9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І справді...!

Успіхів на послідуючі 20 років "незалежності".
    Я Вам і свічок з Дрогобицького натопереробного заводу і окуларів пришлю для успішних пошуків!;)

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви прогавили цей сигнал. Він поступив більше 2000 років назад від римських плебеїв - ХЛІБА та ВИДОВИЩ, що добре освоюють наші теперішні жлоби.

3. Юрко НОТОЦО

Народ готовий до того розврату,який почався в Україні!:))

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не треба. Вони не допоможуть, якщо тих патріотів немає. :)

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та не "готовий", а вже "в інтенсивному процесі". Суцільні шоу з відбірними жлобами на екранах та Донбас-аренах.
    По Некрасову - бочку для рабів не "готують" викотити, а вже "допивають" при величезному фінансовому боргу постколоніального народу.

6. Forpost

Forpost Стоїк

я називаю

7. Юрко НОТОЦО

Ну то тоді посипайте голову попелом зі спаленої і винищеної в Голодомор України! Дуже помічне! :))

8. Юрко НОТОЦО

Ну то тоді посипайте голову попелом зі спаленої і винищеної в Голодомор України! Дуже помічне!

9. Юрко НОТОЦО

Галичани називали себе українцями навіть тоді коли їх інші називали русинами,що також вірно!

10. tanna

[OFFTOP]Можливо. Народні рецепти бувають дієві. Але я краще хороший шампунь куплю. :)[/OFFTOP]

11. Юрко НОТОЦО

:good:
    Подруга Ваша п.Луна Вам порекомендує головомиючий засіб Російсько-массонського виробництва від американсько-ізраїльської компанії Eesti Lauder,спеціального випуску дл України! Ду-у-уже добре промиває голову разом з мозгами!:))

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як ми всі любимо своє "Я". Це мені нагадує розділену на три частини Україну часів Директорії - Галицька армія, армія Директорії, армія Махна. Та всі так ЛЮБИЛИ Україну, що від цієї егоїстичної любові від України залишилися лиш "ріжки та ніжки".
    Робіть висновок - постраждали тоді всі три регіони БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ.

13. tanna

[OFFTOP]А що робити, якщо Україна до сих пір не спромоглась своїх якісних шампунів зробити, приходиться користуватись ворожими. :))[/OFFTOP]

14. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Я смотрю седни Луна - хит дня! И пан Гранд ее поминает, и пан Торро, вот и пан Юрко подключился! :scratch_one-s_head:

Неужели ето любовь??? о_О:rolleyes:[/OFFTOP]

15. Hightower

Вы опять правы! :sad:

Но как начать, даже тут лаемся друг с другом (хотя лучше тут конечно чем в реале), а шо уже про государственный уровень говорить?

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та цю ДЕРЖАВУ нам прийдеться ще лиш будувати в майбутньому. А поки маємо лиш сурогатний та паразитичний еквівалент.
    І задача для розумних людей від Луганська до Ужгорода цей сурогат зруйнувати і лиш на його руїнах після дезинфекції будувати повий варіант вже не по кальках суздальських "понятий", а по європейських законах та християнській моралі.

17. Hightower

Только рушить нужно аккуратно, а то проходили ведь уже "Весь мир насилья мы разрушим До основанья, а затем Мы наш, мы новый мир построим, — Кто был ничем, тот станет всем".

И опять же, как Вы говорите - "кальки суздальских понятий" - а я считаю, что в совместном с Россией прошлом были и позитивные моменты, может без етого прошлого мы бы сейчас жили и лучше, а может и хуже, хз! Но ето было. :pardon:

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ми теж повинні вибачитися за "жандармство в Європі" часів Суворова, за Прагу-68, Афганістан-79...
    А відносно суздальської культури "рашен", то і росіянам потрібно позбавлятися від культури, яку так критикували декабристи, Гоголь, Достоєвський, Л.Толстой.

19. Hightower

Может и должны, но если поднимать столь давние вопросы, то все старны должны будут друг перед другом долгонько извиняться. Французы за Наполеона извинились? А австрийцы перед поляками, сербами, чехами? Немцы опять же перед французами. Ну и так далее

20. Юрко НОТОЦО

Вот би в азіята Лєніна бабушка була б не Бланк,а папа не калмик...а був би він не те що русином з Галичини,а українцем,чи то хохлом яким...то він би нам і збудував Україну.А так маємо те ,що маємо!
    Співаємо дуже гарно і знаємо добре,яка повинна бути Україна...не галицька,а хохляцько-лохацька в тіснім союзі з російською великодержавною дзядовською фільозофією і такими ж планами економічного нацистського розвитку,за рахунок іншої нації!
    Йой...голова болить пани офіцери!

а де твій аватар? :)