А чи є на цьому форумі щасливі люди? Га?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем shmell, 29 вер 2007.

1. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Відповідь: А чи є на цьому форумі щасливі люди? Га?

Зараз я відчуваю радість вперемішку з щастям. Проте пізніше настане стабільність, адже неможливо постійно бути на емоціях щастя. Деколи і поплакати треба.:sad:
    Але якщо вдуматися у свої дії, згадати минуле, а також сказати собі : "Ти необхідний !!! ", то... Звичайно, що кожен відчує себе щасливим і задоволеним. Але лише на частку хвилини , години чи дня. Необхідно памятати ,що постійно жити щасливо і неможливо, і нецікаво.

Більшість людей щасливі настільки, настільки рівно вони до цього звиклі.
    А. Лінкольн

2. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Як казав мой дед: Щастье - это кода ничего не болит.. :)

3. egoistka

egoistka Well-Known Member

я відчуваю себе Щасливою людиною... здорові мої батьки...і поруч є людина яку я безмежно люблю... :) що ще треба для щастя...

• Подобається Подобається x 3
  4. mamatu

mamatu Well-Known Member

я абсолютно щаслива людина
    є проблеми (ціла купа), але в кого їх немає?!
    бо маю головне, чого не купиш - я потрібна тим, кого люблю та почуваюсь любленою ними.

• Подобається Подобається x 7
  5. irka-shkirka

irka-shkirka Member

Не можна постійно бути веселою і радісною, часом мені сумно, часом і поплачу, але щаслива я завжди. Зараз рядом кохана людина, з якою збираюсь одружитись, друзі, на яких можу покластись, батьки, які мене розуміють, сестра, яка до того ж і найкраща подружка. Коли мені сумно то є кому підтримати, поплакати теж є з ким. Тож сказати, що в ці моменти я перестаю бути щасливою я не можу. Щастя - це не емоція котра змінюється. Це тривалий стан. І дрібні негаразди його не змінять!

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чудові слова!....
    щирі!...

7. Відповідь: А чи є на цьому форумі щасливі люди? Га?

Згодна з багатьма, хто писав вище! Радість - то чудова емоція, що дарує такі цінні та вжливі для нас короткі миті сплеску позитивних відчуттів! Радість. Чудово. Але не щастя. Щастя більш ніж просто емоція. Щастя то стан, яким ми можемо характеризувати усі аспекти життя укупі. Так, незважаючи на проблеми. Без них нікуди, але й з ними можна щиро сказати "Я щасливий!", усвідомлюючи, що усе добре в твоєму житті все ж таки переважило усі можливі негативні події.)
    Я щаслива!

8. Niemand

Niemand Active Member

Щаслива??Так,явідчуваю себе щасливою та піднесеною..Я люблю світ..Тому,що,як кажуть,світ любить тих,хто любить світ=)...Все кульно..Мені все подобається..Але єдина прикрість-кохана людина..без нього важко..ле,все-таки я невідчуваю себе якоюсь іншою..Я саме щаслива.Не нещасна,не вбита..Самореалізована та насправді найщасливіша особистість..

9. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Як ви мене потішили! Радію, що ваш настрій тепер уже не "гірше всіх" і ви помалу знаходити відповіді на хвилюючі запитання, правда?:)
    І ще, не багато людей можуть сказати про себе, що самозреалізовані...

• Подобається Подобається x 1
  10. Niemand

Niemand Active Member

так..Просто є безліч людей,яким ще гірше ніж мені...Я щаслива,тому,що не сама..В мене є батьки,друзі та знайомі.Є безліч людей,які хотіли б мені допомогти..Чому мені не бути щасливою?!

• Подобається Подобається x 2
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все відносно в цьому світі...

• Подобається Подобається x 1
  12. Niemand

Niemand Active Member

Все відносно..Але я стараюсь знайти купу позитиву та розуміти,що й до чого..Я стараюсь знайти питання на безліч відповідей.Стараюсь жити та усвідомлювати,що нічого не вічне..Так само,як впринципі і я.Треба навчатись жити по-справжньому,а не втрачати час на те,що ніколи в житті не буде твоїм..Все,що відчувалось і відчувається залишиться там....Глибоко в серці..Хоча моя міміка постійно посміхатиметься,які колись..Не так вже й давно...Щаслива..

• Подобається Подобається x 4
  13. irka-shkirka

irka-shkirka Member

А я як написала про щастя, так зразу відчула випробування. Дрібні, але ж так багато одночасно. Прихворіла на грип, зламався комютер, "реформи" на роботі і проблеми з підготовкою до весілля. Для мене важливо було вибрати гарного фотографа і оператора, але сталось так, що майбутній свекор, нічого не сказавши, подзвонив і сказав, що вже сам замовив тих, які знімали його начальнику. Не порадившись, нічого не сказавши, я навіть не знаю хто це! Три дні лютувала, а потім заспокоїлась. Чи вартує то все випробування нашої ще ненародженої сім'ї. Я й свекру навіть нічого й не сказала і навіть трохи шкодую що сказала Андрію. Та він мене так розуміє... Навіть запропонував взяти ще одного фотографа :). Звісно, що цього не зробимо, та для відновлення душевної рівноваги це було дуже корисне. Тепер я здорова, з компютером, на роботі теж все владналось, поки хворіла, і головне - рядом кохана людина, яка завжди підтримає і допоможе. І як не бути щасливою? Ще раз переконалась - настрій змінюється, смуги змінюються, та щастя - це щось глибше і триваліше.

• Подобається Подобається x 6
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всі щасливі.

а де твій аватар? :)