9 мая это праздник?

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем kertis, 20 кві 2009.

?

Как вы относитесь к празнованию 9 мая?

1. Это великий праздник победы!

49,0%
  2. помнить -да, праздновать - нет...

16,8%
  3. Чего праздновать и жалеть советских оккупантов?!

9,1%
  4. В этот день я тихо подниму стопку за всех павших. И всё!

23,1%
  5. Затрудняюсь с ответом.

2,1%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:)) А НЕТУ!)))
    Пан Самойлович - искреннее мерси за комплимент уму и хитрости, да и Вашей прозорливости тоже) Не смею Вам советовать подождать с выводами годик - другой, присмотреться)) те, остальные - просто сварливые тетки, независимо от пола, а с тетками у меня всегда плохо получалось ладить....ну, чай не доллар - всем мил не будешь. Не слушайте сплетников, пан Самойлович - врут, стервы))

2. forester

forester Well-Known Member

М. Булгаков. "Собачье сердце".

3. Luna

Мася, ты обваялся сегодня в третий раз...На месте батьки Торро, я бы тебе давно всыпала пенделей)))

4. Седой

Седой Well-Known Member

Да что Вы говорите.:))Новороссийский край осваивали представители более 100 национальностей,когда ещё не было даже такого государства как Украина.У нас в Одессе и улицы так называются: Польская,Греческая,Еврейская,БолгарскаяАрнаутская(арнаутами называли албанцев),Итальянский и Французский бульвары.а сколько немцем тут жило.

5. Luna

Дядьку, Ви знаєте, що незважаючи на наші суперечки, я поважаю вашу думку и Вас особисто...Тому щиро прошу вас - не треба вигадувати дурниці про рід та плем"я , бо сліпий вже побачив би - до одного місця ті матерії Блікам..ну навіщо Ви даєте себе втягнути в нацизм брудної води? Навіщо та ідея ТИТУЛЬНОСТІ, хіба не помітно, що через неї від українців відвернеться і світ, і Європа...

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А чим громадянин Росії Моня Шнеєрзон відрізняється від руського Вані Курського ? Я знаю, чим він точно не відрізняється. Тим, що у нього на роботі вихідний день на православну пасху, а не на єврейську. І у день державного свята на його будинку висить російський прапор, а не ізраільський.
    А наші "громадяни України" бажають і святкувати не українські а срсрівсько-російські свята, і прапори вже вішають не українські, а окупаційні червоні. І права качають при тому.

7. Forpost

Forpost Стоїк

о мля всі можуть тільки росіяни не можуть

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви ненавидіте українську мову, свідомо не вживаючи її при тому що чудово нею володієте. Ви ненавидіте українську історію, при тому що таки знаєте її хоча б за родом діяльности, але відстоююте будь які її варіанти написані зовні так як вигідно тим народам. Ви на виборах голосували (це моє припущення) за українофобів на кшталт костусєва- того уголвніка із родини. Ви позитивно оцінюєте відвертого українофоба табачника (скажи мені хто твій друг...)
    Для початку досить.

Це намагання розмити психологічний автопортрет Вашої особи. але не получиься, бо він не один день Вами ж писаний і має міцну, цілісну основу. Це портрет хитрого українофоба. Точно так же як Ви робиь і виправдовується Табачник. Послухайте його промови, але коли всі промови зібрати до купи, то портрет -кратина цілком зрозуміла. Українофоб класичний. Ви так само.

9. Luna

:rose:Та майже ніхто не може, пан Торро...
    Ви впевнені у своїх прапрапрапра....? Тоді Ви - щасливе виключення, бо таких дуже мало)

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ух, блін, Гранде! Вбили! Ви точно ясновидець!:))

11. forester

А почему бы им не качать права, если они граждане Украины? А?

12. forester

Прекрасно. С россиян, в этом вопросе, взятки гладки. Но где на Украине эти неуловимые "все", кому дано право делить свой народ?

13. Седой

Седой Well-Known Member

Второго сорта.Качать права не должны.Должны знать своё место.:))

14. Mr. Blick

А чому Моня Шнеєрзон не качає права, що Росія повинна бути ортодоксальною єврейською державою, а іврит другою державною мовою ? Він же громадянин Росії.

15. Luna

Моя рідна мова - російська. Але дійсна любов до української мови спонукала мене вивчити її ще у дитинстві, тому я дійсно непогано нею володію, навіть колись була звільнена від екзаменів через перемогу на регіональній олімпіаді...Це чудова мова, якою я залюбки користуюся, коли потрапляю в україномовне середовище. Доказів моєї ненависті у Вас немає і бути не може - ненавиділа б, не знала б.
    Один закид спростовано.
    Брехня.
    Других закид спростовано.
    Я нічого написаного не сприймаю на віру. Тому дуже багато читаю і цікавлюсь історією від справжніх істориків мого міста. Це звинувачення я не буду обговорювати, бо дійсно - не все так, як вигідно і кажете Ви.
    Брехня. Я не давала оцінку особистісним якостям Табачника, а його професійні риси бажають бути кращими.
    Як бачимо, пане Гранд, Ви просто вирішили обваляти у багнюці опонента. Нешляхетно и нерозумно.

16. Luna

Ще як качає, коли потрапляє на антисемітів. То ж і в Україні, не було б русофобів - меньше б прапорів майоріло...
    Все через ваші провокації численні, панове русо- та українофоби. Знов дуже хочется вас всіх гуртом на Острів десь подалі...

17. Mr. Blick

А ми й так на острові. Й нам тут непогано. :))

18. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Як би Вас виваляли в багнюці шляхетно та розумно - Ви би визнали своє українофобство?;)

19. Luna

Не, на ваши души тут украинофобов маловато...Пару раз Рукошу и Елену - и вот вас всех гуртом..чтоб нам нормальным жилось спокойно)) А сюда - захадити, скушно без вас...:o

20. Luna

Ви висунули чотири звинувачення, три з яких я спростувала. Це все, що ви можете сказати людині, яку звинуватили несправедливо?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)