Полковник, запитайте Кліберна, як би в Ізраїлі відносились до прапорів з нацистською свастикою? А в нас на ЗУ точно такі самі почуття до красних флаґов СССР.
Хоча і німці були трохи гуманніші, але відношення аналогічне. Правда ще не один німець не підняв в Львові прапора зі свастикою. Просто цивілізована нація. На відміну від деяких...
Ах, эти "либеральные" очезамилювателі.... Один Освенцим сопоставим по числу замученных - с числом замученных в ГУЛаге с 21 по 54 годы.... В одном только Освенциме. А они все поют песню о гуманных гитлеровцах... Да полноте! Ну - лизали их сапоги - да пожалуйста! Только о гуманности людоедов - не рассказывайте...
Я не знаю, как свидомитам, но для меня слова "выселено" и "уничтожено" имеют несколько разные значения.
Думаєте Полковник допетрає? Та німці проводили боротьбу з жидами і романами - переросло в зачистку. (тобто злочини були) Совок проводив боротьбу взагалі з "власним" (він їм не належав) народом, - це ж повний дурдом! Але москалям-полковникам - то, як горох об стінку... ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- Якщо не вижили вивезені - то вже їх проблема. Нє? Ось про це я пане Gron щойно і писав....
Свято, не пишить дурниць! Зацікавтесь з чого почалися єврейськи зачістки у Німеччині, про "кришталеву ніч", про вбивство фон Гентіга,.... Немає між ними різниці, просто нацисти називали речі власними іменами, а коммі приховували зовні, а суть - єдина. Яка різниця вбити у концтаборі, чи вивезти під корінь все населення з власної землі у Сибір на повільне вмирання? Наці таки гуманніші, від тих істот.
Не стоит, пан Полковник. тут - хоть кол на голове теши - не признают шикельгрубера преступником. Как не хотят признавать, что весь свет поднялся именно против него - и именно за крайнюю степень людоедства... Ведь если это признать - то надо и чупрынок в эту преступную кодлу отправлять - всместе с кошкодавом...Собственно говоря - это уже тогда было признано фактом - причем не совдепией - а цивилизованным миром... Стоит вспомнить, как в новоязном учебнике истории томно вздыхают - мол никто не хотел помогать борьбе УПА... Как будто не догадываются. что УПА - в глазах англосаксов была гитлеровской подсобной силой... Да что говорить...Оболванили молодежь - вместо одной лжи - о "светлом будущем" - подсунули другую - о "борцах"...
Та бачив я документальні ролики (не совєцькі) про зачістки і плани розбудови Берліну. Мова, як я зрозумів велася про поведінку штабних військ на певних територіях... Якщо згадувати події на Галичині, то поведінка німців була значно толерантніша а ніж москалів. А те, що з двох сторін стояли окупанти - то і знак в них був одинаковий "мінус"
Не, всё-таки зря стали воины-освободители ваших предков в трамваи пускать. Зря, всё-таки. ---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ---------- Не, а чё он мельтешит? Я ведь не с ним разговариваю.
Полковнику, нагадую - це форум. Хочете розмовляти з конкретним відвідувачем - пишіть в приват, інакше кожен має право висловитись щодо Ваших думок.
Шкода, що ми навчили вас- що таке трамвай... Ви інструкцію дуже довго вчили на німецькій? Комфортно було? Нє?