8 березня.Свято чи комуністичний архаїзм?

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем І.Павлович, 27 лют 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А сьогодні день податківця у Киргизії.Якщо в когось на ЛФ є знайомі податківці-киргизи, не забудьте привітати:haha:))

• Подобається Подобається x 4
  2. annitakachyr

annitakachyr New Member

як на мене, головне, щоб свято в душі було без прив'язки до дат))

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Комуністичний архаїзм.

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

От нічого ви не розумієте. Це ж гарантовані тюльпани на цей день. Можна заздалегідь вазочку приготувати для квітів:mocking:

5. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Гарантовані? Тричі ха-ха :) Що те свято є, що його нема:)

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ой, свято, ше одна причина шоб вмазати. А квіти дівчатам і жінкам тре дарувати кожен день, от тоді і буде свято.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви шо квітами торгуєте? Нафіга їм квіти кожен день, може краще зелені взяти :)))

8. terRen

terRen Дуже важлива персона

Жінкам квіти, а вам можна і зелені (петрушки, селери):mocking:

9. metallic

metallic Well-Known Member

Свято! Всіх жінок, зі святом!!:give_rose:

10. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

І мої вітання!

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В світлі останніх подій, що народні ради позабороняли в своїх областях комунізм, це свято не просто архаїзм, а взагалі якась недоречність за межами добра і зла.

• Подобається Подобається x 5
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я от не вважаю це святом, і на відміну від багатьох не можу лукавити і не поздоровляю ні своїх ні чужих. Мої зі мною згідні, і теж 8 марця не святкують, а от серед "чужих" через таку свою позицію страждаю :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  13. metallic

metallic Well-Known Member

1) Народні ради - це не мають ні яких законних повноважень. І я як громадянин, не визнаю їхніх повноважень. А відтак і Їхніх постанов.
    2) Єдина партія, яка йшла на вибори з пунктом, про заборону комунізму, це - ВО Сволота. І вони не набрали достатньої кількості голосів, для здійснення своїх планів. А це означає що народ, не підтримав їхніх намірів. Отже заборони комунізму, не мають жодного відношення, до народовиявлення.
    3) У Херсонській обл. нічого не забороняли.
    4)
    Так, саме так. Нема нічого гіршого, ніж привітати всіх жінок. Просто гріх якийсь.

• Не подобається Не подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну це в вас просто говорить ваша лівобережна ментальність. Питання віри.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну це дійсно питання віри...Я наприклад до всіх культів стараюсь ставитись терпимо :mocking:
    Просто питання, привітати з чим?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В офісах святкуватимуть 8 березня, не дивлячись на кризу

8 березня незмінно виходить до трійки найпопулярніших «офісних» свят і за поширеністю поступається лише Новому року. Незважаючи на кризові часи, чоловіки не втратять нагоди порадувати жінок своєю увагою. У 6 із 10 українських офісів співробітниць вітають із Міжнародним жіночим днем.

Як і рік тому, у більшості офісних співробітників 8 березня асоціюється із додатковим вихідним, початком весни і чудовим святом. Не дивно, що жінкам цей день більше припав до душі. Прекрасній половині офісу подобається отримувати подарунки й увагу від чоловіків-колег. Для чоловіків, навпаки, це швидше привід зробити приємність співробітницям. Троє з десяти представників сильної статі саме в цьому бачать сенс свята. Проте варто відзначити, що чоловіки частіше, ніж жінки, називають 8 березня фальшивим святом або пережитком радянських часів.

Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua в листопаді 2014 року. В опитуванні взяли участь 449 респондентів, 27% чоловіків і 73% жінок.

17. Alias

Приїсться і не буде відчуватись свято :)
    А от на 8 березня коли тюльпани дорогенні та ще все сіре й нудне після зиму ..тут - бац! тюльпани!....От вам і свято.:)))
    З весною , наприклад :dance3:

• Подобається Подобається x 3
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

опитування якесь неадекватне.

Ну наприклад на питання яке свято будуть святкувати у вашій компанії, дати відповідь Різдво, я б і сам не наважився. Хто Різдво святкує в компанії? Або Великдень?

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

День податківця і є таким святом. :yes:

а де твій аватар? :)