круто! очередной полет укромысли! а на карту мира слабО было глянуть, прежде чем такое писать, на карту мира и месторасположение страниц, и где столицы по центру страны, в основном- в Африке, в развитых странах- отнюдь
А может и космополиты...Наверное. правда Ваша. Очевидно, это и мешает понять то, что зрозумило Вам с Грандом..и козам ещё:p Олег, у Вас фобия..с этим надо что-то делать.
Путін з револьвером у виска чуда може творити,а не те що Донецьк столицею Малоросії зробити. Не Львів же...диру,бандеровців,вуйків,цьоток,"Свободу" з Тягнибоком,новою конституцією,люстрацією,просрацією з прострацією...і т.п. Донецьк - столиця Малоросії,або Одесса... Гімн...Спят кургани темние...або Ах,Адєсса мая нєнаглядная... Президент: Ахметов... Сєкєтарь: Кертіс aбо Кернeс з Харькова... Радники: Луна або Тимошенко і Ко. Дальше самі продовжте...
Вы не могли бы перечислить эти соображения, вернее, кртерии, по Вашему, которым должна удовлетворять столица
Виноват,исправил... :gamer: [OFFTOP]Донецьк - столиця Малоросії,або Одесса... Гімн...Спят кургани темние...або Ах,Адєсса мая нєнаглядная... Президент: Ахметов... Сєкєтарь: Кертіс aбо Кернeс з Харькова... Радники: Луна або Тимошенко і Ко. Дальше самі продовжте...) Hy тaм... Вольфганга вєрнуть із Австралії,чи де він там зараз...і поставити мером города Одесса. Вольфганг хлопець файний...Вартує того,щоб бути мером столічного малоросійського города! [/OFFTOP]
[OFFTOP]Хотите Харьков пролоббировать? )))[/OFFTOP] [OFFTOP]Суперрр! А гимн Львова сразу забацаете, ну шоб альтернативы все так сказать рассмотреть? :rolleyes:[/OFFTOP]
Та...тоже мне - должность) пусть Юрку Ахметов с Кертисом...Кернесом отстегивают, а мне за советника молоко должны давать, о как...
Готово! Стефко Бандера - це символ Свободи! Стефко Бандера - це символ для Нас! Віра,Надія,Любов до Народу - Символ Вкраїни в тривожний цей Час! У-П-У* - три букви Свободи, три букви для пам'яті, для Соколят. Бий!Бий!Бий! - у бубен військовий, шикуй крок і поступ під погляд дівчат. Гей!Гей!Гей! - готовся до битви, за власний Нарід, за Свободу і Честь. Бий!Бий!Бий! - ту нечисть ворожу, за справу Батьків й пластунів-соколят. Пий!Пий!Пий! - водицю Свободи, з криниці Матусі, що кормить Всіx Нас. Вий!Вий!Вий! - якщо біль пекуча за Нарід,коли мордував його кат. Плюй!Плюй!Плюй!- в обличчя убивці, коли Ти не в змозі Себе заxистить. Бий!Бий!Бий! - у Дзвони Тривоги, коли гине в світі Вкраїнець - Твій Брат! Будь Українцем Правдивим й Відважним! Будь Патріотом Своєї Землі! Вір в Перемогу,Вкраїну і Волю - Свято шануй Всіх загиблих в Борні! (Юрко НОТОЦО) *Україна Понад Усе!
[OFFTOP]Ваши? Уважуха если так! Но Львов в наших соревнованиях зарабатывает штрафное очко, для Одессы и Донецка с гимном Вы так не постарались Нехорошо ето, дискриминация! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]
) Меня моя должность вполне устраивает. Очень сочувствую олигархам - спать хочу спокойно, так что с легкостью уступлю ВАМ) да..Не забудьте про откат)