9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. olegp

olegp миється в бані

Львов, конечно, интересен для туризма, но не западноевропейского, это для экссовка Львов -Европа, а для них- есть много ближе и круче, тот же Кельн,
    и как бы не была интересна его архитектура-это не основание давать ему евро по этим мотивам,
    а футбольных мотивов- почти не было

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

І ще,щодо отого пресловутого дня пабєди...
    Сталін сам відмінив цей день.

3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

[OFFTOP] Да Бог с ним. Здравствуй что ли?:preved:[/OFFTOP]

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

http://ubr.ua/ukraine-and-world/events/opros-krasnym-flagom-vlast-otvlekaet-ludei-89476

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

:)) Без обид, но не любите вы его. Давно заметила, стеснялась сказать. :o Вы всегда с такой теплотой говорите о западной Украине и никогда в таком тоне - о нас.

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А що про вас гарного можна сказати ? :pardon:

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як що виходити із Вашого розуміння, то Донбас більше всього не люблять самі донбасяни. Я в цьому переконувався більше ніж достатньо. Та і за що його любити? Ну от покладіть руку на серце, а іншу на лоба і дайте відповідь ЗА ЩО його любити? Тільки не кажіть про мужніх та працьовитих людей. здебільшого які потім виявляються самими банальними уголовніками з відповідними якостями.

Про Вас вона нічого не казала.

8. tanna

О, зачепило. :)) Шановні, мій коментар не про вас. З вами давно все ясно.

9. spice

spice Дуже важлива персона

А спонсоры и благотворители - Пинчук, Коломойский, Порошенко ... Которые на нас, гоях, заработали :ireful:
    Вообще в этих делах лучше не копаться и не разбираться, а то просыпаются казацкие предки и хочется устроить погром...:rolleyes:

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

http://ostrovforum.net/showthread.php?t=2572

Просто я дольше Вас на форуме и этот вопрос уже "проехали..."
    Хотя у нас в планах - уехать в другую область Украины. Особенно, если в раскладе правления голубых правителей ничего не изменится...
    Я очень тепло отнощусь к Украине вообще, а не к ЗУ конретно. У меня есть несколько любимых мест в Украине Львов и Карпаты - в их числе, как и Черновцы, Яремча. Ну и еще Днепропетровск, Киев, Алушта....

11. tanna

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

Бо ми тут народилися, тут наші близькі та рідні, тут пройшло дитинство і юність...
    ГРАНДе, на ненавісті, презирстві, небежанні зрозуміти - нічого не будується...
    Я добре знаю вади нашого регіону, але знаю і його чесноти....
    Щоб порозумітися тре йти назустріч, а не кидатися камінцями кожен з свого схорону.
    :)

13. olegp

olegp миється в бані

та все тут любят и Украину, и свои города, иначе б на форуме не тусовались

14. Mr. Blick

Це нікчемні емоції. Нераціональне мислення. Рудиментарна звичка людей триматись за якісь свої коріння, що залишилась з минулого.
    От я, наприклад, народився та мешкав мня-мня-мня років в Одесі, але не відчуваю до Одеси жодних сантиментів. :pardon:

15. tanna

Не згодна.

Знайшли чим похвалитись. :rolleyes:

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

Це людські емоції, містере Бліку.

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нє, ну писец!о_ОMr. Blick змінив свій світогляд!:yahoo:

18. Mr. Blick

Який-такий світогляд я змінив ? :)

19. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

В данный момент рядом с вами чуть вверх по течению и странно здесь более понятливые люди и что вы имеете против сибири. :))

20. Forpost

Forpost Стоїк

ага! ,"Сеня подвези через час на холм Славьі бочку с квасом ,они устанут от драки, пить захотят..."

а де твій аватар? :)