Колись радянську армію і Велику Вітчизняну відчував своїм, тепер кацапони постаралися, ніякого відчуття свого не залишилось, відчудження тільки.
Олю, я не бачу абсолютно ніякого зла коли хтось старається подати правду. Адже чого гріха таїти, 80% населення України і дальше думає, що героїчний російський народ (а Пуйло так і виразився - допомоги українського народу не було потрібно) переміг Гітлера, в той час як інші народи зайняли позицію спостерігачів. Для українських істориків неймовірне завдання - позбавити людей міфів а показати правду. І це стосується не тільки Другої світової але і всієї історії. По крайній мірі від часів найбільшого зрадника українського народу - Хмельницького.
Дякую, що ознайомили з Вашою думкою. Усім іншим нагадаю, що не треба забувати, що Сталін разом з Гітлером готував, роспочав Другу Світову та був сателітом та матеріальною базою останнього до 23 червня 1941 року. Став на коліна перед антигітлерівською коаліцією, коли до його режиму та до нього особисто підкралася біленька пухнаста тваринка. Так що різниця між WW-2 та ВВ є, та не аби яка... На сьогодняшній день 9 травня це державне свято ворожої для Україні держави. Але Україна демократична держава. Хто хоче най святкує, якщо на те є дозвіл місцевої влади...
В принципе согласен. Только вот ставания на колени не помню. Восточный фронт для АК, нужен был не меньше чем западный для СССР. Абсолютно не согласен. 9 мая государственный праздник. И это правильно, мы празднуем победу в которую наш народ внес огромный вклад и вспоминаем погибших. Воздаем долг борцам и защитникам. Но Вы правы, у нас свободная страна. Кто не хочет, может не праздновать.
Ну і празнуйте. З вашим ментально хворим фюрером. Не мій народ, ні народ Кліберна, ні вся Європа не празнує. Ми можемо нагадати про закінчення війни і віддати шану загиблим 8 травня. Надіюсь, що ви, кацапи, не будете мати такої можливості, щоб празнувати перемогу над українським народом. Бо світ вас скрутить в баранячий ріг.
Чого це він мій? Може він Ваш? Ну і на здоров’я. У нас вільна країна. Я теж саме роблю 9-го. Я є частиною українського народу, більщість якого, святкує 9-те травня. Вони, по Вашому, всі кацапи?
Я тепер то зрозумів остаточно: 9 мая - не свято. Яке свято? Перемога над фашизмом? Так фашизм процвітає зі сторони так званих переможців... От як Путін здохне, а Росія розпадеться, тоді і буде свято.
Ой, яка там "більшість". Це все просто підпадає під шашличний тиждень. Ветеранів одиниці, їм по 90 років.
Нормальна більшість. Можете нагуглити різні соц. опитування на цю тему. Це так. І що? По Вашому, коли не стане останнього ветерана, можна забути про цей день?
Совкова більшість. Кацапо-совки. "Дєдивайваль". І через ту більшість Україна 24 роки барахтається в гівні. Я ніколи повністю не звинувачув ні Кравчука ні Кучми ні Ющенка ні Януковича ні Порошенка в тому, що діється в Україні. Винна ота креоло-кацапська совкова більшість. І поки вона не стане меншістю, Україні нічого доброго не світить. Щодо 8 травня. В Європі ніхто цю дату не святкує. Це день памяті за загиблими в 2-й Світовій війні. Є і день памяті за загиблими в Першій світовій війні. А що 9 травня??? Спеціально для українців? Те що на зміну одному агресору і окупанту на зміну прийшов інший, в десятки разів гірший? Пуйлостан мене не цікавить. Нехай там масово вішаються ті тварюки в честь їхньої пабєди. А українцям святкувати нема чого.
А Ви й не можете пам'ятати. Прочитайте краще листування Сталіна з Рузвельтом та зверніть увагу на те, як він, без перебільшення, благав останнього постачати як умога швидше продовольство, зброю, танки, літаки, човни та т.д. Святкування брежнєвського свята в Україні це історичний анахронізм, який незабаром скасують. Українці перемогли у Другий Світовій, а не у Великий Вітчизняній.
Я достаточно хорошо осведомлен о ленд-лизе и его значении. Но, выгода тут была обоюдная. Опять же, большинство украинцев с Вами не согласно.