А чому чайники клацають?

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем Forest, 27 лис 2008.

1. syavych

syavych копач

Якийсь я не правильний :sad: Мало того що чайник не клацає, так ще й батареї ні... ну хіба сусіди деколи перемовляються азбукою морзе :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

не один Ви такий.У мене теж нічого не клацає.Може люди поділяються на тих у кого клацає і на тих у кого не клацає?

• Подобається Подобається x 6
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І в мене ніц не клацає:sad::sad: зате в мене кімнаті ледь чутно щось гудео_Оособливо вночіо_Онайцікавіше,що крім мене того ніхто не чуєо_Оо_О що то за проява така?о_О

• Подобається Подобається x 4
  4. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

у мене чайник клацає. думаю то якісь елементи після нагрівання охолоджуються. розібрати аби подивтися не пробував - чайника шкода:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Forest

Forest Moderator

Хех, вже в чотирьох тільки тут присутніх клацає :)

P.S. А таємниця залишається... Навіть гугл ніц не знає, каже лише: "Можливо, ви мали на увазі: Чому чайники клацать!?" Краще би взагалі мовчав.

• Подобається Подобається x 7
  6. gryvul

gryvul Well-Known Member

А у Вас ноутбук чи стаціонарний? Якщо ноут - то адаптер (така чорна коробочка на дроті, той що веде від розетки до компа).

7. gryvul

gryvul Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  8. Forest

Forest Moderator

Я вже думав, що я не перший в світі підняв цю важну проблему, але коли відкрив лінки то заспокоївся - всього лиш констатація факту ще двома людьми, яких не цікавить чому це стається. Але в цьому є і плюс, теоретично наша секта може налічувати вже 6 осіб. І хай хтось тепер скаже, що вони не цикають!

• Подобається Подобається x 4
  9. Forest

Forest Moderator

Тема набуває розголосу - вже є передруки в жж, мене повідомляють, що над питанням думають професійні електрики, зокрема закордонні. Сторінка вже перша в гуглі, Цікаво, чим це скінчиться...

10. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ще щодо гудіння. А є у Вас колонки? Бо найпростіші з них також погудіти не проти навіть тоді, якщо формально виключені і до компа не під`єднані. Треба тільки з розетки витягати.

• Подобається Подобається x 1
  11. illia

illia Well-Known Member

ага...На КЛАЦних і неКЛАЦних
    або на КЛАЦнутих і неКЛАЦнутих )

• Подобається Подобається x 5
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Стаціонарний..до ноута ще-м не доробилася:)

Колонки є,але я їх зараз не юзаю,бо маю навушники:)

• Подобається Подобається x 1
  13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І мій чайник теж почав клацати...:sad: Пошесть якась...:sad:

14. syavych

syavych копач

Вірус планетарного масштабу? Захоплення світу неземними цивілізаціями які прилетіли на Землю і прийняли подобу чайників? о_О
    Тре дзвонити Брюсу Віллісу:)

• Подобається Подобається x 5
  15. Яська Березнева

Вам смішно, а я серйозно.:sad:

16. gryvul

gryvul Well-Known Member

Вам смішно, Вам серйозно, а мені робиться стра-а-ашно!!! А як вони почнуть нападати на людей, га?

17. Яська Березнева

А ми їх по чайнику, по чайнику!;)

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Форестові за тему і форумчанам за коменти +100 балів!! :haha: Давно так не сміялась :haha: Пішитє ісчо!! :good:
    А якщо серйозно - в мене такі ж симптоми були! У Львові мала електричний чайник. І він клацав! Чайник металевий, без спіралей всередині. Спочатку думала, що це під час кипятіння води нагрівається пластмасовий корпус фільтра, через який воду наливаємо. А потім він охолоджувався і клацав. (не сваріть за знання фізики, але то було хоч якесь пояснення). Але потім я той фільтр витягла, бо він постійно зіскакував. А клацання не припинилось! То влаштувала засідку і караулила широко наставивши вуха. Виявила, що клацає в районі кнопки. А чо - так і лишилось загадкою :pardon:

• Подобається Подобається x 9
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Третій день наставляю широко вуха і що? Не клацає, гад!:dntknw:

20. bora

bora Well-Known Member

Прийміть мене в свою секту - у мене масляний обігрівач клацає!;)

а де твій аватар? :)