Можна бути простою людиною і приносити мінімальну користь Україні, а можна бути генералом, але Власовим. І ніякими цифрами тут не поміряєш... А ви, я бачу, далі сльозу за Янеком пускаєте... ну-ну...
Нічого подібного. Я не вважаю його ідеальним президентом і є чимало те, з чим я не погоджуюся. Але якщо порівнювати всіх наших президентів, що були, Порох поки найпозитивніший. За всю незалежну Україну українська армія сьогодні в найкращому стані, хоч до потрібного рівня ще ого як далеко. Але при всіх президентах армія деградувала, а сьогодні хоч шось, але є. Це незаперечний факт. Помилку Пороха вважаю надмірне бажання вирішити східну проблему мирним, дипломатичним шляхом. Підкреслюю - надмірне, а більше тре тиснути з військової сторони. Ще є кадрові прорахунки, але про це довго писати. А що до Ліпєцкого заводу - не бачу гріхів. У нього нема виходу. Продати? Ніхто не купить, бо в Росії не дадуть розвиватись бізнесмену, який заплатив гроші президенту України. Ніхто просто не ризикне. Віддати москалям? Ну так ви і вам подібні будуть закидати, мов віддав Путіну. Спються москалі? - як ви писали? А з якої то радості? Якщо колектив до того не спився, то чого він має спитися? Це утопія. Чи віддати завод, чи не віддавати, податки він буде все одно платити в рос. бюджет. Від того нічого не зміниться. Я в тому питанні Порошенка розумію.
Факт. Коли в задницю смажений кугут дзьобнув. А чогож ті оранжоїди планомірно нищили армію з 05 по 10 роки? Чому позбавили військових всіх можливих і неможливих виплат? Чому знищили половину ППО країни? Не потрібна була? А зараз зачухались... Отож. Выхода нет только из гроба. (с) Чомусь Вальцману стало і розуму, і волі, і жертовності, аби демонтувати свою фабрику в Маріуполі. Що заважає демонтувати її в Ліпецьку і перевезти до Львова? Отож...
Кстати, интересная мысля. Кое-кто из бизнесменов таким макаром перевёз свои предприятия из луганской и донецкой областей в Россию. Почему наш гарант так не может из России? Может быть, он там не единоличный собственник?
Головне слідче управління Слідчого комітету Російської Федерації наклало арешт на майно, що належить на праві власності ВАТ "Липецька кондитерська фабрика "Roshen". Про це йдеться у повідомленні компанії. "Компанія звертає увагу на той факт, що загальна вартість майна, на яке накладено арешт, сягає 2 млрд рублів, що абсолютно не є порівняним з попередньо висунутою податковою претензією в межах порушеної (показової) кримінальної справи у розмірі 180 млн рублів", - йдеться у повідомленні. Як зазначається, накладання арешту на майно позбавляє корпорацію розпоряджатись цим майном, згідно з Протоколом на період до 13 вересня 2015 року.
А во... Значить прохіхікав Вальцман вспишку... От щоби знав, як православних намахувати. А продав би зразу, мав би пару копійок... Хоча це все гра на порожньоголову публіку... Чистої води договорняк.
продав кому? Василю, не грайте варята. договорняк з ким? Ви ж писали, що платив податки Путіну... шось воно ніяк не клеїться....