9 мая это праздник?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем kertis, 20 кві 2009.

?

Как вы относитесь к празнованию 9 мая?

1. Это великий праздник победы!

49,0%
  2. помнить -да, праздновать - нет...

16,8%
  3. Чего праздновать и жалеть советских оккупантов?!

9,1%
  4. В этот день я тихо подниму стопку за всех павших. И всё!

23,1%
  5. Затрудняюсь с ответом.

2,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. Inga

Inga Дуже важлива персона

А про служение в рядах Украинской Армии в песках Средней Азии добавить, значитца, нечего?.. :rose:

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Как Это называется: На налоговой висит только красная тряпка. Госудасртвенного флага НЕТ:ireful:

4. ГРАНД

Це називаєьться "Приїхали" або "очі бачили що вибирали, от і їжте хоч повилазьте".

5. ГРАНД

07.05.2011 | 9 травня: Рознарядка на школярів – увага батькам!
    В київські школи надійшла відомча вказівка «виставити» школярів на зустріч ветеранам біля різних пам’ятників, де організуються 9-травневі святкування. Київські вчителі часто самі не в захваті від цієї «бравурної казенщини», й воліли б провести вихідні зовсім іншим чином. Відтак притомні вчителі не форсують виконання, забезпечують його мінімально.
    А тому, УВАГА, київські батьки школярів! Хто не хоче, щоб Ваші діти брали в цьому участь, поцікавтеся в них, чи і як їх інструктували щодо 9 травня, та потелефонуйте класному керівникові – цілком вірогідно, що він особливо не наполягатиме на обов’язковій явці Вашої дитини.
    Краще роздрукуйте для школи притомні матеріали щодо ІІСВ та сучасної агітаційної компанії на горі та подвигах справжніх бійців.
    Краще розкажіть дітям правду про ту війну, про те, як її пережили їхні предки, вшануйте їх увагою й допомогою, якщо вони ще живі, а якщо ветерани є серед Ваших сусідів – порадьте Вашим дітям, коли вони йдуть за продуктами, спитати у стареньких, чи не треба їм щось купити.
    Не хочете для власних дітей казенних святкувань - так і київські вчителі не дуже-то хочуть, дійте на випередження!

6. Седой

Седой Well-Known Member

Очередное бла,бла,бла,о поганых москалях и коммуняках.Куда же ещё выплеснуть желчь,как не на страницах Инета.:))Да,зато меньше стали писать на заборах и стенах;)Дерзайте пане Гранд,когда заняться нечем более.:))

7. ГРАНД

Це вже заслуга цивілізації перед брудним московством, яке паркани не лише паскудило надписами, а і просто їх обсцикало і обригувало.

я то дерзатиму, головне щоб Ви не гадили і не паскудили православненько.

8. Седой

Седой Well-Known Member

О,во всём виноваты москали,и только москали кляти.У Вас уже прямо рефлекс выработался на них.;)

9. ГРАНД

Як і у будь якої людини розумної виробляються рефлекси на тарганів, пацюків, мишей і прочу небажану живність. Не більше і не менше.
    вони ж не винуваті що вони є. але для людини в помешканні вони не бажані гості. Не дарма навіть існує прислів"я "хто в домі господар я чи миші"? Це нормальна реакція господаря на присутність розплодившихся від безкарності шкідників у будинку. І той господар цілком справедливо обурюється , коли миші ще й поради йому роздають як вести домашнє господарство.
    п.с.
    Он у Луни вдома мабуть господарюють миші, а вона і рада.
    а може вона сама миша?:haha:))))

10. Седой

Седой Well-Known Member

Гранд,а что Вы приравниваете москалив пацюкам,тарганам и пр...

11. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Пан таки москвин...

12. ГРАНД

Не я прирівнюю, а сама природа. А я з природою не маю наміру сперичатись.

13. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

http://www.youtube.com/watch?v=1mScLyOSBjw

14. Седой

Седой Well-Known Member

Природа.:))Она что Вам на ушко шепнула.:))

15. ГРАНД

Ні не шепнула. Наочно , на живу показала. Навіть дала помацати власними руками.:))

16. Седой

Седой Well-Known Member

За сиси.;)

17. ГРАНД

Невже знову Степанича звати?о_О

18. Седой

Седой Well-Known Member

На пидмогу?;)

19. Милена

Милена Дуже важлива персона

я понимаю Вашу "любовь" ко всем и вся, но это явный перебор .
    Зачем ?

20. ГРАНД

Щоб зафіксував дещо.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)