[OFFTOP]Ну на то у думаю Норман, вам, гранд, сам ответит, но опять же ИМХО вы брешете намного чаще! ))) Ну может даже и не брешете специально (вам виднее), но всякую ср... ееее желтую прессу в клювике без разбору на Остров тащите, абы только "масквинов" в ней хаяли :rolleyes:[/OFFTOP] [OFFTOP]иногда гранд, иногда хайтауер, иногда прок... еее да кто угодно, "Кто без греха..." )))) Хотя я давненько не брехал вроде б, а вы? )))))) Но опять же имхо с Норманом промашка ваша :rolleyes:[/OFFTOP]
[OFFTOP] что-то в твоей цепочке я не вижу пункта "Киевская Русь"? А нет! вот он - "Улус Джучі" ... как-то сразу и не признал. Не привычно читать летопись титульного евнуха, да и понять трудно.[/OFFTOP]
Щоб не займати тут зайве місце ось почитайте http://www.refine.org.ua/pageid-2178-1.html. Справді вона створювалась попри категоричне заперечення та незгоду ОУН -Б (Бандери) але таки добровільно. Тут би совкм навпаки вихваляти С.А. Бандеру, але...... Та знаю що вийшли. Саме тому і запитав.) Істина як завжди посередині. Згоден , що ані Галичина, і тим більше москвинська орда за великим рахунком мало відностяться. Як що не враховувати, що в УПА приєдналось вдосталь втікачів і з Галичини і з москвинського красного війська. тому головна заслуга залишається за ОУН-УПА. Ну від Вашої одеської "родини" залежить мало. Хіба що коли на чолі держави стануть справжні українці (помірквані звичайно, бо я таки проти того, щоб націоналісти ставали на чолі влади, а лише були її наглядачами і мніторили її в плані дотримання національних інтересів) або просто нормального голову СБУ.
Алі нє как. Дивлячись де і коли. Мій батько, офіцер КА не був загарбником на своїй землі. А мій дядько, якого попхали на лінію Маннергейма, був на 100% таким по суті.
Канешна добровильно, "калхоз - дело добровольное"! :rolleyes: Ну хорошо шо знаете, а то я разпереживался прям таки ))))) Точно! Вылезли в 90м из схронов 49 млн героических бойцов и проголосовали за независимость ))))) Всех "масквинов" против голосовавших злостно голоса перекрыли :rolleyes: Как и от ее антиподов из Львова и прочих городов и весей нашей Родины! И слава Богу! )))) Отут прям таки приятно вами удивлен, аж не ожидал! :rose: Дожить бы только до етого славного дня, а так вполне план подходящий )))))
Опять прав по сути. Ото самое и с дивизийныками, и с бойцами УПА - были герои, были преступники, нельзя всех под одну гребенку. Когда ето осознаем, имхо проще будет
[OFFTOP]От для того и моск нужно включать, а не все подряд тянуть! ИМХО конечно же! :rose:[/OFFTOP] [OFFTOP]Ой, та не хвилюйтесь ви за мене, володію, та гадаю що й не гірше вашого. А ось з тим, що Норман дописав про вас, та що вам так не сподобалось, я згоден на 100 відсотків, отаке! :rose:[/OFFTOP]
УПА можна закинути лиш один докір - вони взаємно з АК переслідували мирне населення. Одні - українців, інші - поляків. Йшло продовження 400-літньої війни за територію. Все інше - московські міфи. Розумна та порядна людина це розуміла. І таким був Н. Амосов, який схиляв голову перед УПА, а його донька й зараз кладе квіти на могили цих вояків. Ці люди просто були не зашорені кремлівською пропагандою.
хахаха....демократично воон с той горки лес у вас рубят, а потом в Польшу гонят) неужели представители культуры рашен? ну вот видите, галичане не знают, а я знаю, потому что я в первую очередь украинец, а уж во вторую слобожанец картинки у вас забавные - мне и писать не надо))) це у вас вилазять наслідки спілкування з місцевими комуністами і сіоністами, чи може то культура рашен повилазила?
Як би я тягнув все підряд, то це були б здебільшого тексти про подвиги путіна-мєдвєдєва, ну і прочий московсько-офіціозна маячня. А так приходиться напружувати мізки та знаходити певний ексклюзив(родзинку) в сітці. А це не кожному під силу між іншим.) а Ви хіба не помітили, що я Вас жодного разу москивном не назвав? поки не називав. А Норман опосередковано назвав.) То хто тоьді ярлики розвішує? У мене з Норманом давні непорозуміння. Ви про це не знаєте, але таки стрибнули в гречку з голвою.)
не прав он. ни по сути, ни по праву, ни по логике ... - никак. в Конституции прописано, что служба в армии является почетной обязанностью, а уж потом правом гражданина хоть СССр, хоть Украины, хоть РФ. В армию брали и берут (пока) не добровольцев, а призывников, то есть людей достигших определенного возраста и способных оружие в руках держать. является ли служба офицеров добровольная? Наверно, да. Но только на этапе выбора профессии. Потом, приняв присягу, человек себе не принадлежит. Обвинять сегодня офицеров и бойцов КА как аккупантов - это пошлятина недоумков. Причем пошлятина опасная. И тогда, в прошлом веке, и сегодня армия обязана выполнять приказы Главнокомандующего. Бойцы и командиры обязаны выполнять приказы. Иначе это не армия, а сброд вооруженных людей, толпа.
Баярд. А яка ж це культура? З 1939 року ця культура, як зараза пронизала в великій мірі й Галичину, Волинь, Буковину та Закарпаття. Це як інфекція.
Безумовно рашен. Ви хіба не знали Баярде? Карпатські ліси вирубував і вирубує під корінь промосковський холуй, бандит та сволота з українським прізвищем Медведчук і вся його рідня. Який до речі являється кумомо нинішнього москвоського спевдопрезидента мєдвєдєва. Ця сволота вже повинна була сидіти в тюрязі щонайменше років 15 тому. І це тільки за вирубані карпатські ліси. А за інші злочини то взагалі довічно.
[OFFTOP]Ну да, если на Острове будут розыгрываться номинации каки-нить, вас буду рекомендовать на чтой-то типа "черная тырнет-акула желтого моря инфы"! ))))))[/OFFTOP] [OFFTOP]Я вам открою тайну - мне совершенно по цимбалам будете вы или прок... еще хто-нить меня москвином называть или нет Конечно я постараюсь такого человека вразумить, но если не дойдет - то шо робыть то? [/OFFTOP] [OFFTOP]А Нормана я знаю достаточно давно для того, штоб не считать его "наименования" меня "ярлыками", а считать их подначками дружескими, сам тож самое практикую в отношении его и надеюсь шо он тож не обижается! [/OFFTOP] [OFFTOP]Опять же ваши с Норманом непорозуминня мне тудой же ж , кудой и наименование меня "масквином"! Если я считаю шо мой друг неправ, я его стараюсь поправить, ну как бы "Сократ мне друг, но истина дороже". Так шо на счет гречки не переймайтеся, если хотите персональный срач устроить, без зрителей, тогда в личке тем займитесь, а форум - дело обчественное! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]
Як можна читати подібну дурь? Україну силою заштовхали в цю злочинну державу. Під плахою і "присягу" давали. Ще з часів наступу більшовицької чуми з Нечорнозем'я була підпора цієї "присяги" - сім'я заручників під прицілом ЧК. Висновок - КА була бандою, в яку входили, але вийти добровільно було неможливо. А починалася ця культура з часів формування таких угро-фінських загонів ще за часи "боголюбського".