Я не роблю з себе жертву репресій, але коли я навчався, то в мене просто не було вибору, я вчився в російськомовній школі, а післяшкільна освіта взагалі майже цілковито була російськомовна (за винятком факультетів укр.філології). Я ж не називав Вас "скотіной"?! До чого тут це? Українці поляків називали ляхами, до речі, ця нахва походить від легендарного прабатька поляків Лєха...Поляки українців - русинами. А поляки і українці вихідців з Московщини називали москалями. Росіяни називали українців хохлами, що теж не несе ніякого образливого контексту, а лише констатацію того факту, що більшість запорожських козаків носили дивну зачіску з чуприною (оселедцем), яку росіяни називали "хохлом, хохолком"...Якщо Вам і ображатись, то на призвісько "кацап", бо це дійсно образливо, в обох гіпотетичних контекстах його походження. ---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ---------- Ні не муляє, бо я не бидло і на мене ніхто так не каже...А значна частина "птєнцов гнєзда януковічского" дійсно заслуговує на цей епітет.
Я би подивився на Вас, якби Ви це сказали мому швагрові Міреку... Мабуть пригадалибисте Волинську різню... Суб"єктивне твердження... Особливо після цих слів
Нелавно прочитал одну фразу, кторая четко запомнилась. Она не моя, но отражает суть ситуации: "Украинскому языку не нужны бойцы, а нужны творцы ! " Когда мы чего то увидим, что все ахнут ? А бойцов то тут хватает на форумах, много до смеху и каждый смелый....Тоже до смеху. Осталось еще виртуально еще мужскими прелестями меряться...Тоже для смеху. Но делать это очень серьезно.
Я в принципі теж так завжди кажу-це настільки делікатне питання, що робити його треба чистими руками і ніяк не руками тих, хто ще вчора проводив насильницьку русифікацію. Вони інакше не вміють робити. Кучма, своєю школою в Криму, зробив для відродження української мови більше ні Ющенко за 5 років.
то шо за автомобіль такий?.....сорокарічний запорожець)) я сказав би навпаки ..красива попутниця стимулює до перевищень швидкості))))))))))
Ну если у вас фантазии хватает только на сорокарічний запорожець, что я могу сказать ? К тому же красива попутниця должна стимулировать на что то другое. Не ?
Якщо вже мова пішла за наш час - то краще би вже баба керувала нашим автомобілем і ніж цей пацан... чи вам було б не комфортно?
Ну уж если уж вас в эту степь понесло, то я бы дал ей звание "Заслуженная артистка УКраины" и на студию Довженко. Ей бы коммисарш играть. Враги, обступили. "Кто хочет еще комисарского тела" ? Косу придется убрать, а жаль, что в ОУН выдающихся женшин не было, потянула бы тоже. И коса бы подошла, наверное.
Бачу кіном займатися вам таки комфортно. Ну що ж - кожному своє... П.С. - Там де є чоловіки - там є і жінки. Ну, хіба жінок не люблять...
Как то меня не заносило на эту тему. Но вот я здесь. Прочитав и просмотрев. Я решил повременить с поездкой. Так как у меня нет телохранителей и я не отношусь к клану Немцовых, Хадарковских. Мне не на что нанять их. Поеду через Латвию проверенным и до чёртиков знакомым маршрутом.
А хіба в минулі роки практично всі телеканали не належали тим же біло-голубим бандюкам? ТРК Україна - власник - Ахметов (партія регіонів) 1+1 - власник - Коломойский Інтер - власник - Хорошковський (працює головою СБУ на партію регіонів) К1 - власник - Хорошковський (працює головою СБУ на партію регіонів) НТН - власник - Хорошковський (працює головою СБУ на партію регіонів) Новий - власник - Пінчук (близький до партії регіонів) СТБ - власник - Пінчук (близький до партії регіонів) ICTV - власник - Пінчук (близький до партії регіонів) Київська Русь - власник - Васильєв (партія регіонів) Тоніс - власник - Костерін (партія зелених) ТЕТ - власник - Прутник (партія регіонів) 5-й канал - власник - Порошенко Перший національний - власник - партія регіонів Місцеві державні ТРК - власник - партія регіонів. ---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ---------- винні далеко не всі, а лише ті, хто голосував за голубий україножерський кримінал