Неуку, спочатку раджу вивчити, що таке Малоросія в розумінні греків, які перші почали називати так метрополію Русі. А західні області Русі входили в її склад, коли угро-фіни в своїх болтах ще один одного зжирали (самоїди). Почитай історію Галича (справжнього) і з яких пір він входив в склад Русі.
Поминальні/непоминальні, але ж у Вас інших немає. ЗІ: а оцей вираз "Натуральний компартійно-совковий москвин - крутій" - эта пять! По пятибальной шкале.)
Як що Ви не занєте Українських свят, то це не значить що їх немає. Це значить, що Ви ніякий не Українець. Ви хто завгодно, але НЕ Українець. Ви москвин, можливо навіть монгол, американець (як олєгП) чи ще хтось , але не українець. Чого для Вас не зробиш. Я старався. Як би дуже захотіли можна і в щелепу. На всі 10 рахунків від рефері.)(жарт, бо це не наш метод).
А перелічіть. Я суржик. І неодноразово про це писав. Але громадянин України, тому українец. Не впевнений, що Ви до моєї щелепи дострибнете.
Вся проблема цієї теми в тому, що "русскіє" й на ПОХОРОНАХ напиваються для СВЯТА своєї малоцивілізованої душі.
-6-го грудня святкувався день св. Миколая. -Серед низки зимових свят подоляни особливо поважали Різдво, Новий Рік та Хрещення. -Великдень Читайте тут: Українські національні свята http://referaty.com.ua/ukr/details/8338/ Всі перелічити багато місця треба. Та ніякий Ви не українець. Хтсоь що оволодів українською мовою. І не більше. А щелепу свою залиште при собі. вона мені не потрібна.)
уж не знаю, где у вас напиваются, может и на ПОХОРОНАХ , но русские, если и напиваются, то не на ПОХОРОНАХ ,а на поминках
Предлагаю Вашему вниманию сюжет http://www.1tv.ru/news/crime/177303 Эти политические проституционные каналы раздули сюжет чтобы ожесточить отношения западноукраинских работяг в РФ, не секрет, что, именно западноукраинские жители села работают в России, там они как в книге писателя из Франковска накапливают злость против русскости во всех её проявлениях.
Я не про ці свята. У цих святах заслуг українців 0 цілих нуль десятих. Чим гордитися? На яких святах дітей виховувати? Я не оволодів. Я її з дитинства знаю. Як і російську. О! От за це велика людська подяка!:rose:
На них дорогенький і виховувати. Ну не на вбивствах же вибудовувати виховання дітей християн? Нехай навіть і переможних. але Вам цього мабуть не осягнути.
если праздников и победных войн нету, то и детей не воспитаешь? ты чего, детей воспитывал "от праздника к празднику"? немцы, по-твоему, на чем детей воспитывают? американцы? арабы? африканцы? и страшно подумь - австралийцы!!! у них вообще полное ж с воспитанием... не очень я понимаю твою логику