9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Ну на то у думаю Норман, вам, гранд, сам ответит, но опять же ИМХО вы брешете намного чаще! ;)))) Ну может даже и не брешете специально (вам виднее), но всякую ср... ееее желтую прессу в клювике без разбору на Остров тащите, абы только "масквинов" в ней хаяли :rolleyes:[/OFFTOP]

[OFFTOP]иногда гранд, иногда хайтауер, иногда прок... еее да кто угодно, "Кто без греха..." ;))))) Хотя я давненько не брехал вроде б, а вы? )))))) Но опять же имхо с Норманом промашка ваша :rolleyes:[/OFFTOP]

2. MAXHOBE

MAXHOBE Well-Known Member

[OFFTOP] что-то в твоей цепочке я не вижу пункта "Киевская Русь"? А нет! вот он - "Улус Джучі" ... как-то сразу и не признал.
    Не привычно читать летопись титульного евнуха, да и понять трудно.[/OFFTOP]

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Щоб не займати тут зайве місце ось почитайте http://www.refine.org.ua/pageid-2178-1.html.
    Справді вона створювалась попри категоричне заперечення та незгоду ОУН -Б (Бандери) але таки добровільно. Тут би совкм навпаки вихваляти С.А. Бандеру, але......

Та знаю що вийшли. Саме тому і запитав.:))

Істина як завжди посередині. Згоден , що ані Галичина, і тим більше москвинська орда за великим рахунком мало відностяться. Як що не враховувати, що в УПА приєдналось вдосталь втікачів і з Галичини і з москвинського красного війська. тому головна заслуга залишається за ОУН-УПА.

Ну від Вашої одеської "родини" залежить мало. Хіба що коли на чолі держави стануть справжні українці (помірквані звичайно, бо я таки проти того, щоб націоналісти ставали на чолі влади, а лише були її наглядачами і мніторили її в плані дотримання національних інтересів)
    або просто нормального голову СБУ.

4. ГРАНД

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Алі нє как. Дивлячись де і коли. Мій батько, офіцер КА не був загарбником на своїй землі. А мій дядько, якого попхали на лінію Маннергейма, був на 100% таким по суті.

6. Hightower

Канешна добровильно, "калхоз - дело добровольное"! :rolleyes:

Ну хорошо шо знаете, а то я разпереживался прям таки )))))

Точно! :good: Вылезли в 90м из схронов 49 млн героических бойцов и проголосовали за независимость ))))) Всех "масквинов" против голосовавших злостно голоса перекрыли :rolleyes:

Как и от ее антиподов из Львова и прочих городов и весей нашей Родины! ;) И слава Богу! ))))

Отут прям таки приятно вами удивлен, аж не ожидал! :rose: Дожить бы только до етого славного дня, а так вполне план подходящий )))))

7. Hightower

Опять прав по сути. Ото самое и с дивизийныками, и с бойцами УПА - были герои, были преступники, нельзя всех под одну гребенку. Когда ето осознаем, имхо проще будет

8. MAXHOBE

Владение мовой - не означает быть украинцем или являться гражданином Украины.

9. Hightower

[OFFTOP]От для того и моск нужно включать, а не все подряд тянуть! ИМХО конечно же! :rose:[/OFFTOP]

[OFFTOP]Ой, та не хвилюйтесь ви за мене, володію, та гадаю що й не гірше вашого. А ось з тим, що Норман дописав про вас, та що вам так не сподобалось, я згоден на 100 відсотків, отаке! :pardon::rose:[/OFFTOP]

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

УПА можна закинути лиш один докір - вони взаємно з АК переслідували мирне населення. Одні - українців, інші - поляків. Йшло продовження 400-літньої війни за територію. Все інше - московські міфи. Розумна та порядна людина це розуміла. І таким був Н. Амосов, який схиляв голову перед УПА, а його донька й зараз кладе квіти на могили цих вояків. Ці люди просто були не зашорені кремлівською пропагандою.

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

хахаха....демократично воон с той горки лес у вас рубят, а потом в Польшу гонят:)) неужели представители культуры рашен?о_О
    ну вот видите, галичане не знают, а я знаю, потому что я в первую очередь украинец, а уж во вторую слобожанец:)
    картинки у вас забавные - мне и писать не надо)))
    це у вас вилазять наслідки спілкування з місцевими комуністами і сіоністами, чи може то культура рашен повилазила?

12. ГРАНД

Як би я тягнув все підряд, то це були б здебільшого тексти про подвиги путіна-мєдвєдєва, ну і прочий московсько-офіціозна маячня. А так приходиться напружувати мізки та знаходити певний ексклюзив(родзинку) в сітці. А це не кожному під силу між іншим.;):))

а Ви хіба не помітили, що я Вас жодного разу москивном не назвав? поки не називав.;) А Норман опосередковано назвав.;):)) То хто тоьді ярлики розвішує?;)

У мене з Норманом давні непорозуміння. Ви про це не знаєте, але таки стрибнули в гречку з голвою.:));)

13. MAXHOBE

не прав он. ни по сути, ни по праву, ни по логике ... - никак. в Конституции прописано, что служба в армии является почетной обязанностью, а уж потом правом гражданина хоть СССр, хоть Украины, хоть РФ. В армию брали и берут (пока) не добровольцев, а призывников, то есть людей достигших определенного возраста и способных оружие в руках держать. является ли служба офицеров добровольная? Наверно, да. Но только на этапе выбора профессии. Потом, приняв присягу, человек себе не принадлежит. Обвинять сегодня офицеров и бойцов КА как аккупантов - это пошлятина недоумков. Причем пошлятина опасная. И тогда, в прошлом веке, и сегодня армия обязана выполнять приказы Главнокомандующего. Бойцы и командиры обязаны выполнять приказы. Иначе это не армия, а сброд вооруженных людей, толпа.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

І ще один.
    Розкол.
    "Два українці - три гетьмани"

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Одна з причин цієї провокації і можливості перетворення ЗУ в Чечню.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Баярд. А яка ж це культура? З 1939 року ця культура, як зараза пронизала в великій мірі й Галичину, Волинь, Буковину та Закарпаття. Це як інфекція.

17. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Просто Юрко постійно натякає, що галичани, ніби, іншої культури. :)

18. ГРАНД

Безумовно рашен. Ви хіба не знали Баярде?о_О Карпатські ліси вирубував і вирубує під корінь промосковський холуй, бандит та сволота з українським прізвищем Медведчук і вся його рідня. Який до речі являється кумомо нинішнього москвоського спевдопрезидента мєдвєдєва.
    Ця сволота вже повинна була сидіти в тюрязі щонайменше років 15 тому. І це тільки за вирубані карпатські ліси. А за інші злочини то взагалі довічно.

19. Hightower

[OFFTOP]Ну да, если на Острове будут розыгрываться номинации каки-нить, вас буду рекомендовать на чтой-то типа "черная тырнет-акула желтого моря инфы"! ;)))))))[/OFFTOP]

[OFFTOP]Я вам открою тайну - мне совершенно по цимбалам будете вы или прок... еще хто-нить меня москвином называть или нет ;) Конечно я постараюсь такого человека вразумить, но если не дойдет - то шо робыть то? :pardon:[/OFFTOP]

[OFFTOP]А Нормана я знаю достаточно давно для того, штоб не считать его "наименования" меня "ярлыками", а считать их подначками дружескими, сам тож самое практикую в отношении его и надеюсь шо он тож не обижается! :)[/OFFTOP]

[OFFTOP]Опять же ваши с Норманом непорозуминня мне тудой же ж , кудой и наименование меня "масквином"! ;) Если я считаю шо мой друг неправ, я его стараюсь поправить, ну как бы "Сократ мне друг, но истина дороже".
    Так шо на счет гречки не переймайтеся, если хотите персональный срач устроить, без зрителей, тогда в личке тем займитесь, а форум - дело обчественное! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як можна читати подібну дурь? Україну силою заштовхали в цю злочинну державу. Під плахою і "присягу" давали. Ще з часів наступу більшовицької чуми з Нечорнозем'я була підпора цієї "присяги" - сім'я заручників під прицілом ЧК.
    Висновок - КА була бандою, в яку входили, але вийти добровільно було неможливо.
    А починалася ця культура з часів формування таких угро-фінських загонів ще за часи "боголюбського".

а де твій аватар? :)