Допис:"Невстранец"А Вы тут при чем? На форуме все в гостях у его владельцев. Так, це стосується усіх "Не забувай , що ти в гостях....",і чому ви хочете поливати брудом українську мову , і ще вказувати на те, щоб мовчали Є така поговірка: "Будь ,як вдома, але не забувай , що ти в гостях",але не тому ,щоб когось образити, просто елементарні речі ввічливості і поваги...
Які ще приклади Вам потрібні, перечитайти попередні дописи деяких форумлян... і не треба бла-бла... А Вам ,що тільки треба обов"язково словесна перепалка і доказування одне-одному , що хтось не "віслюк"? :ireful:
Нет. Мне не треба. Вы сказали, что ТУТ унижают украинский язык. Я попросил дать примеры. Вы примеров не доставили. Вы начали базарить. Я считаю, что это не гоже. Это лично я считаю. У Вас может быть, естественно, другое мнение.
І що? Хіба були не праві? Зараз ви почнете говорити - ми вже Європа, навіщо вона нам... Це означатиме тільки одне - ви ніколи там не були. ---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ---------- Забули дописи Одесита, який принципово українську ненавидить?
Полковнику, Ви або супергуморист, або банально мене не зрозуміли "В якому полку служили" - це крилата фраза Остапа Бендера (не плутати зі Степаном Бандерою!). Просто я смайлик забув поставити А взагалі, дівчата, добре було б перестати поливати один одного проти вітру. Почну із себе, тому залишаю вас на цьому форумі. Назавжди. Усіх, кому винен, прощаю! Успіх вам!!!
- я не хочу поливать. И не поливаю. Украинская мова мне очень даже нравится. С чего Вы взяли? Я лишь напомнил Вам, что я не у Вас в гостях. Успокойтесь, пожалуйста. Вы здесь всё равно меня главнее, всё хорошо!
Тих, кому не подобається українська мова, я думаю, немає на цьому форумі. А бруду на її теж я щось не пам'ятаю. Тобто грязь була, але ті, хто її лив вже миються у бані! Сумуватимемо за Вами! Борісе, звідки такі дані? Ви випадково не ТАМ працюєте?
Тепер, коли я був у суто українськомовному Львові (хоч я і зустрічав досить багато російськомовних людей) - я можу написати про своє враження від комфортності російськомовних в україномовних містах! У принципі переважно, якщо звернутися російською відповідають теж російською, але не завжди! Особливо мені не сподобалось, коли я пішов у аптеку, вирішив звернутися російською, бо українських медичних термінів не знаю, міг щось переплутати! І фармацевт (припускаю спеціально) відповіла мені українською, причім як мені здалося, як можна заплутаніше, щоб було незрозуміле! На щастя я її зрозумів, що вона мала на увазі, а то міг би й померти, всяко буває! Ще на що звернув увагу: всюди у закладах меню - звісно українською, часто дубльоване англійською, польською, можна зустріти німецькою, але ніколи не бачив російською! Хоч російськомовних туристів мені зустрінулось більш за всіх інших!:rus:
О так! В нас усі фармацевти - націоналісти. Усі в вищою медичною освітою. Російською - ні бум-бум Тільки латинь добре знають І в кожного скальпель в кишені. Для самозахисту, напевне, від москалів То Ви ще цукор на сході не купували, а то могли би несолодкий чай пити...
Інструкції до ліків теж всі українською, так що точно не даремно я втрачав час на навчання української мови! А до речі, іще щодо комфортності, правда не зовсім до цій теми! У Центрі Львова усе ж не вистачає покажчиків англійською мовою і ще табличок з назвами вулиць! Це зі слів данця, який жив з нами в готелі!
Не знаю, які ліки Ви купуєте, та зазвичай інструкції йдуть двома мовами: і українською, і російською - тільки но спеціально перевіряв за всіма ліками, що є вдома - жодного виключення.
Мені дали "Coldrex" - там була тільки українською мовою інструкція! Ну може в деяких є інструкції двома мовами! (А може трьома!?)