8 березня.Свято чи комуністичний архаїзм?

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем І.Павлович, 27 лют 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

За тиждень до хлопчиків...
    (призовників :mocking: )

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Огласите весь список...
    Це хто - ВСІ? :)) :)) :))

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

А Ви не знаєте?! о_О
    Ат Маскви, да самих да акраін...

• Подобається Подобається x 3
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Малюкам в дитячих садках "доппаек" чоколадой видавали в будній день чоколаду тільки куркули мали , з тих пір "всі "й святкують.

5. Марусино

Марусино Well-Known Member

та сами вы знаете, "хто святкував" - все мы. И вы в том числе. Потому некрасиво говорить ПОСЛЕ.

Лілія Романова, та шо ж вы пристали-то к теме о мове. И какое у меня отнощшение? Это у вас предвзятый взгляд, ибо вы - украиноговорящая, мовоносій, а мой родной язык - русский. В чем проблема? не нравится что-то?

6. Лиля, я не знаю в Киеве человека, который бы не праздновал.

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

У Києві свідки і ті хто Пурим святкують.
    Мені власне висловлювання одного імператора сподобалося,може він і дурень був але жити любив і вмів.

З ранку у мене день народження , ввечері поминки-его зазвичай виносили зi стола.

Умелі ж раніше святкувати він з дружиною гуляв ,не сам на сам як звичний алкголiк.

8. Liliyah Romanova

Ой, я й забула, що ви у нас відповідальна за статистику. :)))
    Дякую за інформацію. :preved:

9. levandivka

Тут на окрему гілку наберецця "чого не знає Рибка"... :mocking:

А шо ТАКоє..?! [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  10. Liliyah Romanova

Здається, я знаю цю гілку. :ninja:

Левандівко, чи що тут американськими ґанґстерами святкувальників лякаєте? :))):))):)))

• Подобається Подобається x 2
  11. levandivka

Їх налякаєш, якже...:)))

12. Liliyah Romanova

Ой, я й забула, що там ся тілько прикривают...
    а насправді - всюди з авоськами. :haha::haha::haha:

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

ото КАйдашева сім'я:) великий тин і сварка між двома сімями... ділять кабанчика...:))) ви вже мене вибачте... щиро... але такі асоціації... ну хочеться вам витрачати себе на отакі справи...??? той диспут (щодо якогось там свята) не достойний більшості з вас! Невже не жаль свого часу???

...після всіх святкувань з подарками.. і Миколая, і НР, і Валентинів, днів захисників Вітчизни я вже якщо чесно морально виснажена від тих подарунків:))) а ше скільки днів народжень було... на 8 березня вже нічого не хочу, хіба багато-багато квітів... а ще більше - хочу вільного часу для проводження його з близькими і рідними.. то вище всіх подарків:)

14. Лиля, мне всё равно, что празднуют у вас на Западе. Я отмечала 8-е и буду отмечать. И статистики мне не нужно. У меня в группе есть студенты с Запада, Востока, Юга. И ВСЕ празднуют. Даже те, кто с Запада. Странно, не правда ли? Да Господи, не верите - не надо. Если будете в Киеве, просто ради интереса поспрашивайте людей.

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

.....тюльпанів[​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  16. Марусино

ты понимаешь, все это знают, просто современные националисты немного придуриваются - мол, ничего знать не знаем, какое 8 марта. чужой праздник, оккупанты и все такое. И доказывать ничего не надо, всем и так все известно.
    Це зветься аби повидурюватись. Мовляв, ми самі такі єдині в світі, свята в нас тіки свої, нічого не знаємо. Ну то нехай. Их просто вся Украина не поддержит, вот и все.

17. levandivka

Раніше співали "я вам нє скажу за всю Одессу".
    Тепер за всю Україну розписуюцця.
    Бардак!:sad:

18. Статистику празднования 8-го марта в Украине в студию!

19. Марусино

какую статистику.....по Украине поездите, вот и статистика. Телек посмотрите, свои ж укр. каналы....инет тут же.. Это вам не только Галичина. Да и на Галичине процентов 15 так думают, все люди как люди.

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А смысл?!?
    Кто не желает праздновать - пусть не празднует...Для них - есть какой-то св.Валентин (чей святой - не ясно....У православных день св. Валентина - летом!!!) - его усиленно навязывают - как "праздник" - да последнее время дело идет к небытию... :good:
    Поэтому - что не приживется - то отомрет, а что приживется (прижилось) - то будет....:give_rose:

а де твій аватар? :)