8 березня.Свято чи комуністичний архаїзм?

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем І.Павлович, 27 лют 2007.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Я вважаю, що святкувати чи не святкувати, визнавати чи не визнавати те чи інше свято є справою добровільною кожної людини. І засуджувати, критикувати чи висміювати когось за те що він визнає чи не визнає те чи інше свято є мяко кажучи не етично. Я не визнаю багатьох так званих свят, а хтось не визнає тих, які святкую я з політичних, релігійних чи інших міркувань. Ну і що? Треба шукати хто правий, а хто дурень? Вважаючи когось дурнем за таке не забувайте, що хтось може вважати дурнем і вас.
    А хто, як тут писали, використовує свято як привід, щоби напитися як свиня, то він, повірте, це саме робить і в будні. Непитуща людина не п"є незалежно від червоної дати в календарі, а алкаш завжди знайде привід набухатися, незалежно від свята.
    Як кажуть пияки: "Відсутність приводу випити не є приводом не випити" :)

• Подобається Подобається x 9
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А дєнь взятія Бастілії коли?:russian_ru:

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ромку, нє наєзжай.....:)))

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мімози - так, зникають...нажаль.

Мила Маруся-мама, звичайно що ні. Все, що Ви написали правильно. Але я б стала так однобічно на це дивитися...
    У нас тато приносить квіти незалежно свято це чи не свято..і в квартирі прибирає, і їсти готує, торти випікає , подарунки робить .
    А цей день святкується як свято Жінки, свято Весни і тюльпани повинні бути обов"язково...до того ж вони саме на це свято з"являються у нас в продажі.

• Подобається Подобається x 6
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага в Дне победы "асвабадітєлі" в 8 марта будет - "жінкофіли", и свидонацыки будут букеты у девушек вырывать и жечь .... ужос ...

---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

взяли таки? в аренду? ;)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б цю тему переніс у "плач за совком", як і 23 лютого, як і день побєди.

Але й проблеми з цього собі не роблю. Хто хоче - хай собі святкує. Кожен має свою думку. От, скажімо, Маруся-мама, євреїв поважає, а їх свято 8 марця - ненавидить. Ну і що?

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

Мені повезло - моя дружина не визнає це свято, тому ми навіть не згадуємо про це.

• Подобається Подобається x 3
  7. Romko

І дєвушек розчлєновувати і їсти...і кидати їх в криниці,як вони це робили в Одесі,Миколаєві,Донецьку...ужос....:sad:

8. Romko

• Подобається Подобається x 1
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я одному радянсько-українському хлопові сказала, що то не празник, то він загнівався. Чоловік мене пробував переконати, що там той з добрими намірами... А я чуть ся з ним за то не поставила, бо я не радянська жінка і того праздника не признаю. Цікаво так. Празник весни... Празник весни, то Паска, а нє?

Ну я ген чисто не радянська.

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Упс. Це добре, що у вас так є. І, напевно, ще в багатьох. Але є і випадки, що квіти після весілля дарують лише на Д.Н. і на 8 березня. Хіба в цьому щось погане, щоб порадувати, нехай напівпримусом заржавілих тлумків, декотрих жінок?

Ай-на-на. А тепер подивимось з іншої площини. В тому ж такому-сякому ненависному СРСРі схожими методами нав'язували-відпроваджували. Буржуазньіє проіскі, чуждьіє трудовому народу.... Нє? Так отож, якщо не подобався СРСР, то навіщо повторювати помилки тогочасні?! Комусь заважає, що декотрі жінки мають нагоду лишній раз отримати квітку чи трохи уваги? Комусь подобається- св'яткують, кому не подобається- не св'яткує. Але не варто свою ненависть до СРСРа проекціювати на один день уваги до жінок

11. Romko

От,млинець...
    Та тих днів більше,як у пса блох.
    І двадцать трєтьє фефраля,і васьмоє марта,і пєрває мая,і девятоє мая....
    Вк...-е-е-е...втіпало вже.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та нехай собі святкують хто шо хоче, є і свої плюси....Квітів гАланських продають як за весь рік, труси шпикулянти порозпродують, чукулятки в сільських ганделиках розійдуться....

Що цікаво, свято то совкове, а пУдаручки вже чисто буржуазні...

При совку нас вчителька вчила шо треба "котиків" з верби нарізати на початку березня, в воду поставити і мамі восьмого подарувати, а тепер хлопи за букЄти на базарі чуть не б'ються :mocking:

Всі сільські бехарі випросивши в жінок грошей її ж на подарунок тягнуться за чукулятками, попутно заливаючи гЄгало "За милих дам" .....

Смішно спостерігати збоку за тим всім...:mocking:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не в тому. чи потрібно нам то свято. Свято нормальне, мене інше дивує. Всі, хто любить Росію, дрєбезжит перед словом "славянє", готові голосувати за це свято руками і ногами. Але люди добрі, славянє, придумайте свято для жінок в інший день, невже обовязково дивитися на якусь жидівську німкиню буржуазну сволоч Клару Цеткін? Невже русскій чєловек совєтов не може сам сообразити і призначити свою дату святкування жінцтва? От що тривожить, пане Василю, з Стрия. Навчилися совки все з загниваючого заходу копіювати: автівки, літаки, навіть свято для жінки і то скопіювали, імпотенти......!!! Яка ганьба, нє?

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якщо 8 березня перенесуть на 10 чи 12 ,щось зміниться?

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якщо вже святкувати свято Весни, Жінок і Кохання то мінімум в кінці квітня коли перша в розгарі, другі роздіті а третє "ллється через край" :mocking:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно. Я б, наприклад, святкував 1 березня. Неможна унаслідувати поганих героїв.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так дійде до того шо буде старе 8 березня, нове 8 березня + 1 березня, 23 квітня і 15 травня :haha: Продавці квітів були б тільки за :mocking:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зробити 8 Березня не просто робочим днем, а для всіх круглодобовим робочим днем!!!

Але теж не вихід. Печінка може не витримати.:sad:

19. iso

iso Well-Known Member

А для чого придумувати ровер? Було таке свято за Совка і шукати в ньому щось погане-дурью маятися. І чому Ви раптом із згіршенням згадуєте Розу і Клару, і не кленете поган, коли бачите дідуха на Різдво чи писанки на Великдень.

20. Forpost

Forpost Стоїк

оце класика для трійочників традиційників,і вони ще стверджують що вірують.....Торквемада перевертається в гробу

а де твій аватар? :)