Делов то-запретить въезд в Латвию гражданам РФ и выселить всех русскоговорящих. И заживут латыши весело и счастливоТолько не сделают они это. Не так у них все сладко. Я вот что последнее время стал замечать у нас много машин с латышскими номерами,как то черезчур много,как для туристов. На заработки что ли паны из Латвии поехали? А то,что пан Оlko,напоминает записки дикаря из племени тумба-юмба,который первый раз заграницу попал,а язык то запиcок какой у него "москальски триколоры,кацапы".
КУДИ? В Зімбабве? Громадяни без візи можуть їздити Європою. А у "нєграждан" номери та водійські посвідчення точнісінько такі, як і у повносправних латвійців. Ото мабуть і підшукують собі домік в дєрєвнє або шабашку на будівлі.
Полковнику, я можу по-москальски, але за це банять. Та, хіба Ви не бачите, monsieur colonel, вже давно "пьян до синевы".
Видів учора тіко одного ветерана ві Львові. А може "ветерана" .На меделі якось не придивився чітко.Всі з\олоті такі,мож,ювілейні.
угу, з вашої точки зору що би Михальчишин не робив - завжди артист, що грає. Тільки мільйонер Симоненко - правильний захисник трудящих.
У нього, слава богу, і мозгів більше, ніж у вас, і хамства менше. ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- А ви б тільки навязували всім це 22 червня, як заїжджену платівку. От тільки всі нормальні люди знають, що війна почалася 1 вересня 1939 року.
Браво! 26 квітня - День Мирних Атомщиків. 13 червня (1337 року) - День Московських Пожежних 22 іюня - день совєтських ваєнних. "Нам єсть чем гардіцца!"
Полковнику, я знаю, що кажуть, чим горщик накипів.... Але ж вам вже не 25, щоби самому не розбиратися в багатьох питаннях. Не бандитничали вони там, а вели підпільну війну. Були наївними, що таку сатанинську машину можна було здолати зі схронів. Не повторюйте тупих савєцких штампів.
І чим же конкретно ВАМ (не батькам, дідам, а саме ВАМ) є пишатися? Тим, що бухаєте і матюкаєтеся, та ще й прикриваєте свою недолугу ідеологію пам'яттю дідів і батьків?
Пенсия у меня имеется. 600 у.е. У Ваших батьков больше? Ещё я не подличаю и сыновей ращу. Так что есть чем мне гордиться. ---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:26 ---------- эх, набил бы я Вам лицо. Вы очень непорядочный человек.