9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А где ты увидел Степаныча плюющимся? Тожа хочу посмотреть:o

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

А есть еще такое - муж всему голова! ;))))

[OFFTOP]Понимаю и уважаю! Просто у кого-то может быть иначе! ;)
    По чеснаку стоило бв 1991 году сказать, шо дескать у нас национальные признаки во главу угла, или принимайте, или досвидос. А то тогда дескатьвсе устраивало, а сейчас не годятся, "янычары" и прочая.

А ужколи б к примеру курсы для взрослых государство за свой счет организовало по изучению украинского языка - ммммм :good:
    Но я такого не помню :pardon:[/OFFTOP]

3. STK

STK Дуже важлива персона

Не раз на собі відчував. Історія, мова, релігія, все в західняків не таке, як в "справжніх" українців.

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А вам, ніби, не сказали. Що тепер тут незалежна українська держава казали ? А ви що, подумали, що жити в ній вам буде як у радянському союзі і нічого не зміниться ? Ха-ха. То ви лохи. :)

5. Luna

о_ОА я наоборот..чаще слышала, что именно захидняки - справжни...А остальные - не украинцы вообще.

6. Luna

:girl_haha:

7. Hightower

[OFFTOP]Если люди лохи, то хто мошенники лохов обувшие? ;))))

А то Тебя послушать, так создание нашего государства - афера какая-то! ;))))[/OFFTOP]

8. STK

STK Дуже важлива персона

Інші теж українці, якщо самі себе українцями вважають, але українська культура і самосвідомість найкраще збереглася на заході, а не в центрі і тим більш не на сході України.

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та по всякому буває... Зустрічала і з ЗУ людей, які куди менше українці, ніж мій сусіда, який і народився і до 83 років дожив на Донбасі... :)

10. STK

STK Дуже важлива персона

Я в загальному про регіони писав, а не про конкретних людей. В нас і за комуністів голосують, але таких людей дуже мало.

11. olegp

olegp миється в бані

захидняки просто раньше стали украинцами

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви не диференціюєте поняття "несправжність" і "різниця"? Допоможу. Несправжній я, є. Підроблений, штучний, фаль*шивий. Різниця х, і, ж. 1. Несхожість, відмінність у чо*мусь, між ким-, чим-небудь. Я стверджую, і не раз про це писав, що українці РІЗНІ. Це неправда? Доведіть. Це погано? Ні. Але якщо Ви розцінюєте визнання очевидного як плювання і хочете усіх українців підчесати під один гребінець, то нема на то ради.:sad:

13. STK

STK Дуже важлива персона

Українці в кожному регіоні різні, але в вас є тільки "Велика Україна" і Західна.

14. Hightower

Ты видишь - много Украин оказывается. Есть "Великая и Западная", есть "Украинская и Неукраинская". Отаке вот! :sad:

15. Степаныч

Так. Тому що різниця "Історія, мова, релігія"(с) між цими регіонами найбільша. Велика Україна більш-менш однорідна - "Історія, мова, релігія"(с).

16. STK

STK Дуже важлива персона

От ви ще раз довели, що й до брехні опуститесь, аби показати, що західняки не справжні українці :sad:
    По декілька раз в рік їжджу в Хмельницьку область (кращий друг там живе) і до цього часу не побачив помітної різниці між Волинню і Поділлям, зате на море їздив, майже, як в іншу країну потрапив (російськомовну). Мова, історія, політичні погляди в Центрі і на Заході більш схожі як в Центрі і на Сході, а потім різні Степаничі будуть розказувати про однорідну Велику Україну і Західну, яка майже ніякого відношення до України не має.

17. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Степанич не чудіть ОК? Особливо про мову та історію. Релігія- може й так, але атеістичний схід був значно віддаленіший від доволі набожного центру ніж католицька Галичина. Читайте книжки, спогади українців, а не пропагандистів -москвинів.

18. Степаныч

[OFFTOP]Проблеми з понятійним апаратом.:sad:Тут нічим не зарадиш.[/OFFTOP]

19. Степаныч

Якраз про мову і історію в першу чергу.

20. STK

STK Дуже важлива персона

А Волинь взагалі православна, хоч ЗУ.

а де твій аватар? :)