9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Разумеется, я не на серьёзе писал о вводе войск.
    Просто, если бы это и было, то я отнёсся бы к этому спокойно. Был бы не против.

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Хорошо что не на сурьезе писал, плохо - что не против! Войну во Вьетнаме прекратило американское общество в первую очередь, войну в Афганистане - Горбачев (спасибо ему за ето)! Почувствуй разницу! :sad:

Вот как бы отнесся к тому например, что я не против, шоб Китай ввел свои войска в Россию и вернул себе исконнокитайские территории в Сибири например? ;)

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я за. :)

4. Hightower

[OFFTOP]Гггг, ну так я Тебя и не спрашивал, сам догадался шо Ты за! :))[/OFFTOP]

5. STK

STK Дуже важлива персона

А потім ще кажуть, що фашизм в Україні з Прибалтикою процвітає...

6. STK

STK Дуже важлива персона

Взагалі, з рівнем життя це мало пов'язане, в Африці з приростом населення краще, як в Європі.

7. Hightower

[OFFTOP]Тоже так конечно, но у нас все же кажется мне пока связанным[/OFFTOP]

8. STK

STK Дуже важлива персона

Ну значить Волинь багатша за Донбас :)

9. Hightower

[OFFTOP]Та може і багатша, хз! )))) У Вас дітей в сім'ях скільки зазвичай?[/OFFTOP]

10. STK

STK Дуже важлива персона

Я в батьків один такий гарний і розумний :))
    По сім'ям статистика не попадалась, але з 2009-го року в Рівненській області народжуваність вища за смертність.

11. Hightower

[OFFTOP]Я теж один ))) І звичайно теж гарний і розумний, а до того ж ще й скромний!:o:rolleyes: Добре, що вище! У нас - не знаю, але дитлахів теж багато! )))) Але гадаю було б ще більше, якби статки в населення були більшими[/OFFTOP]

12. STK

STK Дуже важлива персона

Нажаль в Україні тільки чотири регіона мають додатній природний приріст населення (Закарпатська, Рівненська, Волинська область і Київ), але в інших теж народжуваність помалу росте, так що рано ще віддавати Україну африканцям з азіатами.

13. Оникс

Оникс Well-Known Member

У нас плоное марабу....
    http://life.comments.ua/2011/01/17/223323/v-2010-godu-ukraine-upala.html
    В этом году у нас показатели не лучше, чем в 2010...

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Мужчина" - це загальновизнане слово звертання в культурі "рашен" до незнайомого чоловіка.
    Отака непрактична німчура, зварганила чомусь "спеціальний бункер" для якогось типа. Скоріше цей "бункер" зварганили в недолугому на інтелект КГБ.
    Цих "рашен" ніяким "умом не понять".
    А коли ж були перші "советско-финские" війни? На це запитання він с силу свої логіки буде перераховувати якісь імперські посягання Росії (не СССР) на Фінляндію.

15. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ну ещё бы...Такие ВанИ ВАМ персонально оченно нужны...Этот образец ЯВНО гиперболизированного недоумства на руку именно Вам...Почитаешь ВанЬ - а может и не так уж не прав Гранд))
    И даже явное преувеличение тупости Ваниных рассуждений меркнет и забывается...Может, так и надо, да?)
    Да потому что Ваня Лисицын - скрипка Вашего оркестра. И называть его бандеровцем глупо - он явно ерничает и , скажу прямо - дурчаком прикидывается.
    Шота я сегодня..не в духе:scratch_one-s_head:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З цього починав мерянин "боголюбський" з завидок до Києва. Продовжували всякі Нєвські та Романови, які мріяли помити свої лапті в Атлантичному океані. Тому світові варто вернути цих Сухових на їх "исторические земли" - стику угро-фінських племен Меря, Мещеря та Ерзя. А то їх Конотопські битви, Порт-Артури та Кримські кампанії так нічого не навчили.
    Це міг би підписати також мій племінник Сергій Іванов, для якого Україна дійсно "історична земля".

17. Luna

Честно говорю - я не понимаю, зачем Вы вообще на это отвечаете.
    Если уж приспичило парню кого-то из берлоги карпатской выковырять - пусть идет и ковыряет , мало ли в мире...ковырятелей шатается?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То цей же Сухов буде проходити до "карпатської берлоги" через мої - кременчуцьку та київську. Треба ж цього ментального "мочителя памперсов" попередити.

19. Luna

Ну так у вас тоже пусть поковыряется. Вдруг нефть найдет? Или алмазы...))))

20. Hightower

[OFFTOP]И как всегда с 1240го года попередыты? :rolleyes:

Очень подозреваю, шо Невский про Атлантический океан не мечтал! ;):rolleyes:[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)