9 мая во Львове

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Бунтовский, 19 кві 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Улус Джучі - Московія - Російська імперія - Савєцкій саюз - Російська хведерація.
    Так до них суть "хартії вольностей" з європейської культури й не дійшла.

2. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

И ты туда же...К чему вешать ярлыки?:sad:

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

[OFFTOP]А я їх навіть за кордоном їв. :o[/OFFTOP]

4. Mr. Blick

Ваня може вірити скільки завгодно. Його вже не можна врятувати. Він росіянин.

5. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Друже, прости, это я исключительно от злобственности и коварства москвинского! (ибо в другой теме с помощью панов прокипа и Гранда выяснил шо мне к етому "ярлыку" не светит приобщиться! :sad: ;)

А вообще ето шютка-пошутилка, того и в кавычки взял! :p:)

Не обижайся, Тебя буду звать или Норманом, или "бандеровцем" (ето ж вроде канает? ;):rolleyes::rose:[/OFFTOP]

6. Hightower

[OFFTOP]Ой, та ладно! Я тож в шоке был когда Ты добреть начал! ;)))))[/OFFTOP]

7. Hightower

От и я о том же, шо Галичина, шо 14 гренадерская (1 украинская), шо 1 украинская, хрен редьки не слаще!

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що СС, що НКВД. Що нацизм, що більшовизм.

9. Hightower

[OFFTOP]О, неужто сверкнуло зерно рациональное???? ;))))):rose:[/OFFTOP]

Но ветераны дивизии "Галичина" все одно красавцы, а ветераны РККА - загарбныкы, али как?

10. Mr. Blick

Звичайно.

11. Hightower

[OFFTOP]Ну понятно! Да, нужна пока "Родина, нужна! Шоб ровно телега катилась, без перекосов! ;)))))[/OFFTOP]

12. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

[OFFTOP]Эти паны всем навешивают ярлыки москвинства;)[/OFFTOP]
    Меня называй Ваше величество - ето точно канает)))

13. Hightower

[OFFTOP]о_О Та Ти теж москвин, вражий сину!!! Яке це Тобі ще "Вашє вєлічєство", забув де живеш, хол... єєєє песиголовець, ось! :ireful::)
    А то давай, чємодан, вакзал, Масква, отам Тобі буде "Вашє вєлічєство" :p:rolleyes::rose:[/OFFTOP]

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ні не зовсім загарбники. Гарматне м"ясо скоріш за все. І це бвльше викликає почуття жалю до них.

15. Hightower

Аналогичное отношение к выжившим из "Галичины". Жалость.

Конечно были там думаю и идейные борцы, но имхо меньшинство, а так - водоворот войны затянул, перемолол и выбросил. Гордиться нечем

16. ГРАНД

Брешете. Це як що м"яко сказати.

17. ГРАНД

80 тисяч добровольців а це 100% всього записавшихся, і до того ж ніякого призову чи будь якої іншої примусової мобілізації не проводилось на вашу думку та ІМХО меншість?
    Ви на бронєпоєздє?:));)ІМХО:))

Як це немає чим? Незалежна Україна. Хороша чи погана - але вона є. А от ті ким ви пишаєтесь після себе не залишили нічого.

18. Hightower

"Брешуть собаки, а форумляне помиляються"! Изредка!

А Норман сейчас имхо не ошибся! :rolleyes:

19. ГРАНД

У випадку з норманом , таки бреше.

Ну як що не помиляється і при цьому бреше, то тоді він хто?;):))

20. Hightower

80 тыс. из скольки? И сколько из тех 80 тыс пошли за идею воевать, а не за пайок, или шоб в Германию союзнички немецкие не угнали?

Нет, бронепоезда как-то того, вышли из употребления, если часом не заметили! :haha:

Ето не заслуга дивизийников из "Галичины", а как раз-таки отех масквинов Вами столь нелюбимых! Правильно говорите - "хорошая или плохая, но Она есть" А вот какой она будет ето уже от нас зависит.

а де твій аватар? :)