9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Пан Торро, Ви ж у Львові...самі у реалі сутичок не бачили?

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Луганські комуністи розповіли, хто за них все вирішить

Понеділок, 09 травня 2011, 21:49

Версія для друку Коментарі 26 Луганські комуністи популяризували особистість генералісимуса Радянського Союзу Йосифа Сталіна цитатою з пісні, в якій вихваляється Адольф Гітлер.
    Інцидент відбувся 9 травня на мітингу, присвяченому 66-річчю з Дня Перемоги, повідомляє ТСН.
    На мітинг комуністи вийшли з портретами Йосипа Сталіна.
    Один з них встановили біля Пілона Слави, де кожен бажаючий міг сфотографуватися біля портрета "батька народів".
    Репродукція підписана словами: "Не треба думати - з нами той, хто все за нас вирішить!".
    Це цитата з пісні Володимира Висоцького "Солдати групи "Центр", яка присвячена окупації України німецькими військами.
    Під тим, "хто все вирішить" за німецьких солдатів, мається на увазі Адольф Гітлер, лідер нацистської Німеччини.
    Група армій "Центр" - оперативно-стратегічне об'єднання в збройних силах Німеччини під час Другої світової війни, найпотужніша з трьох груп армій нацистської Німеччини, зосереджених для нападу на СРСР за планом "Барбаросса".
    Все про: Луганськ, КПУ, День Перемоги

Пригощайтесь совки.:)):good:;)

3. Luna

Та не підморгуйте, всі ваші майже тут)))

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну я ведь дипломатично не высказываюсь до конца, кто вы в моих глазах на самом деле, и ваша кобыла. ) Сам не знаю почему, но чуточку женщины в вас уважая.
    Не говоря уже о трындёжных двадцать грамм, лодочках и вальсах.
    Слишком просто с вами стало, мадам, интерес утрачивается.)

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

От бестія. І тут вона хоче спровокувати розкол в рядах. Не вийде. За тисячі років життя затвердило наступну градацію людства:
    - мужик,
    - жінка,
    - пенсіонер (ні те, ні се).
    Правда порушена культурна екологія принесла в останні часи ще одного мутанта - трансквестита чи як він там правильно називається.

6. Luna

[OFFTOP]Правильно делаете, пан Самойлович. Оставьте место для интриги - вдруг кому интересно. Что вы думаете обо мне я прекрасно знаю, до дна и до капли. Даже до чуточки женщины...вы открыты , как школьный Букварь....Но - спорить не стану, собеседник Вы интересный, когда перестаете играть роль рокового мачо 75-ого года выпуска.
    Вальс был один...Лодочки, бессовестные, подвели - песка попало немеряно...А про 20 грамм...соврала я...Было больше - грамм 50, шампанского Одесса - слабость моя)
    Вам со мной и не должно быть сложно, месье...Люди, общающиеся со мной, обычно говорят, что со мной легко)
    Ну...а теперь о 9 мая во Львове:rose:[/OFFTOP]

7. Luna

:rose:Пан Торро повинен Вас вбити капцем за таку крамолу)))

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хай кидає в ... "лічку" чи як ви там називаєте "персональне посилання".

9. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

А скільки було ветеранів (тих хто воював до 9 травня 1945) у автобусах родИни?

10. Forpost

Forpost Стоїк

я шота пропустил? поднимите мне веки(с)

11. Luna

Думаю, нискики.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що з воза впало, то ... кобилі легше.

13. Такое впечатление, вы до сих пор уверены что в России коммунизм и Сталин у руля. При чем тут голод 30 годов, Сталин и все прочее?
    Люди в свое время сделали все возможное, чтобы ваши же предки и вы не народное хозяйство германии поднимали, а жили на своей земле. Те, кто уверен что при фошах жилось бы лучше - сильно не догоняют чего-то.
    А вообще сложилось впечатление, что во Львове фашистов больше чем в самой германии сейчас. И вы еще о цивилизации что то там говорите..

14. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Сегодня прям поломничество троллей%-)

15. Luna

Из чего у Вас сложилось такое ложное впечатление?

16. Дядя Вова

Дядя Вова Active Member

Я вернулся.
    Правильно, выводы делать не стоит, ведь даже имя не списать правильно. Хочешь уколоть, соответствуй уровню. Смотрю, активный на многих страничках, а за пояс девченки засовывают.

17. STK

STK Дуже важлива персона

Ти дивись, як з всіх щілин полізли.

18. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Ну а чогож тоді їх туди понесло? захотіли повоювати під червоними прапорами? ну навіщо тоді міліція? могли б деякі і "славно загинути" - для повної реінкарнації. Покрити себе вічною славою, а то все за спиною міліції. Не солідно.
    (Дивлюся і наш Серьожа у пілотці з засмученим виглядом позує. ;) )

19. Luna

Тайна сія вєліка єсть...))))))
    Бо бовдури.

20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Спокійно. В мене хлопавка на місці.;)

а де твій аватар? :)