Правильно!!!! А ще можна додати Невстранця до списку ігнорування, тоді Ви навіть не побачите, що він там пише!!!
шкода що тут нема аналогічного правила до севастопольського форуму, там дозволяється писати тільки російською мовою, а тут варто було би запровадити тільки українську.
Севастопольський форум - огидний, бридкий форум. Я нещодавно туди зайшла. Написала абсолютно нейтральне повідомлення українською мовою. Там мені мало того, що червону картку вліпили, так ще й обматюкали.
Фи... Это же некультурно. Не пойду к ним. Выступите с законодательной инициативой к руководству форума. Некоторых вполне устраивают непроветриеваемые помещения...
Як нова на цьому форумі людина я перечитую повідомлення, що їх написано раніше. Захотілось поділитись враженнями про моє перебування в Ленінграді протягом тижня в далекому 1963 році(взимку). Всіх вражень досьогодня в памьяті багато, але я про найбільш вагомі: про жителів міста та про архітектуру. Ленінградці - найбільш шляхетний нарід в СССР, який мені траплялось зустрічати. І - архітектура...Дуже добре, що я це почав пізнавати на такому взірці. Безперечно, час вносить зміни. Але дуже сподіваюсь, що його спроможність не подолає гарні якості людей та їх творіння.
Вы меня подтолкнули к мысли открыть тему про Петербург. Мне очень интересно знать мнение тех, кто был в этом городе.
Мне на форуме много раз писали, мол "москаль" - не национальность. Интересно - как тогда шановний INGUL в Харькове их отличает? Идет на встречу человек. обращается к пану INGUL'у - а он гордо подняв голову шествует дальше, поскольку обратился к нему "москаль"...
Москаль - не национальность. Скорее - диагноз. Настоящих москалей и мысли не было обидеть - россияне.
Ну, когда среди моих друзей заходит разговор о "москале", то это имеется ввиду человек с мА-А-Асковским акцентом. Именно, с московским, а не с питерским или тамбовским. Хотя, я уверена, что для некоторых людей на этом форуме, например, для серденько Ганнера, москалем будет любой, кто говорит на русском языке, даже я.
Ну ось, я так і знала, що якось обізвуть, ще й з москалями поріднять. Тільки питання: чому східнячка? На півночі центра України мешкаю, нібито...