9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Оникс

Оникс Well-Known Member

А як Ви збираєтеся розділяти де яке бидло? По якїй лінії ділити будете?
    Все ж не так просто і явно.

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Та мы жеж всегда с удовольствуем)))
    Гранд, Юрко и Блик - на выход)))
    Гранд..тока это..штаны-то наденьте перед выходом, не лезьте так прямо из окопа в камуфлированных чулках:))

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гранде...Тепер найінтересніше Те,як Європа,Німеччина,Польща... прореагyють на цю повзучу агресію.
    Вони ж добре все розуміють,що сі діє на боїску!В кого тормози відказали вже і розум скрутило!
    Але серйозні рішення по-цім питанні Все рівно чекати Треба!
    Почекаймо,ще троха!
    :yahoo:

4. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Переваришь один раз, второй...а на третий кроме этого флага уже не будет ничего. С этого перваривания в 1920 году и началась дорога к гулагам и голодоморам.

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

не сказала бы, что там были только подростки.
    Это видео выложено на нашем Днепропетровском сайте.
    Снято из автобуса
    http://www.youtube.com/watch?v=W_cCNv52hr8&feature=player_embedded

6. ostrov_Norman

Кроме консула этого не видел никто)))

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я Вам сюрпиз приготував. До "СВЯТА". Можете поставити на гучно і сплясати. Але при цьому уважно слухайте слова.

http://www.youtube.com/watch?v=WhbBqNt80sc&feature=player_embedd

8. Luna

А никто не сказал ТОЛЬКО подростки. В беспорядках участвовали в ОСНОВНОМ подростки.

9. Luna

+
    Мне не нужно. Я не ношу элементы наград. Ибо мной они не заслужены.

10. olegp

olegp миється в бані

пока что ничего лучше референдума не придумано

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Як варіант - нова конституція із спеціальним додатком про визнання радянського режиму на території України 1919-1991 злочинним (із забороною атрибутики і свят), декларуванням намірів інтегрування до ЄС та НАТО, забороною утворювати якісь двосторонні (чи трьохстороні) союзи із Росією.
    І які облради її примуть і війдуть до України - ті направо, області де облради її не приймуть - до Росії, чи ПІСУАРу.

12. ГРАНД

Що, боїтесь послухати? А Ви переборіть свій страх. І послухайте. може дізнаєтесь нарешті що Ви "святкуєте"

13. olegp

olegp миється в бані

тут и формировать не надо,
    в одну телегу впрячь не можно коня и трепетную лань

14. Luna

Боюсь я совершенно другого, пане Гранд.
    Это Кертис выкладывал пару месяцев назад. И я слушала.
    А праздную я то же самое, что праздновали в мае 45-ого = окончание войны, победу над фашизмом. Собственно, что праздновали и Вы до публичного перекрашивания)

15. ГРАНД

;):pardon:

16. olegp

olegp миється в бані

весьма разумно
    хотя я бы лично желал бы и нова конституцію Слобожанщины, после ее освобожденичя от Украины,с, декларуванням в ней намірів інтегрування до ЄС та НАТО, равно и про визнання радянського режиму на території Слобожанщины 1918-1991, и укрорежима 1991-201.... злочинним (із забороною атрибутики і свят)

17. Mr. Blick

Які ж ці совки тупі. Хоч усі знають, що фашизм ніхто у другу світову не перемагав, він собі існував у ряді європейських країн і далі, а зараз існує у Росії, та й не можна його перемогти, як і марксизм, але вони усе одно святкують "перемогу над фашизмом". Кіно і німці. І ще себе ніби розумними вважають. :))

18. Mr. Blick

Я не виключаю варіанту, що саме Харківська область поміркує собі, подивиться на сусідній Донецьк, згадає гєпу і добу, та й піде до нас. От тобі й буде слобожанщина. :))

19. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

У них рулит стабильная подмена понятий, как в совке.

20. ostrov_Norman

Если бы в свое время у нас состоялся суд над коммунизмом, по типу Нюрнберга, сейчас бы никому и в голову не пришло вывешивать красные флаги.

а де твій аватар? :)