Якийсь я не правильний Мало того що чайник не клацає, так ще й батареї ні... ну хіба сусіди деколи перемовляються азбукою морзе
не один Ви такий.У мене теж нічого не клацає.Може люди поділяються на тих у кого клацає і на тих у кого не клацає?
І в мене ніц не клацає зате в мене кімнаті ледь чутно щось гудеособливо вночінайцікавіше,що крім мене того ніхто не чує що то за проява така?
у мене чайник клацає. думаю то якісь елементи після нагрівання охолоджуються. розібрати аби подивтися не пробував - чайника шкода
Хех, вже в чотирьох тільки тут присутніх клацає P.S. А таємниця залишається... Навіть гугл ніц не знає, каже лише: "Можливо, ви мали на увазі: Чому чайники клацать!?" Краще би взагалі мовчав.
А у Вас ноутбук чи стаціонарний? Якщо ноут - то адаптер (така чорна коробочка на дроті, той що веде від розетки до компа).
Щодо чайників, знайшов на яндексі подібні обговорення: http://www.cn.ru/forum/showthread.php?t=12777&page=5 http://blog.cherepovets.ru/escarapela/2008/03/02/про-чайникoff/ Але також відповідь ховається в глибинах всесвіту...
Я вже думав, що я не перший в світі підняв цю важну проблему, але коли відкрив лінки то заспокоївся - всього лиш констатація факту ще двома людьми, яких не цікавить чому це стається. Але в цьому є і плюс, теоретично наша секта може налічувати вже 6 осіб. І хай хтось тепер скаже, що вони не цикають!
Тема набуває розголосу - вже є передруки в жж, мене повідомляють, що над питанням думають професійні електрики, зокрема закордонні. Сторінка вже перша в гуглі, Цікаво, чим це скінчиться...
Ще щодо гудіння. А є у Вас колонки? Бо найпростіші з них також погудіти не проти навіть тоді, якщо формально виключені і до компа не під`єднані. Треба тільки з розетки витягати.
Вірус планетарного масштабу? Захоплення світу неземними цивілізаціями які прилетіли на Землю і прийняли подобу чайників? Тре дзвонити Брюсу Віллісу
Форестові за тему і форумчанам за коменти +100 балів!! Давно так не сміялась Пішитє ісчо!! А якщо серйозно - в мене такі ж симптоми були! У Львові мала електричний чайник. І він клацав! Чайник металевий, без спіралей всередині. Спочатку думала, що це під час кипятіння води нагрівається пластмасовий корпус фільтра, через який воду наливаємо. А потім він охолоджувався і клацав. (не сваріть за знання фізики, але то було хоч якесь пояснення). Але потім я той фільтр витягла, бо він постійно зіскакував. А клацання не припинилось! То влаштувала засідку і караулила широко наставивши вуха. Виявила, що клацає в районі кнопки. А чо - так і лишилось загадкою