Я не по "сторонам", а в свій гаманець з пенсії 900 грн заглядую. Інколи на свої нереалізовані проекти та винаходи дивлюся. А навколо я бачу поширене НЕДОЇДАННЯ чи НЕРАЦІОНАЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ, але голодом зараз і не пахне. Не дай Бог вам його в реалі пізнати. Попробуйте тиждень на крапиві прожити, тоді й поговоримо.
Спасибо на добром слове и хороших пожеланиях. Пенсия действительно мизерная, не для нормальной жизни, спасибо незалежной, самостейной Украине.
Я не такий примітивний, щоб до такого висновку прийти. Це тільки в недорозвинутих: - хто всрався? - невістка. Д. Ваня, раджу почитати мою книжку на цю тему "Історія українського невігластва".
эфир вычистили и вылезали, а потом вам "лошкам" кинули! и еще небось и сказали, что старички с бабульками на милицию кинулись, при этом малолеток распихав! проходили уже... как там кстати газ(честно [CENZ]спизженый[/CENZ] у российских налогоплательщиков)!? греет?
Да ниче так, спасибо за заботу) Правда, штойта он у вас в последнее время..жидковат. Неиначе, как нагло воруете наш честноукраденный газ, паразиты
Попереджаю, Янукович після боротьби з Юлею видав указ "про постановку на всі макогони поролонових прокладок". Слідкувати за дотриманням цього указу він доручив Хорошковському, якому теж макогоном не раз дісталося.
Вы чиво это? Чтоб я козака да поролоновыми ...прокладками унижала? Получите честно в лоб безо всяких смягчающих деталей)))
первоначально поругаться зашел на форум, но благодаря таким людям как Вы Луна, поймал позитив :kiss3:
І про неї Ґранд питав "чи викрутиться". Наївні ці пещерні істоти з дубинкою в руках, їх інколи мужиками називають.