9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Спайс, а эти пять лет что было то? ;) И чего всего на 5 то отсрочена отая сплошная? Посмотрим, пока надеюсь шо в 2015м забудем Януковича, а в 2020м - Юлю, от тоди мож чтой-то и сдвинется :pardon:

2. spice

spice Дуже важлива персона

С кем сдвинемся? С электоратом, который доведен до полускотского состояния и нипочем не желает включать мозги, а то как бы чего не вышло? Посмотрите на того же Степаныча, вроде ж умный мужик, но от Януковича и банды готов терпеть что угодно, так как не может признать, что ошибся. И у меня дома еще два таких умника сидят. А налоговая им письма счастья пишет. А мне приходится себе на горло наступать, чтобы не сказать - "бачилы шо купувалы" :ireful:

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А як біти з тими "гнидами" із ЗУ, які заявили, що створять неконституційні органи влади і не будуть виконувати рішень центральних органів влади, якщо виграє не Ющенко? Саме відповіддю на це і був скликаний з"їзд. Що, подвійні стандарти?
    Невідомо, як би країна прожила ті 5 років. Можливо, якби тоді став Президентом Янукович, то сьогоднішньої ЖОПИ і не було б.
    Та тому що усьому свій час. Народи і нації не виникли з моменту Адама і Єви, вони формувалися у процесі історичного розвитку людства.

4. STK

STK Дуже важлива персона

А українці недоформувались, як народ?

5. Степаныч

С чего Вы взяли, что я терплю?:scratch_one-s_head:

ЗЫ: плюсик за умного, хоть и с оговоркой вроде.:rose:

6. Степаныч

Поки що ні, нажаль. У процесі. Але сформуються. От Ваше покоління уже, здається, відчуває себе одним народом. Не всі, а більшість. ІМХО, звісно.

7. STK

STK Дуже важлива персона

Ясно. Тоді вже називайте себе чесно росіянином, а не прикидайтесь українцем, всеодно для вас такого народу не існує.

8. spice

Честно - учитывая еще двух таких умников дома, в мужском уме я конкретно разочаровалась ;) Ведь их же предупреждали, что так будет - они не верили :pardon: И Вас предупреждали - а Вы "профессионалы", "не балаболы" ... И шо? Профессионально, не балаболя, пилят бабло, даже не затрудняясь придумать отмазки для лохов :pardon: И получаецца, что одна Спайс умнее и прозорливее целой толпы мужиков ;)

9. Степаныч

СТК,
    та я вже багато разів писав: я не українець, не росіянин, не грузин, не уйгур....... Я суржик. Але при цьому я, як громадянин України, щиро бажаю, щоб скоріше сформувався український народ - громадян України всіх національностей. Для Вас принципово, щоб я на усіх усюдах репетував, що я етнічний україниць, ходив у вишиванці і шароварах, їв виключто борщ з пампушками, вареники і сало? І при кожному зручному і незручному випадку плював у бір Росії?
    :)):good::rose:
    Ну, просто мы, мужики, руководствуемся личным опытом и логикой. А Вы на эмоциях. Получаеццо, что иногда эмоции умнее логики.:pardon:

10. Hightower

[OFFTOP]"Послушай женщину и сделай наоборот" - тож почти народная мудрость :o:rolleyes::rose:[/OFFTOP]

11. spice

[OFFTOP]Женская интуиция умнее всякой логики, это доказано жизнью. Эх, макогона на Вас нет! ;)[/OFFTOP]

12. spice

[OFFTOP]Ладно если бы вы, мужики, в одиночестве по граблям гуляли... Так тянете за собой и жен с детьми, вот что возмущает! :rolleyes:[/OFFTOP]

13. Степаныч

:)):)):))Кароче, Спайс сама во всем виновата! Была бы за Януковича, мы бы были против!

14. Hightower

[OFFTOP]Опять же напоминает: "хто вср..." ото! ;))))))[/OFFTOP]

15. STK

STK Дуже важлива персона

Я задав конкретне питання про український народ, а не про націю і ви написали, що такий народ ще не сформувавсь, а раніше писали, що ми гілка одного народу з росіянами (дивно, що ще про молодших братів не згадали).
    Вистачить того, що ви перестанете при кожному зручному випадку плювати в бік Західної України.

16. spice

[OFFTOP]Учту, если у нас будут следующие выборы :rolleyes:[/OFFTOP]

17. Hightower

[OFFTOP]Нешто доплевывает??? ;))))) СТК, все мы человеки, я вон тож от пана Гранда добиться пытался, шоб он в бок России не плевал при каждом удобном случае, а толку? ))))))[/OFFTOP]

18. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

А если бы пилила бабло...Юлина команда?Было бы лучше?
    То какая хрен разница то?

19. Степаныч

Я й відповів конкретно - не сформувався, у процесі. Ц ж навіть на цьому форумі видно неозброєним оком.
    Уточню: не у бік ЗУ, а у бік маргіналів як із ЗУ, так і з ВУ.

20. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Не, ну а что? Действительно, какая разница, кому свое бабло того...
    Мы же утопиями о том, что никто-никогда-ничего и "ци руки ничого" не занимаемся, да?))

а де твій аватар? :)