9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Якщо це так, то з нацією не все гаразд. Трохи вона не здорова.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так і є. Дай Бог, щоб тільки трохи.

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Уфф....Одним конкурентом в битве за мужиков меньше - все полегче слабому полу)))

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Хрен редьки не солодший. Москвин кремлівець і москвин "оппозиціонер" одна байда.

5. Милена

Милена Дуже важлива персона

Мне так павлин-птиц и лайка-собак понравились ... что курим, господа политические ?о_О :scratch_one-s_head:

6. bayard

bayard Дуже важлива персона

13. украинцы воспринимают все точки зрения, потому что считают что только дураки учатся на своих ошибках.
    14. украинцы, не делят населения Украины по этническому признаку ибо противорчит основным законам либертарианства и демократии.
    15. украинцы имеют хорошую черту - гостеприимство, которое включает в себя любезное отношение и к галичанам также:)
    вуйко это тот понимает что Украина должна быть, но не понимает какой она должна быть:)
    украинцу некогда спать, он должен работать на благо своей страны.

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Лікувати - різати по живому. ;)

8. Luna

[OFFTOP]Милеш, это вуйко на сайте с демотиваторами завис)))[/OFFTOP]

9. Luna

Риба моя)))) Тебе бы только резать...не наигрался в детстве?

10. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]весь остров сидит без гибридов, а она тут в политику играет!!!
    ай-яй-яй как нехорошо![/OFFTOP]

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Баярде,давайте ще троха малороського аналізу!
    Якраз все це вчасно під час таких бурхливих подій на Східній Україні,де кожен пісатєль - герой Совіцького Союзу,або начальник чогось там такого,де ще шось вкрасти можна!:))

12. Милена

Милена Дуже важлива персона

А да, так пусть лучше пойдёт и послушает свою титульну галичанку Эрику, как она в рекламе сока "Биола" , употребляет русское слово - клёво , жесть :rock:

13. Luna

[OFFTOP]Всё..накрылась тема) Сейчас ещё Дядько в картинки начнет играться - и не до разговоров будет)
    [/OFFTOP]

14. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Не расслабляйся, местные мужики уж очень сильно москалями интересуются, прям жить без них не могут. :))

15. Юрко НОТОЦО

16.Малорос,це той хто за все життя прожите на Україні,так і не навчився володіти українською мовою...А на фіга?
    (Ну як малороси Азаров з Могильовим):))

16. Luna

О-о..я бы на Вашем месте не проводила такие аналогии - и не обольщайтесь нашими мужчинами, нагуляются и бросят - они тоже женщин предпочитают..в основном:p. А я и не напрягалась - в битве за МУЖИКОВ я не конкурент, меня МУЖЧИНА свой вполне устраивает.
    Майк, охота ерунду за кем-то повторять?
    О, дядьку!!! Дякую, тепер я точно знаю, що малорос - це Ви! :))

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Синоптик у прямому ефірі розкритикувала владу (аудіо)

http://www.unian.net/ukr/news/news-436249.html (слухати та дивитись тут)

Національне радіо відмовилось від прямих включень з Укргідрометцентру через те, що начальник відділу метеорологічних прогнозів розкритикувала ситуацію в країні в прямому ефіру.
    Про це повідомили джерела у Національній радіокомпанії.
    Так, 12 травня під час прямого включення Людмила Савченко почала говорити про погоду зі слів про красу природи. Але потім заговорила про ситуацію в країні.
    "Не можна залишатися байдужим до цієї краси, що доповнюються ніжними запахами бузку та конвалій, мелодійними трелями птахів. Часом здається, що такі чудові дні дарує нам природа як компенсацію за той безлад, беззаконня та несправедливість, що відбуваються в нашій країні", - сказала Савченко.

"Незрозуміло, як можна не любити цей райський куточок на землі, цю країну, український народ, щоб так знущатися з нього. Поки що нас пестить лише лагідне весняне сонечко. Воно і завтра зігріватиме теплом жителів усієї України – від сходу до заходу, від північних областей до Криму", - продовжила Савченко.
    "І хоч погодні умови в цих регіонах часом бувають різні, та єдиний український народ і дай Боже, щоб нас ніколи і нікому не вдалося роз`єднати" – зазначила вона і далі заговорила про погоду.
    Після цього ефіру було прийнято рішення випускати прогнози погоди виключно в текстовому режимі або ж в запису.
    Прямих включень з Укргідрометцентру, як це практикувалося впродовж кількох десятків років, не буде, а начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко усунена від ефіру.
    Всі матеріали від Укргідрометцентру будуть попередньо прослуховуватися та редагуватися випусковими редакторами.
    "Українська правда" звернулася за коментарем до першого заступника гендиректора, директора дирекції інформаційного мовлення НРКУ Романа Чайковського.
    Він підтвердив, що тепер прогнози погоди виходять в запису.
    "Ключовий момент – якщо людина говорить про погоду, вона має говорити про погоду. Це не та тема, яка варта уваги. Коли людина говорить про погоду, вона має розповідати про погоду оперативно, кваліфіковано, якісно, дотепно, але погоду. От і все", - пояснив Чайковський.

18. bayard

то куме ви помилилися...як то кажуть - в молоко:))
    пісатєль - Павлів є галичанином:))

19. bayard

не только.
    Харьков обкакался с концертом, но флаг Украины несли первым в отличие от Киева.
    позор Януковичу!

20. Юрко НОТОЦО

Ну чого...Ми про це вже з Степаничем говорили,і він признав,що я на дюйм вищий від нього!
    Ріст в мене 6'2"! Він малоросом признав себе.
    Та спитайтеся самі!:preved:

а де твій аватар? :)