9 мая это праздник?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем kertis, 20 кві 2009.

?

Как вы относитесь к празнованию 9 мая?

1. Это великий праздник победы!

49,0%
  2. помнить -да, праздновать - нет...

16,8%
  3. Чего праздновать и жалеть советских оккупантов?!

9,1%
  4. В этот день я тихо подниму стопку за всех павших. И всё!

23,1%
  5. Затрудняюсь с ответом.

2,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Шукати можна, але здається мені ми не та країна, щоб одна людина могла б задовільнити погляди усіх. Трохи ми такі різні, а тому і тій людині самій головній, і всьому суспільству треба вчитись йти на компроміси і поважати різні погляди. В цьому шлях, а не в постійному намаганні підтоптати одних під других. Сьогодні ми вас, а завтра ви нас - з цього нічого не вийде.

2. Forpost

Forpost Стоїк

і прикиньте то толерантні люди,а остальні, що в нет не виходять готові "сєкір башка" робити

3. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]о_О :) Фигассе, тоди решпект за толерантность! :rolleyes:[/OFFTOP]

[OFFTOP]Та че, у нас таких тож хватает, дурное ж дело не хитрое! :pardon:[/OFFTOP]

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

[OFFTOP]Не, я просто знаю, что они существуют, батюшка) Это скорее Ваша забота))) [/OFFTOP]

5. Luna

:)) А мы все вот так склоним свои головы и позволим их "секир". Ну да..))))

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Вам не треба бошки свої підставляти. Вам треба усього навсього визнати чиї шишки у лісі, що шишки ці - не абстрактних "громадян України", які не мають коріння, національної ідеї, а просто "громадяни України".

7. Luna

Мои шишки не отдам) Мне твоя национальность глубоко безразлична, я гражданка Украины и мои шишки останутся моими, на чужие не претендую. А пример мне нравится;) Попробуй маленький эксперимент - возьми корзинку побольше в лес, поставь у ног своих и возопи: "Я УКРАИНЕЕЕЕЦ!!!!! ТИТУЛЬНЫЫЫЫЙ!!!" Посмотрим, много ли шишек к тебе в корзинку благоговейно к ногам упадет:))

8. Mr. Blick

Е, ні. В Україні усі шишки українські, а не "твої-мої". Це треба усвідомлювати.

9. Luna

Вам треба усього навсього визнати чиї шишки у лісі...Это кто сказал, зая? ты..Вот и говорю тебе - шишки в лесу МОИ, можешь попробовать скликать их к себе))))

10. Mr. Blick

Впертість, та бажання втікти від проблеми абстрактними фразами не призведе ні до чого хорошого.

11. Luna

От какой проблемы?

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не прибавляйте, поки не спитаєте кожного особисто. Особливо після Львівських провокацій московсько-одеських совків. Якась манія у Вас прибавляти без спросу.

13. Forpost

Forpost Стоїк

ну власне все лицемірство того празника вилізло назовні.То вони ще по звичці, сто грам чьорний хлебушек огоньчік

14. Luna

Наружу вылезла, увы, легкость создания в городе накаленной атмосферы и падкость на провокации. Все потому, что ой как любим НАВЯЗЫВАТЬ. Не считаете праздником - не празднуйте. Но и мое право считать праздником Вас не касается. Все остальное - провокации.

15. Hightower

[OFFTOP]Гггг, больше на голову белки с перепугу набросают! )))))[/OFFTOP]

16. Luna

[OFFTOP]:))[/OFFTOP]

17. ГРАНД

Ай да совочки. Ось де коріння зла виявляється. Не сама поїздка провокаторів одеських совків з метою провокації, а падкість львів"ян. Ну-ну.

У Вас любов якась збочена.

Але провокацію получітє і розпишіться шановні львів"яни. І чхати одеським совкам і совчихам , що ви не святкуєте вбивство десятків мільонів людей.

Виходьте із складу України - і святкуйте, хоч Вальпургієву ніч.

Сказала провокаторка.

18. Hightower

Тут неоднократно писалось, шо обе стороны виноваты, провоцировавшие больше конечно, но и поддавшиеся на провокацие - тоже! К примеру, если я на Ваше тролление подамся, и Вас матюками обложу, то меня забанят, и ето будет правильно! ;)

Ой, хото б говорил, демонстрируя типа свою любоф к Украине исключительно обгажеванием России ))))

А шо Ви удивляетесь, в Одессе такие ж дурни как Вы имеются, которые корень всех бед воЛьвове видят, как некоторые в России например ;))))

Сказал провокатор! :rolleyes:

Смотрите выше про провокаторов! ;))))

19. tanna

tanna Дуже важлива персона

[CENZ]А шнурки вам не погладить? :dance:[/CENZ]

20. ГРАНД

Що, боїтесь?;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)