9 мая это праздник?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем kertis, 20 кві 2009.

?

Как вы относитесь к празнованию 9 мая?

1. Это великий праздник победы!

49,0%
  2. помнить -да, праздновать - нет...

16,8%
  3. Чего праздновать и жалеть советских оккупантов?!

9,1%
  4. В этот день я тихо подниму стопку за всех павших. И всё!

23,1%
  5. Затрудняюсь с ответом.

2,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

просто делал...

2. V.P.

V.P. vegan power

ubivali vse. net sredi praviteleu' veli4iny' stalina ili gitlera, kotorie by' ne ubivali.
    fapaite dal'she tovarish'i

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Обмільчали Ви якось. Що з Вами сталось? Раніше був цілий потік аргументованих відписок та доволі достойних намагань викрутиться, а тут он вон до якої пошлятини скотились. Жаль.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ничего достойного в стремлениях выкрутиться я не вижу, жаль, что Вы в моих сообщениях видели и видите только это. Собственно, что ещё могут сказать люди, у которых вместо аргументов оскорбления , полные злобы и упрямства , сторонники превосходства одной нации над другими? здОрово, что вас минимум. Надеюсь, в некоторых из вас проснется разум, на остальных можно "начхати" (с).
    Пошлятина? В том, что вы как двое у обрыва, один дернулся, второй вниз полетел? А то, что Вы себе позволяете говорить об извращениях и делать грязные намеки во многих постах, не гнушаетесь выкладывать в сеть гнусные картинки, гуртом с Юрком - вчерашняя тема голых задов весьма впечатлила - гляньте в зеркало, пан Гранд.

5. ГРАНД

Що показали, те і бачу.

Москвини? Згоден. Це та ще нація негідників і злочинців. Навіть цикл тем на відкрив, в яких Ви виступаєте на боці злочинців, шовіністів і просто негідників.

Знову брешете. Нахабно брешете. Впи й гадки не знаєте скільки нас. Видаєте бажане за дійсне. Це совкове сприйняття дісності з погляду на власні бажання Вас погубить.

Я Вас запевняю, що ВИ совки раніше вимрете і після вас не залишиться сліда на планеті Земля аніж відбудеться омріяне вами.

Ні не гнушаюсь. Он в москві ціла виставка була організована з відповідними експонатами (пам"ятаєте пана Самоьдурова, якого кремлівці по судах затягали і вироки повиносили?) Чим Ви відрізняєтесь від кремлівських чекістів клемлячи свободних художників? Ви осовочена чекстка, яка далека від розуміння свободи у всих її значеннях. тому Ваші справи кепські. Ви не здатні відчувати загальносвітові тенденції. А тому і чекає на Вас доля мамонтів.

Глянув. Доволі сипатичний дідуганчик.:))

6. Luna

:rose:Все? Выплеснули утренний запас энергии - полегчало? Совками называть всех, кто мыслит не так, как Вы - очень по-советски, школа Вас не подводит, господин офицер СА.
    Столько пожеланий в одном сообщении - весьма показательное дело. И Вы будьте здоровы))

7. ГРАНД

Та мнеі власне і не важко було.;)

совки на те і совки, що мислення у них надто примітивне. Хоча вони (ВИ) його вважають за щось екстраординарне. чого вартий лише принцип висоловлений еталоном совковства Шаріковим "Хачу штоб всє"! а на ділі "Ми їх (котів) душили,душили, душили, душили...." Дарвін і Павлов в одному флаконі.

8. Luna

Вот теперь верю..взглянули с зеркало. Ибо именно ВЫ и вам подобные хотят, чтоб одинаково и чтоб все. И чтоб быстро в ноги упали и каялись-каялись - это бы бальзам ан израненную службой в рядах ВС душу.
    Начните с себя.

9. ГРАНД

Я і мені подібні такого апріорі хотіти не можем. Хоча б тому, що ми (я) відстоююєм принципи різності націй і народів. Відчуваєте різницю фундаментальну? Чи ні? Пальцем в небо ткнули Ви.

Ви як совок звичайний, але московського розливу вживаєте слово та розуміння каяття, як щось огидне та неприпустиме. Це і є одна із головних характеристик твердолобості совків.

Ви мене закликаєте до того, що я вже давно зробив.

10. Luna

:) Почему же? Вы сами говорите, что при совке главенствовала одна нация - русские. Теперь ВЫ и ВАМ подобные строят такую же модель в Украине, с господствующей нацией - украинцев (этнических!). Чем вы отличаетесь?

Неправда. Я просто считаю, что Вы затаскали это слово. Так же, как некоторые Ваши оппоненты слово "победа".
    Покаяние не может и не должно быть поставлено на поток. Его нельзя ТРЕБОВАТЬ, и нельзя его ЖДАТЬ.
    Нет.

11. ГРАНД

Тим, що вважаю що в московщині повинні панувати москвини, а в Україні Українці, у Франції французи і т.д. А в подобії федерації на кшталт сссру панувати не мав права ніхто. Тому і сталось як сталось. кожен повинен панувати там де це передбачено природою, історієй і просто здоровим глуздом. У кожного монастиря повинен бути свій статут. Це прописна істина. А коли ти хочеш свій статут нав"язати іншому монастиреві, то і не нарікай що отримаєш в писок від тубільних монахів.

Це слово , а тим більш поняття затаскати неможливо за будь яких обставин. Чому? подумайте самі.

От тут повністю згоден. воно не могло не бути затасканим, хоча б тому, що ніякої пабєди не було. в класичному її розумінні. І ще через одне -два покоління воно взагалі зникне із лексикону в даному контексті. На відміну від каяття.

А ніхто його і не вимагає. Лише є певне спонукання до каяття. може дещо надто активне спонукання. Але очікування то є категорія також такою що може продовжуватись безкінечно. Аж поки не лусне терпіння. У кого на скільки вистачить волі та нервів.

12. Luna

Ну так и ОНИ хотели чтоб в большой России (вы же сами настаивали на том, что в совке была только Россия , захватившая все и вся) правили РУССКИЕ - Ваше мнение мной услышано, Вы точно такие же.
    Ваше спонукання очень навязчиво и несправедливо, вы не тех спонукаете. Вот и реакция..соответстует.

13. ГРАНД

Ні не такі ж. Ще раз Вам кажу Українці і москвини абсолютно різні. Ви ніяк цього не візьмете в толк.

Мені краще знати кого спонукати.

Хороша рекція. Для мене цілком прийнятна. вона зайвий раз підкреслює те, що я довожу. Різність.

14. forester

forester Well-Known Member

:)) А как это можно узнать? Где посмотреть эти различия?

15. Luna

:pardon:Может быть. Украинцы и русские тут ни при чем. Гранд и Ко требуют того же совка...вот и все.

16. ГРАНД

почніть хочаби з цього.

17. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

[ADMIN="Рівнянин"]Поближе к теме. И подальше от обсуждения личных качеств пользователей. Дальше буду просто наказывать.[/ADMIN]

18. forester

Пан, да я вижу таких же грандов здесь, в России. Старой совковой закваски они стремяться поделить население на патриотов и быдло. Они так же как и гранды на Украине воспитаны совком и не имеют другого представления о мире, в коем существуют иные категории обитателей, кроме своих и чужих.
    И Вы предлагаете мне уверовать, что мы чем-то отличаемся от вас, а вы от нас? :))
    [OFFTOP]Ну, разве что ваши гранды более смешные, чем наши...[/OFFTOP]

19. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

на основании чего такой вывод, если Украина вас совершенно не интересует? ))

20. forester

Почему не интересует? Интересует. Правда не более чем жизнь моих соседей по площадке.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)