9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Блин, щас Тебе расскажут про НКВД не меньше всякого! И очень многое из того что расскажут правдой будет! :sad: Простые люди попали между молотом и наковальней в то время! И выживали кто как мог и кому совесть позволяла что! :sad: Война, ети ее!

2. MAXHOBE

MAXHOBE Well-Known Member

Вы еще приведите документ, в котором Ющенко требовал признания геноцида украинцев в виде голодомора ...

Эти документы не приняты. Что о них писать? Мало в ОБСЕ с глупостями обращались? Вот и Мишако в ОБСЕ писал о российской агрессии... теперь ни один официальный представитель Европы с ним не встречается.

3. forester

forester Well-Known Member

Был такой предатель - Власов. Так он, помниться, в конце своей карьеры как раз на немке и был женат. Не так ли?

4. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]О, дядька пост подредактировал! )))

Кертиса знаю конечно, допек? )))) Ниче, трудности закаляют! :rolleyes:[/OFFTOP]

5. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

У меня есть для этого основания...своими глазами видела ТАМ, как проявляется уважение к чужой памяти.
    Жаль, что ВИДНО как раз противоположное..на форуме. Сложно доказать, что наши вуйки - не показатель, поэтому и советую - ехать и СМОТРЕТЬ.

6. Оникс

Оникс Well-Known Member

Он женился на немке, имея жену в России...

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Варто МАХНОВЕ читати історію. Та частина України, яка була колись в складі Австро-Угорщини, не "подлежала уничтожению" зі сторони німців. Їх німецькі нацисти в статусі підняли по зрівнянні з, наприклад, жителями Подніпров'я, які були просякнуті малоцивілізованою культурою "рашен".

8. MAXHOBE

MAXHOBE Well-Known Member

пишу еще раз. Я ссылаюсь на документы Международного суда и ООН. Мнения простых людей - это мнение простых людей. Прочувствуй разницу ...

например, мнение простых людей - прекратить бомбежки Ливии. Однако есть международный документ, по которому эти бомбежки продолжаются.

Примет международное сообщество решение объявить Украине дефолт, ни одни золотовалютные народные запасы не помогут...

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Кукловоди підводять Україну до "безпрограшного варіанту" - Ющенко

Середа, 18 травня 2011, 17:38

Версія для друку Протистояння в Україні зрежисовано ззовні, вважає екс-президент Віктор Ющенко.
    Про це він сказав журналістам, коментуючи події у Львові 9 травня, повідомляє УНІАН.
    "Це план, ідеологи якого знаходяться не в Україні. Творити антагонізм в Україні – це значить ослабляти Україну", - заявив Ющенко.
    "Є кукловоди, для яких п’ята колона в Україні, фронти - лівий чи правий, радикальна поведінка в Україні є затребувані. Бо найбільший неспокій і непорозуміння, найбільшу шкоду солідарності українській може нанести саме крайній підхід", - зазначив він.
    "Країну підводять до того, коли на фініші залишається на виборах влада, яку ненавидять, і ліві радикали, яких ще більше ненавидять і бояться. І формується безпрограшний варіант", - наголосив Ющенко.
    На його думку, львівські події зрежисовані, оскільки без режисури неможливо привезти молодиків "з города-героя Одеси у двічі Ордена Леніна Львів".
    Ющенко припускає, що провокація є місією окремих політичних сил.
    "Родина" завжди буде грати на розколі і буде рясно і безмежно фінансуватися з того джерела, яке знаходиться не в Україні. І якщо ця провокація запланована, щоб виникло протистояння, то два українці зведені у протистоянні - один б’є іншого", - сказав екс-президент.
    На думку Ющенка, святкувати 9 травня в такому контексті "може нація, яка не визначена".
    "Бо якщо в тебе немає самооцінки і ти не розумієш, хто ти, що це за день 9 травня і що він для тебе може означати, тоді виникає можливість такого сценарію, який був у Львові", - сказав він.
    "Львів – не причина, Львів – наслідок нашого слабкого національного духу, нашої слабкої самоідентифікації, самооцінки", - наголосив екс-президент.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ви знову про примітивну градацію - лиш чорне та біле. Я не принижую галичан чи волинян, а просто кажу, що вони теж далекі від ідеалу.

11. Оникс

Оникс Well-Known Member

Но с положениями этого документа согласны и некоторые россияне и многие украинцы.
    А насчет УПА какие документы есть?
    И почему немцы отправили в концлагерь и Бандеру и его брата? Ваше мнение на этот счет.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правда про Львівське 9 травня

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А ну покажи цей протокол, а то залишишся ...болом назавжди.

14. Luna

А я и н еговорила, что Вы их унижаете. Я говорила об одном вопросе, в котором мне нравится их отношение...а идеализировать кого-либо я и не собиралась.

15. forester

Опа! Прочитать такое у Покипа... :) Крайне удивлён.

16. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пані Луна. Дуже прошу поцікавтесь (принаймні у Юрка чи у Торро)що означає слово "вуйко", а вже потім коли отримаєте тлумачення, подумаєте, чи вживати його де попало чи все ж таки ні.;)

17. Luna

А самому слабо сказать?))) Я уверена, что означает "дядя" - я не права?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Відносно того, чи тягне наша Галичина (є ще польська частина) на роль П"ємонта України. Відносно легко визначитися в цьому. Є такий елемент культури, як "громадянськість", який є одним з головних чинників нашої теперішньої відсталості. І показником цього є не факт голосування за Кендзьора (лає москалів) чи Януковича (наш пацан), а відсоток населення, якому вдалося вирватися з лабет совкових ЖЕКів та створити свої підконтрольні відповідні організації. Оце й буде показник НЕСОВКОВОСТІ.
    Форумчанам, які найдуть статистичні показники по областях відносно заміни ЖЕКів, окрема подяка.

19. Luna

:yahoo::yahoo::yahoo:Я, я вырываюсь из жековских объятий, как раз сейчас занимаюсь вопросом)))
    Ес!!! Поняли, пане Гранд!:p

20. forester

Не просто "дядя", а дядя, как фольклорный элемент... :)

а де твій аватар? :)