захисту" чи "це від повернення термоелектричного реле на місце" залишились без пояснень. Ніхто не міг чітко пояснити звідки і з якої причини чайники цикають, коли їх залишають без уваги. 3. Завдяки причині створення теми на світ з'явилася добра секта, що має на меті пізнати невідане та досягти нірвани знань. 4. У людей ще залишається шанс спробувати пояснити цей чудернацьке явище. Хіба це не прекрасно?
Я під час січневих свят перебрав свій електрочайник (виїхати за новим не було можливості-ожеледиця). Ані полтергейстів, ані тарганів, ані звірят, про правильну назву яких ми довго сперечалися (блощиці-клопи-плюскви) не помітив. Мабуть тому мій чайник працює і не клацає?
Побавилась, дякую всім. Маю питання - чого Марусино так люто карму мінусувала? Щодо китайської збірки - в мене клацає як пластмасовий на дачі, так і з нержавійки вдома... Чогось мене причини клацання не цікавили раніше...
Думаєте, все так просто? Тут люди вже з позаминулого року задумуються (дивіться на час створення теми), але однозначної відповіді немає дотепер
Форесте, я забув сказати, що у своєму чайнику під час ремонту я викинув термовимикач на дні чайника (який має спрацювати, якщо його вмикнуть без води). А "паровий" спрацювує нормально. Мабуть у Вас клацає той, що я викинув?
Дякую, що реанімували тему. В суботу тре буде купити новий чайник. Форесте, напишіть точну назву, модель, part number Вашого. Або я куплю такий же, щоби дослыдити клацання. Або дружина змусить купити інший, щоби НЕ клацав.
Борис! Не экономьте. Купите нормальный аппарат. У меня уже второй год. Очень доворен. Правда, как-то постепенно ушла из обихода семьи фраза: "Давай, чайку поставим...."
Tefal Express. Парт нумбер, звиняйте, не розголошую. До речі, ви ніколи не думали, може причина теми у людській неувазі?