А чому чайники клацають?

Тема у розділі 'Електроніка', створена користувачем Forest, 27 лис 2008.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мій чайник доклацався!

Вчора вже не вмикався. Поїхали сьогодні на шопінг у "МЕтро", тамтешні чайники дружині не сподобалися (дизайн, колір).
    В ЦУМі невиправдано високі ціні.
    Повернулися додому. Світла нема - на сходовій клітці електроавтомат відбився.
    Почав шукати коротке замикання - ось він, рідненький чайник!

Слідство встановило:
    Перед виходом із квартири, дружина випадково кинула кухонну рукавичку- "прихватку" прямо на "гавкнутий" чайник (був без води), рукавичка вдарила по клавіші, чайник якимось бісом увімкнувся (???), парове реле спрацювати не могло (бо води не було), термореле "перегріву без води" я викинув місяць тому при ремонті ... благо, чайник перемкнуло і "автомат" спрацював.
    Пошкодження - прогорів білий пластик на столі (овал 8х12 мм).

Хто порадить, чим і як реставрувати дірку у пластику?

Лиха не сталося, інакше лаяв би Фореста: в січні я поліз ремонтувати свій чайник не тільки через ожеледицю на дорогах, а ще й з цікавості - а що там реально клацає?

• Подобається Подобається x 3
  2. Forest

Forest Moderator

Це чайник образився на наміри господаря знайти заміну. Клацайте йому з вдячності, що лиха не натворив.

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Не все так просто. Наші чайники клацають після роботи а не під час неї, про що написано в ВП.
    Помилки не являються, вони є або їх нема. Являються святі і Бозя.
    Не впевнений. Може розкажете?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)