9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Если так, то мы возвращаемся к нашему недавнему разговору об общих корнях у украинцев, русских и белоруссов. Три ветви одного народа.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Чим Вас не задовільняє мій "перл"? Хіба Ви не бачите, що є Українська Україна і невідома Україна. Бо вона вже начеб то і не савєцька, а скоріше бандитська, не зовсім москвинська, але і не Українська. Якийсь ПІСУАР, ньюпридністров"я.

3. Оникс

Оникс Well-Known Member

Еще раз
    Это слова Вашего коллеги по партии.
    Колыбель одна - народы разные. Степаныч, это даже в при СССР не вызывало никаких вопросов - народы близкие, братские, но разные. РАЗНЫЕ! И языки, и ментальность, и традиции.
    Сегодня русские - это не славяне-великороссы, так сложилось...

4. spice

spice Дуже важлива персона

Даже если предположить (Если!), что эта маячня про единый народ имеет основания, неужели Вы не видите, что несколько столетий сидения в глухих лесах превратила московитов в народ, совсем отличный от белорусов и украинцев, у которых была общая история в ВКЛ и Жечи Посполитой?
    [OFFTOP]Меня больше всего потряс исторический факт о великом князе московском (Иван 3-й, но могу и ошибаться, точно помню, что был женат на шляхтянке Мирии Глинской), которого жена попросила сбрить бороду. Так его чуть не отлучили от церкви, потому шо - внимание - ПРАВОСЛАВНЫЕ БОРОДУ НЕ БРЕЮТЬ! То, что православные Киева брили бороды, танцевали не мешало им оставаться православными, московских исконников не интересовало. [/OFFTOP]
    В конце концов, важен факт - русские и украинцы разные народы в силу различных исторических причин и факторов. И ничего с этим не поделаешь, да и не надо ;)

5. Степаныч

А я з ним і погоджуюсь практично в усьому. И, обратите внимание, я же не пишу, что это ОДИН народ. Я пишу - корни общие. Согласен на уточнение: корни современных разных народов уходят к некогда единому народу.

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

только ветвей не три, а более 10. :) И как раз украинцы живут в "родительском" доме. :rose:

7. tanna

tanna Дуже важлива персона

А ви називаєте пісуаром все те, що вам не подобається? Або те, що вам невідомо? Які цікаві асоціації. Потрібен фахівець у білому халаті. :girl_hospital:

8. spice

[OFFTOP]Насправді, термін ПІСУАР з"явився після горезвісного Северодонецького з"їзду, і означає ПІвденно-Східну Українську Автономну Республіку ;) Хто ж винен, що який з"їзд, така і назва? Точно не Гранд :rolleyes:[/OFFTOP]

9. Степаныч

Согласен. Только лично для меня поляки и чехи, к примеру, более далеки, чем русские, белорусы, болгары, словаки. Но это, подчеркну, для меня.
    Оникс,
    раз уж о домах речь зашла.:rose: Вышла девица замуж, её благоверный привел в родительский дом, нарожала она ему отпрысков. Вот для этих отпрысков сей дом будет родительским, или они из "понаехавших тут"?:scratch_one-s_head:

10. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]А Гранд і рад зачепитись. Вже давно загуло за тим з'їздом, а радість не вщухає. [/OFFTOP]

11. Степаныч

Як дивно влаштована пам"ять. Спайсе, а Ви пам"ятаєте, відповіддю на що був той з"їзд?

12. STK

STK Дуже важлива персона

Це ще чому?

13. Степаныч

Тому що вона її складова частина.

14. spice

[OFFTOP]За з"їздом загуло, а ідеї живуть..
    [/OFFTOP]

15. STK

STK Дуже важлива персона

Для вас історія починається з виникнення Російської імперії?

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Вибачте, вони самі себе так назвали. Раз і на завжди. :)

17. Степаныч

Ні. З Адама та Єви.

18. spice

Пам"ятаю.;) І цілком справедливо вважаю з"їздунів гнидами, і зневажаю Ющенко за те, що він не скористався цим приводом щоб їх "закрити".
    А Вас найновіша історія нічому не навчила? Визнайте, нарешті, що ми були праві в 2004, і завдяки тим, хто не дав ОЦЬОМУ сісти на трон в 2004, оця суцільна ЖОПА, що є нині, була відстрочена на 5 років?

19. STK

STK Дуже важлива персона

Всі народи мають спільне коріння, чого ж ви тільки східних слов'ян одни народом називаєте?

20. Степаныч

"Де я можу про це дізнатися ?" (с, Mr. Blick)

а де твій аватар? :)