А чи є на цьому форумі щасливі люди? Га?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем shmell, 29 вер 2007.

1. Melody

Melody Well-Known Member

Відповідь: А чи є на цьому форумі щасливі люди? Га?

Якби щастя було перманентними, то яка була б від нього радість?

На те воно й щастя, що непостійне, мінливе, що за нього треба боротися, його треба плекати. І цінувати, коли воно є :)

• Подобається Подобається x 5
  2. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

Оргазм, це ейфорія. Щастя більш спокійний та духовний стан.

• Подобається Подобається x 2
  3. Liliya

Liliya Well-Known Member

В тому його і радість - бо отримане нелегким шляхом.

Оргазм - це складова щастя

4. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

http://www.wti.ru/god.php -
    раджу включати з колонками, думаю сподобається!)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Forpost

Forpost Стоїк

А прикиньте ....всі хочуть в рай

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

В кожного свій хрест...

7. Meg

Meg Well-Known Member

От так от почитаєш темку і зразу вимальовується якась картинка-шо для кого щастя.

8. TVgirl

TVgirl Well-Known Member

А як бути, якщо щастя відчуває дитина?

9. Капітан

Капітан Well-Known Member

Кайф от употребления некоторых видов химических наркотиков сравним с оргазмом, непрерывно длящемся около 20 минут. Наркоманы счастливы? :)

10. Liliya

Liliya Well-Known Member

А по Вашому у щастя лише одна складова?

Додано через 2 хвилини
    О! Они как раз на десятом небе от счастья! :)

11. natty

natty Well-Known Member

тема зійшла на філософське обговорення самого поняття. хоч це і банально і сто разів дискутовано-передискутовано, але неминуче, бо єдиної думки і визначення, на щастя, нема, і від того ще цікавіше обговорювати.

а я от думаю, що щастя - це стан людської душі, якась внутрішня гармонія, для його присутності не конче потрібно мати всі перераховані його атрибути, воно не залежить ні від погоди, ні від кількості грошей в гаманці, ні від наявності коханої людини, це щось більше. Здатність цінувати життя в усіх його проявах і любити його, не зважаючи на те, що воно іноді дає такі ляпаси...

а як тоді бути зі старими людьми чи дітьми, які оргазму в принципі відчути не можуть? чи з монахами, священиками? чи навіть з людьми, в яких проблеми з потенцією чи просто нездатність відчувати оргазм? вони що, по Вашому, нещасні всі?

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ох і боляче тоді, коли з десятого неба впадуть!:))

Чи щаслива я? Так! Дуже! У мене є люблячі батьки, кохана людина, я обрала професію за покликанням, вчуся і все в мене виходить так як треба.Ось тільки до повного щастя на даний час мені не вистачає побувати у вашому місті, яке я люблю і мрію там жити.

• Подобається Подобається x 3
  13. Liliya

Liliya Well-Known Member

Повторює спеціально для Вас, що оргазм це складова щастя, а таких складових у щастя безліч (власне це тільки моя думка), і, мабуть, у кожного вони різні.

Додано через 4 хвилини
    Не думаю, що людина, яка не має коханої (ного) відчуває 100% щастя

14. natty

natty Well-Known Member

власне. я читала уважно і все побачила, не варто спеціально для мене повторювати. Просто особисто я не вважаю це суттєвим для щастя. Маю право :)
    Щодо коханої людини...ви знову ж говорите про себе, а є маса людей, які з певних причин не мають такої людини, але живуть повноцінним щасливим життям...

15. vasili

vasili Well-Known Member

+1,
    зі : а нещастя - це коли не розумієш, що щастя, залежить від кохання.

Додано через 2 хвилини
    Не впевнений що ви можете так говорити з відвертою переконливістю, не впевниний!!!
    ЗІ : Дівчата кохання то є щастя я це розумію.

16. Liliya

Liliya Well-Known Member

У вас поганенькі телепатичні здібності.
    Я саме відчуваю себе щасливою, бо хоч і далеко, та є людина яка сприяє цьому стану

17. natty

natty Well-Known Member

дуже характерно - не розібратися і відразу почати ображати...я мала на увазі, що ви говорите про себе в тому плані, що ваше щастя залежить від наявності коханої людини, а чиєсь, можливо, ні.

я вас прекрасно розумію, в мене є кохана людина, більш того - це мій чоловік і я щаслива не те що на 100, а на всі 1000 %. Але разом з тим моя родичка, чоловік якої загинув кілька років тому, вважає себе щасливою, бо вона знайшла щастя в дітях, в роботі, в друзях. Розумієте, про що я? Чи це, по Вашому, якесь неповноцінне щастя?

Додано через 5 хвилин
    моя особиста думка, базована на життєвому досвіді, має право на існування, правда? навіть якщо особисто Вас вона не переконує.

18. Liliya

Liliya Well-Known Member

Не сприймайте за образу
    Якщо так, прошу вибачити

Дуже сумніваюсь

Жаль, та це лише спроба заміни (вибачте за жорстокість думки). Добре, якщо вона вдала.

19. natty

natty Well-Known Member

може, в цьому випадку так і є. Але є тисячі людей, які живуть без кохання і не хочуть собі іншого щастя. Дивно, що Ви так противитеся думці, яка відрізняється від Вашої. Ви хочете сказати, що жінка-вдова не може бути щасливою, поки не покохає вдруге? Що жінка-інвалід, яка, можливо, ніколи не стане коханою кимось, не зможе бути щасливою? Що жінка-монашка не може бути щасливою?

Щастя - в людині, в тому, наскільки вона самодостатня, в її почуттях і в барвах її душі. Я б сказала, що щастя у вмінні любити - не має значення, що чи кого: батьків, життя, людей, Бога, чоловіка, дітей. Любов, вона як і енергія, сублімується, головне, щоб ти був здатен на таке високе почуття. Тоді ти вже щаслива людина.

Ще одне: для декого щастя прокидатися вранці і розуміти, що тебе нічого не болить, або що ти можеш порухати пальцями правої руки, або що ти починаєш ледь-ледь розрізняти контури предметів. І кохана людина тут ні до чого. Я бачила різних людей, тому рідко беруся узагальнювати на такому рівні.

І давайте на цьому закінчимо, окі? І так ніхто нікому нічого не доведе. Та й непотрібно це...

20. Liliya

Liliya Well-Known Member

У любому випадку, Ваша думка має право на існування та мою повагу

а де твій аватар? :)