А по мне - так больше пригодились бы скромные стадионы в каждом донбасском городке... При этом в начале года Ну, теперь долгов нет...
Винен справжній (не приїзжий) мешканець того краю, що не захищав його від невігласів. А стан культури не дуже вже відрізняється на Сході та Заході - вона скрізь "рашен". Тому не варто де кому шукати каку у Львові, вона подібна.
можете по росс межд образца,определенный период времени после въезда(в Онтарио, напр 2 мес, в Испании срок не знаю)) при этом язык знать необязательно
Мдя! И ето серьезно! От после такого меня не так удивляет, почему некоторые гонят на Львов, и все с ним связанное! "Что первей, яйцо или курица?"
А як?!? Це як виселення з ЗУ до Сибіру... І як захиститися? Коли почали бити на сполох - було і візно, і не на часі... Почалася дика прихватизація... А я й не шукала ніколи...
Хлопче, а ви крім Львова міста в Україні знаєте? Переходь "бочку гнати" на Полтавщину, я там виріс, а зараз живу в Києві. А те, що деякі "гонят" на Львів, це місто якось переживе.
Знаю еще парочку! Но данная тема про Львов, если хто забыл Донбасс естественно переживет гон некоторых не менее стойко чем Львов имхо! ))))
А як у світі люди захищають екологію та взагалі культуру? Та я не про вас. Тут є люди, які шукають "невістку" в образі Львова.
Про що мичить ця корова? Люди чий рот це вигукує? А-а-а це мабуть той рот який живе в країні, в якій зафіксовано більша половина всих нацистських організацій на планеті Земля!!! Із них 2/3 тільки в самому культурнму місті московщини Санкт Пітербурзі!!! Про що мичить ця корова панове? Яка живе в сараї де на день лунає щонайменше з 10 вибухів на вулицях. Про що вона мичить панове?
10. Галичани мають глибоко в гузиці те,що думають і пишуть малороси зі східної України... 11.Галичани мають...машінгвер закопаний в городі. 12.Галичани мають терпіння,але не вічне... Малорос - це той,хто так і не виріс,залишившись коротишем!(с)) Если я усну и проснусь через сто лет и меня спросят, что сейчас происходит в России, я отвечу,- ПЬЮТ И ВОРУЮТ"(с).Салтыков-Щедрин