9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Але Степаничу це нічого не доводить.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Хто б говорив. :)) А вам доводить?

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я десь це заперечував?о_ОЯ вже як попугай талдичу одне й теж: УКРАЇНЦІ РІЗНІ! РІЗНІ УКРАЇНЦІ! Українець з Донбасу і українець з Галичини - РІЗНІ! Крім того, так сталося історично, частина українців не одне століття знаходилася в одній державі, інша частина - в інших державах. І ці держави воювати між собою, тому і українці воювали між собою, тому і споконвічні вороги у кожної з частин України РІЗНІ. Проживання в різних державах наклало свій відбиток на менталітет, цінності, розуміння і прагнення до перспектив і таке інше. Ну це ж очевидні речі! Який сенс тупо повторювати мантру: ми однакові, ми однакові, ми однакові... Та можна це повторювати по тисячу разів на день, але ж реальної ситуації це не змінить. Достатньо подивитись на результати виборів Президента, ВР.

4. ГРАНД

Доводить. Принаймні те, що Степаничу не доводить.

5. Степаныч

Що саме мені не доводить з того, що доводить Вам?:scratch_one-s_head:

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Українці можуть по-різному борщ сьорбати. Але якщо українці мають бути чимось іншим ніж етнічною ознакою, а саме політичною нацією, то вони в усвідомлені національній ідеї, державних інтересів повинні бути ОДНАКОВИМИ.

7. ГРАНД

Те що Ви москвин, який спромігся оволодіти українською мовою, але по суті НЕ українець. Так само як і Усама бін Ладен оволодівший англійською мовою, не може бути американцем.

8. Степаныч

О! А зараз такого поки що немає. А Ви заперечували, що українці як народ України ще не сформовані. Консенсус потрібно шукати. А наші політики все роблять із точністю до навпаки.

9. Степаныч

А Обама як же, теж не американець?

10. ГРАНД

Обама американець на всі 100%. Навіть як що то правда, що він народився по-за межами США.

11. Mr. Blick

Шукати консенсус з хомосовдепусами та русифікованими яничарами я, особисто, не збираюсь. В мене з ними повний антагонізм і консенсус не можливий.

12. Степаныч

Я правильно розумію, що якщо б бен Ладен був громадянином США він би не став американцем за ознакою? А Обама став, навіть якщо також народився за межами США?

13. Степаныч

І що ж Ви з ними плануєте зробити?

14. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Ето 5! :preved::rolleyes:

Схрон выкопал, так, на всякий случай? :))[/OFFTOP]

15. ГРАНД

Вам як москвину розуміння доходить в спотвореному вигляді. З точки зору москвина і москвинського менталітету. Я ж Вам сказав, що навіть в разі отримання громадянства США, та оволодівши англійською мовою бін Ладен американцем бути не міг ЗА СУТТЮ! Бо мову б він вживав не за покликом свідомості, а за вимушеної потреби, бо америку він хотів бачити у вигляді руїн, а не багатою та процвітаючою. Він хотів її бачити виключно мусульманською, як Ви Україну під ігом виключно московського попівства. Тепер зрозуміло?

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

А оце не дуже мудро... ;)

17. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Я б даже рискнул "не" и "дуже" местами поменять! ;):rolleyes:[/OFFTOP]

18. Mr. Blick

Що я з ними зроблю, я ж не Ратко Младич. ;)
    А взагалі варіантів небагато, і ми про це не раз говорили.

19. Степаныч

Зрозуміло. Зрозуміло, що Ви, Гранде, повністю занурились у світ своїх фентезі. Я от погуглив, знайшов Американец из "Аль-Каиды" призвал мусульман повторить 11 сентября. Але тепер бачу, що тільки даремно час втратив.:sad: Якщо Ви переконані, що я Україну хочу "бачити у вигляді руїн, а не багатою та процвітаючою", а Україна, це країна, де я прожив усе життя і тут же зустріну старість, а у похилому віці на пенсії буду радіти, що закінчую життя в зруйнованій, а не у багатій і процітаючій країні, що тут же бідують мої діти і онуки,%-) то Вам як мінімум потрібно помити голову:pardon:.

Тільки одне питання: чи можете Ви навести приклади, коли б віряни УПЦ МП ходили у храм "під ігом"? Тіко я Вас умоляю, спочатку помийте голову, проспіться, прогуляйтесь, ну хоч якось поверніться у реальність.

20. olegp

olegp миється в бані

оригнальный подход к институту гражданства, типа, диссиденты в совке и не были гражданами СССР:))
    ХОТЯ в идеале так и должно быть, но в реале- недостижимо

а де твій аватар? :)