Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Бранко. Ви хоч усвідомлюєте що за нісенітницю запостили? За таке треба банити, довічно , де Ваша думка, Ви розділяєте це все?
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Банить? За цитирование малороссийского историка? http://ukrstor.com/ukrstor/i33-00-6-r.html Забаньте, лучше его, самого А.В. Стороженко, хотя он давно уже не живет.
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Шановний, Ви до мене з цим вже зверталися, я відповідав, чи Ви забули? Допис #6 це відповідь на це запитання та багато інших. Наприклад чому ці заріфулліни та затуліни до нас пхаються, руйнують пам'ятники у Харкові, та намагаються збудувати Екатерині. Все це взаємопов'язано з вихованням молоді у таких "союзах".:naci: Не зле про це знати нашім молодим людям, Ви не заперечуєте? Росія котиться відомо куди.
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Хтось не вміє слухати. І рахувати. До відома це і є 12 століття. Оті дві циферки спочатку "11" зовсім не означають що це 11 століття. З чого знову ж таки випливає те що я казав - до 12 століття українців не було. Так шо ваша цитата була абсолютно не в касу.
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? дякую. Направду... Думав - предки були поза часом - тобто були завжди... тепер - прозрів....
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? В деяких літописах зустрічав термін україна в якості - батьківщина... хоча звичайному шовіністу щось пояснювати - то марна справа!
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Да откуда Вы взяли, что ОН шовинист? Он Специалист! Молодец ОН!
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Спеціаліст з чого? Доречі суто по темі: Битва була, проте виникла вона через протистояння двох вір-монстрів, а саме християнства й мусульманства, битва була виграна через активну участь литовців та українців ( висновок зроблено в результаті читання багатьох джерел).
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Про мусульманство вам - особое почтение. :D :D :D Так и живем с такими знатоками истории.
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Может я чего-тось не понял, Под "мусульманами" вероятно подразумевались татаро-монголы? В Золотой Орде, пришедшей на Русь, основной религией, было христианство, несторианского толка. http://www.kara-murza.ru/books/evr_centr/evr_centr1.htm
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Якраз поширення набувало мусульманство, як радикальна течія, власне ті хто йшов на Москву булу її прихильниками, саме тому й не було їх аж так багато й програли битву... ( я не кажу це на 100% але є така думка й я її підтримаю).
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? А те кто шел на Багдад в 1258-ом, желтый крестовый поход? О многоликая Золотая Орда! На христиан, насылала исламистов, а на исламистов христиан, а сама учиться, учиться и еще раз учиться, как завещал Великий Ленин
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Та ясно що були завжди. Змінювалася тільки назва. Просто почали тут чіплятися до назв, от я й навів приклад.
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? А от я не певен. І не тільки я ... Ну те що українці не жили тоді у заліссі це Ви не будете заперечувати. А жили там: Изучив факты, мы должны раз и навсегда отбросить московский миф о первородстве народа великороссов, мы обязаны позабыть о славянском родстве украинского и русского народов. Это- страшная ложь, сочиненная на потребу Российской Империи. Нам придется уяснить - великороссы, как нация, развивались вполне самобытно в глухих непроходимых лесах северо-востока Европы на базе живших в тех местах финских племен. "Великороссия XIII - XV вв. со своими лесами, топями и болотами на каждом шагу представляла поселенцу тысячи мелких опасностей, непредвидимых затруднений и неприятностей... Вот почему деревня в один или два крестьянских двора является господствующей формой расселения в северной России чуть не до конца XVII в.". / В.О.Ключевский "Исторические портреты", стр.57-56/. И еще одну мысль автор считает необходимым привести: "Русский человек явился в северо-восточных пустынях бессемеен во всем печальном значении, какое это слово имело у нас в старину. Одинокий, заброшенный в мир варваров (имеются ввиду финно-мокшанские племена, впоследствии ставшие великороссами.- В.Б.), последний, крайний из европейско-христианской семьи, забытый своими (??) и забывший о своих... Печальная, суровая, однообразная природа не могла живительно действовать на дух человека, развивать в нем чувство красоты, стремление к украшению жизни, поднимать его выше ежедневного, будничного однообразия, приводить в праздничное состояние, столь необходимое для восстановления сил. Малочисленное народонаселение было разбросано на огромных пустынных пространствах, которые беспрестанно увеличивались без соответственного умножения народонаселения". /С.М.Соловьев "Чтения и рассказы...", стр.226./ Вместе проанализировав изложенные факты истории, мы убедительно пришли к мысли о самобытном происхождении народа- великороссов, не имеющего ничего общего с "перетоком" славянских племен. Основой становления русского народа явились финно-мордовские племена, обитавшие в глухих лесных массивах от Тулы, Рязани и Пензы, до Беломорья. Называли тот народ в старину- народ Моксель! http://ukrlife.org/main/evshan/moxel_15.htm ----------- ось це вже "в касу":D
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Данило, вы так и будете историю по романам изучать? Повний зміст дівіться у книзі: Штепа Павло Московство його походження, зміст, форми й історична тяглість ББК 63.3(РОС) УДК 94(470+571) Ш 89 У книзі на багатому історичному матеріалі, фактах, свідченнях численних російських та закордонних авторів аналізуються передумови, витоки, закономірності виникнення, розвитку і занепаду Російської імперії. Автор з позицій патріота України всебічно розглядає історичне підґрунтя визвольних змагань свого народу за здобуття незалежності, створення української держави, пророкує їхнє переможне завершення. Ця книга є скороченим варіантом видання 1968 року, що здійснене в Торонто (Канада). Зокрема, вилучено ряд використаних автором матеріалів тогочасної радянської преси, які спростовані плином часу, втратили свою актуальність. Книга розрахована як на фахівців – істориків, політологів, так і на широкого масового читача. Редакція Володимира КОВТУНА Щира подяка друзям із Америки і Канади, завдяки їм вийшла у світ ця книга. Особливу подяку складаємо Роману Пилип'яку, Роману Кравчуку та Богдану Госю. Ш 0503020902-3 Без оголошення 2003 ISBN 966-538-141-5 © ВФ "Відродження", 2003. Тоже рекомендую. вам понравится.
Відповідь: А чи дійсно була Куліковська битва? Бранко === А.В. Стороженко, малорассийский историк === 1918....!925 г. ....-время революционного большевистского террора на Украине против контрреволюции. Украинцы большевистскую революцию не признавали. Стороженко здесь сторонник Сталина и других главных большевиков. Возможно, впрочем, что подписал он эту пракламацию под давлением.