Як же ці войовничі атеїсти намагаються довестинам, що чуда не існує? Та невже я не відрізню клац "як реле" від клацу "як накип"? То все неправда.
з іншого боку, можна провести паралель із звичайною мишкою. кожне клацання мишки - це крок до пізнання чогось нового. отже робимо висновок, що чайник - філософ, і кожне його клацання - це наступний крок у сприйнятті реалій, малесенький крок в електронній еволюції..
Не воно однозначно. І не тому, що в мене суцільнометалевий чайник і не тому, що солі відсутні, а тому що це звук реле. ПЕС: Борисе, я глибоко поважаю Ваше бажання вступити до нашої секти, але мушу сказати, що час на це приходить сам. Ви тільки чекайте та вслухайтеся у чайники!
Ну тоді, як засновник секти, купіть ще три таких точно чайники, спочатку промоделюйте ситуацію in vivo, а потім займіться вівісекцією найбільш "гавкучого". А краще знайдіть ветерана КГБ - він "розговорить" чайник за 20 хвилин!
Шановний! Не путайте електричне реле, де зміна стану проходить з допомогою ел.магніту за долі секунди (в залежності від типу реле) і термо-електричного реле, де різниця між часом розірвання електричного кола і час повернення реле в первісний стан може становити невизначений час. При тому, в залежності від геометрії пластини, цей перехід не зовсім плавний, що і спричиняє до швидкого змінення положення контактної пластини, яке в свій час викликає звукові хвилі ( в межах чутливості вуха людини) які сприймаються нами як клацання. Як підтвердження: глухонімі цього клацання не чують, кажани ж шарахаються при закипанні води в чайнику... Доповідь закінчено!
Ви тримаєте вдома кажанів ? Напишіть у гілці про домашніх улюбленців. Мій соратник по "Нічній варті" працює в Центрі порятунку кажанів http://www.kazhan.org.ua/ і фахово на них розуміється. Тільки після текіли не ходіть на ту сторінку !!!
+100 Це крутіше! На тлі кризи, Першочерговий закон: Проект Закону про прийняття Поправки до Угоди про збереження кажанів в Європі Номер,дата реєстрації: 0109 від 15.12.2008 Ініціатор(и) законопроекту: Ющенко В.А. Президент України Шо я могу еще сказать... Борисе! Зима! Комах нема! Чим кормити? А таргани, вумні падлюки, перші відчули світову кризу, і всі як один перейшли в паралельний світ!
А я можу сказати більше: на інаугурації президента випустили сотню білих голубів. А якщо інаугурували би ... не того - випустили би сотню кажанів. Отаке секретне завдання було у хлопців - "мишатників".
Почитав тему - і бачу, що криза нам таки не страшна, якщо ще звертаємо увагу на такі глибокі проблеми нашого буття. "Респект і уважуха", як то кажуть.
та яка там криза! от у мене є чайник, але він не клацає. Як ви думаєте - чи достатньо цей звичайний чайник, який звик гріти задницю на цьому чарівному блакитному вогнику газової плити - чи достатньо цей чайник підключити до електророзетки, щоб він теж почав клацати?