Я десь це заперечував?Я вже як попугай талдичу одне й теж: УКРАЇНЦІ РІЗНІ! РІЗНІ УКРАЇНЦІ! Українець з Донбасу і українець з Галичини - РІЗНІ! Крім того, так сталося історично, частина українців не одне століття знаходилася в одній державі, інша частина - в інших державах. І ці держави воювати між собою, тому і українці воювали між собою, тому і споконвічні вороги у кожної з частин України РІЗНІ. Проживання в різних державах наклало свій відбиток на менталітет, цінності, розуміння і прагнення до перспектив і таке інше. Ну це ж очевидні речі! Який сенс тупо повторювати мантру: ми однакові, ми однакові, ми однакові... Та можна це повторювати по тисячу разів на день, але ж реальної ситуації це не змінить. Достатньо подивитись на результати виборів Президента, ВР.
Українці можуть по-різному борщ сьорбати. Але якщо українці мають бути чимось іншим ніж етнічною ознакою, а саме політичною нацією, то вони в усвідомлені національній ідеї, державних інтересів повинні бути ОДНАКОВИМИ.
Те що Ви москвин, який спромігся оволодіти українською мовою, але по суті НЕ українець. Так само як і Усама бін Ладен оволодівший англійською мовою, не може бути американцем.
О! А зараз такого поки що немає. А Ви заперечували, що українці як народ України ще не сформовані. Консенсус потрібно шукати. А наші політики все роблять із точністю до навпаки.
Шукати консенсус з хомосовдепусами та русифікованими яничарами я, особисто, не збираюсь. В мене з ними повний антагонізм і консенсус не можливий.
Я правильно розумію, що якщо б бен Ладен був громадянином США він би не став американцем за ознакою? А Обама став, навіть якщо також народився за межами США?
Вам як москвину розуміння доходить в спотвореному вигляді. З точки зору москвина і москвинського менталітету. Я ж Вам сказав, що навіть в разі отримання громадянства США, та оволодівши англійською мовою бін Ладен американцем бути не міг ЗА СУТТЮ! Бо мову б він вживав не за покликом свідомості, а за вимушеної потреби, бо америку він хотів бачити у вигляді руїн, а не багатою та процвітаючою. Він хотів її бачити виключно мусульманською, як Ви Україну під ігом виключно московського попівства. Тепер зрозуміло?
Зрозуміло. Зрозуміло, що Ви, Гранде, повністю занурились у світ своїх фентезі. Я от погуглив, знайшов Американец из "Аль-Каиды" призвал мусульман повторить 11 сентября. Але тепер бачу, що тільки даремно час втратив. Якщо Ви переконані, що я Україну хочу "бачити у вигляді руїн, а не багатою та процвітаючою", а Україна, це країна, де я прожив усе життя і тут же зустріну старість, а у похилому віці на пенсії буду радіти, що закінчую життя в зруйнованій, а не у багатій і процітаючій країні, що тут же бідують мої діти і онуки,%-) то Вам як мінімум потрібно помити голову. Тільки одне питання: чи можете Ви навести приклади, коли б віряни УПЦ МП ходили у храм "під ігом"? Тіко я Вас умоляю, спочатку помийте голову, проспіться, прогуляйтесь, ну хоч якось поверніться у реальність.
оригнальный подход к институту гражданства, типа, диссиденты в совке и не были гражданами СССР) ХОТЯ в идеале так и должно быть, но в реале- недостижимо