Враховуючи інформацію з цього відео, не УПА потрібно звинувачувати у всіх смертних гріхах, а тих, хто боровся з нею... .
вот и я про то же, и самое интересное оказались правы не рассматривая УНР вообще как равноправного партнера ..... ну конечно в волшебной стране Нарнии ведомые Вильямом Воллосом, за правое дело могут кирпичами закидать пулеметный расчет, в реальности это не возможно, победили потому как сильнее были ... а должна была? теперь лучше? а что нельзя? и не десь видбуваются, а везде, это как в толпе негров выбрать одного и тыча в него пальцем орать - "смотри негр!!!!" э не "окупанты" пришли в 39м, до 41 го почти два года, опор? - хрен, в 43м как только Фюрер забоялся что амба идет, пшыздылыньк - нарисовался опор ... ---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ---------- эх жалко вы не руководили обороной, вот бы где все было расчудесно и тактически обосновано, так для галочки, музчина конечно красиво излагает, особенно опираясь на исторические факты в виде рассказа дедушки, и официальный доклад где взрыв плотины поставил в неудобное положение 3 тысячи бойцов на острове Хортица, аффтор же куда то смыл пару армий и корпусов ... еще более красноречиво умолчав о немцах погибших непосредственно на плотине (откуда ж взялись?) и смытую группировку готовившуюся к переправе ... гм
до чого тут я взагалі? Я ж відео запостив не про вас, а про злочини НКВД. Чи ви себе з НКВД асоціюєте?
Вони вважають, що їхній юзаний, придбаний за марки в онука ветерана-фашиста, мерс - це "трофей". Пам"ятаю, скільки було трофейних "Хорьхів" (нині Ауді) в совєтських офіцерів і німецьких мотоциклів - у сержантів. Згодом вийшов указ про заборону експлуатації трофейних автомобілів. До Дня перемоги, очевидно.
Я пишу не агитпроп,поскольку к агипропу ни малейшего отношения не имея. Вы,пан,действительно никогда не задумывались,что кроме Вашего ,отдельной части населения ЗУ мнения,есть еще мнения других людей,украинцев,россиян,казахов,белорусов?
А я вас за думки не критикував. Висловлюйте на здоров'я. Я вам лише вказав, що хамити, та ще й без жодної причини, негарно. Ви ж відстоювали своє право на хамство і заперечували право іншого висловлювати свою думку. Тепер звинувачуєте мене в тому, чого я, власне, не робив, але робили ви самі. "Нєча на зєркало пєнять, коль рожа кріва"...
"Ка" - це "кацапів"? А чому згаданим росіянам і "ка" не сидиться на своїх форумах? Мені би в голову не прийшло реєструватися на сєвастопольському форумі. Почитав, зуби почистив, стер cookies і забув про його існування.
Та хай би заходили. І хай би навіть висловлювали власну думку. Але спокійно й аргументовано. Деяким навіть вдається. Але наскільки багато бездумних емоцій, гасел радянських часів, бризчання слиною і хамства...
Ніщо так не відштовхує від "канкрєтного отдєльно взятого государства", як оте, про що Ви щойно написали.
вы пардон - сделали вывод кто хуже для Украины, при этом привели видео якобы ненужных действия повлекших и бла-бла, так вот любая армия в мире взорвала бы Днепрогес в таких условиях ... я собственно об этом ... можно я не буду отвечать )
тобто асоціюєте, але соромно зізнатися, чи не асоціюєте, але боїтеся, що Полковник та інші господа офіцери плюсувати перестануть?
Не бываю и не кланяюсь. ---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ---------- А Вы что забыли на Львовском форуме? Вы же вроде как кыянин
Насколько я помню , по вашим же "допысам",вы не вылезаете с российских форумов.Так что не надо ля-ля.
Перемогли тому, що гарматного м'яса було більше А тобто не повинна була. Колоніям же не дозволено. І це повашому виправдовує злочини СРСР? Тоді в 1939 р. ще не знали що таке СРСР але вже потроху почали розуміти, депортації, знищення людей.