9-го травня - День Перемоги

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Полковник, 8 тра 2007.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Потому и врёте?

• Подобається Подобається x 1
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

цікавий факи. не знав.

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Враховуючи інформацію з цього відео, не УПА потрібно звинувачувати у всіх смертних гріхах, а тих, хто боровся з нею... .

• Подобається Подобається x 3
  4. Bambook

http://www.unian.net/news/370099-vi...otom-doberemsya-do-banderyi-i-shuhevicha.html

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот и я про то же, и самое интересное оказались правы не рассматривая УНР вообще как равноправного партнера .....

ну конечно в волшебной стране Нарнии ведомые Вильямом Воллосом, за правое дело могут кирпичами закидать пулеметный расчет, в реальности это не возможно, победили потому как сильнее были ...

а должна была? теперь лучше?

а что нельзя? и не десь видбуваются, а везде, это как в толпе негров выбрать одного и тыча в него пальцем орать - "смотри негр!!!!"

э не "окупанты" пришли в 39м, до 41 го почти два года, опор? - хрен, в 43м как только Фюрер забоялся что амба идет, пшыздылыньк - нарисовался опор ...

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

эх жалко вы не руководили обороной, вот бы где все было расчудесно и тактически обосновано, так для галочки, музчина конечно красиво излагает, особенно опираясь на исторические факты в виде рассказа дедушки, и официальный доклад где взрыв плотины поставил в неудобное положение 3 тысячи бойцов на острове Хортица, аффтор же куда то смыл пару армий и корпусов ... еще более красноречиво умолчав о немцах погибших непосредственно на плотине (откуда ж взялись?) и смытую группировку готовившуюся к переправе ... гм

6. Полковник

Полковник миється в бані

Смотрел.
    Морда опухшая.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

до чого тут я взагалі? Я ж відео запостив не про вас, а про злочини НКВД. Чи ви себе з НКВД асоціюєте?

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вони вважають, що їхній юзаний, придбаний за марки в онука ветерана-фашиста, мерс - це "трофей".
    Пам"ятаю, скільки було трофейних "Хорьхів" (нині Ауді) в совєтських офіцерів і німецьких мотоциклів - у сержантів.
    Згодом вийшов указ про заборону експлуатації трофейних автомобілів.
    До Дня перемоги, очевидно. :)

9. zherech

zherech Well-Known Member

Я пишу не агитпроп,поскольку к агипропу ни малейшего отношения не имея. Вы,пан,действительно никогда не задумывались,что кроме Вашего ,отдельной части населения ЗУ мнения,есть еще мнения других людей,украинцев,россиян,казахов,белорусов?

10. Bambook

А я вас за думки не критикував. Висловлюйте на здоров'я. Я вам лише вказав, що хамити, та ще й без жодної причини, негарно.
    Ви ж відстоювали своє право на хамство і заперечували право іншого висловлювати свою думку.
    Тепер звинувачуєте мене в тому, чого я, власне, не робив, але робили ви самі.
    "Нєча на зєркало пєнять, коль рожа кріва"...

Останнє редагування: 12 тра 2013
  11. Boris_Kiev

"Ка" - це "кацапів"?
    А чому згаданим росіянам і "ка" не сидиться на своїх форумах?
    Мені би в голову не прийшло реєструватися на сєвастопольському форумі. Почитав, зуби почистив, стер cookies і забув про його існування.

12. Bambook

Та хай би заходили. І хай би навіть висловлювали власну думку. Але спокійно й аргументовано. Деяким навіть вдається. Але наскільки багато бездумних емоцій, гасел радянських часів, бризчання слиною і хамства...

13. Boris_Kiev

Ніщо так не відштовхує від "канкрєтного отдєльно взятого государства", як оте, про що Ви щойно написали.

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Будете возле мавзолея, кланяйтесь...

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вам сколько лет, дедушка?

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы пардон - сделали вывод кто хуже для Украины, при этом привели видео якобы ненужных действия повлекших и бла-бла, так вот любая армия в мире взорвала бы Днепрогес в таких условиях ... я собственно об этом ...

можно я не буду отвечать )

17. Bambook

тобто асоціюєте, але соромно зізнатися, чи не асоціюєте, але боїтеся, що Полковник та інші господа офіцери плюсувати перестануть?

18. zherech

zherech Well-Known Member

Не бываю и не кланяюсь.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

А Вы что забыли на Львовском форуме? Вы же вроде как кыянин:)

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

20. Dred

Dred Well-Known Member

Перемогли тому, що гарматного м'яса було більше

А тобто не повинна була. Колоніям же не дозволено.

І це повашому виправдовує злочини СРСР?

Тоді в 1939 р. ще не знали що таке СРСР але вже потроху почали розуміти, депортації, знищення людей.

а де твій аватар? :)