Саме так. Судячи з того, что російську ви вже розумієте, на мою думку особисто у вас все буде добре. Українці, вони на відміну від росіян, краще у всім, що можна собі уявити, більш ніж у два рази. Я вже це чув на ЛФ, сперечатись з вами не варто. Але скажіть будь ласка, чому ви проігнорували ось це питання: Яка частина українців володіє іноземними мовами? (окрім російської та польської) Тобто люди, які в Україні намагаються розмовляти українською з російськомовними виказують неповагу до них? Я вас правильно зрозумів? нмд, є багато засобів виказати свою повагу до иншої людини. говорити з людиною її мовою це ще не ознака того, що її поважаєшь.
Я її не тільки розумію, я на ній, власне, розмовляю. Ніхто не краще. Всі люди однакові незалежно від національності та місця проживання. Не володію інформацією. Я не співробітник Держкомстату. Вам ніколи не спадало на думку, що деякі люди розуміють російську мову, але не вміють нею говорити? Для декого - це як польська: все розумієш, але сказати нічого не можеш. Тому вони і говорять по-українськи. Мені от цікаво, чому я ніколи не зустрічала людей з Москви на російськомовних форумах Харкова чи Дніпропетровська? Чому їм так подобається саме україномовний Львівський форум?
Це прямо суперечить тому, що ви раніше казали про росіян. Визначтеся будь ласка, чи люди однакові і росіяни такі ж як українці чи українці краще. Ні, я мав на увазі людей людей, які стверджують, що у державі Україна всі мусять розмовляти тільки українською. ---------- Додано в 01:13 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ---------- Люди на ЛФ говорят, що вони це за гроші Путина та "контори" це роблять. Спитайте модераторів, може вони знають?
Оплата зависит от сложности работы. На Львовском доплата 56%, а за ночные доходит до 64%. На Харьковском - 13%, На Днепропетровском - 12%. Вот и считайте! ---------- Додано в 08:34 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ---------- Списочек долгов россиян можно глянуть?
Для того, чтобы общаться на ЛФ просто необходимо хорошо понимать украинский язык - это, я думаю, совершенно понятно. Более того - общение на форуме позволяет поддерживать "форму" в знании украинского языка. Скажите - это разве не достойное предназначение для ЛФ? Надо приветствовать дописувачiв з Москви - а не выражать удивление их присутствием.
Тільки не слід забувати, що далеко не всі москвичі такі, як відвідувачі ЛФ . Вибірка захоплює тільки специфічний прошарок, так би мовити...
Можно подробнее? Хочется узнать в чём моя специфичность... Будете байки про агентов Кремля рассказывать?
Нет, я подобными теориями не страдаю. Я думаю, что у каждого из участников есть некая связь с Украиной. Скоре всего именно со Львовом. И есть некое болезненное личное начало в мотивации общения на ЛФ. Объясню сразу почему болезненное . Потому что неболезненные мотивации менее стойкие.
Не только. Это касается не Львовян, основным мотивом которых, является "прийти и рассказать львовянам какие они бяки, буки и как сильно ошибаються во всём " При этом стилистика россиян и представителей других (не Западних я имею в виду) регионов Украаины - значительно отличается.
- стилистика тут как-то ни к чему, а мотивы "рассказать какие бяки-буки" Вы уже всем нельвовянам назначили, т.е. не только болезненность именно нельвовянских участников утверждаете, но точный диагноз выставили? Про фесебе и то, не так обидно...
Стилистика как раз даже очень при чем. Я вот, когда заглядываю в политичские разговоры, по сообщениям не глядя на место жительства могу определить - человек из России или Украины . Даже если они отстаивают похожие взгляды. Я не врач, диагнозы - это не ко мне .
Зразу дозріло питання: а от якщо людина майже порівну мешкає і в Україні, і в Росії, то тоді Ви теж розгадаєте цей "ребус"?
Прочитав цілу гілку на форумі.хрень якась.про що мова?Моя дочка навчається в 7 класі,англійська,польська,українська,російська мови на рівні розмови,читання і письма.Мовна проблема для неї не існує,думаю маємо можливість виховати нове покоління яке буде керуватися освідченістю і знаннями.Простим росіянам така "проблема" далеко і глибоко,як і простим українцям.Проблема надумана.Треба любити і поважати один одного.Розмовляй собі на якій хочеш мові,але коли йде мова про держ.службовців,то будь добрий веди всі документи на державній мові(хоча для Азарова я б зробив виключення)Не хочу більше під тримувати цієї теми.На різні закиди не відповідатиму.