8 березня.Свято чи комуністичний архаїзм?

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем І.Павлович, 27 лют 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Слухайте, а не можна відкинути всі оті умовності і святкувати просто ДЕНЬ ВЕСНИ?....а весна асоціюється з жінкою.

• Подобається Подобається x 5
  2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А чому день весни не 1 березня ? а саме 8-го ?
    А хто хоче св"яткувати, той привід завжди знайде... Мій свекор он і 7 листопада до сих пір "св"яткує", і 23 люте, і день СБУ, і день української арміїї :))) хороших св"ят багато :haha:.

• Подобається Подобається x 6
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То ж від цінової політики на алкоголь залежить.
    Нє?

• Подобається Подобається x 3
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

білих-білих...
    або жовтих, червоних і жовто-червоних у зеленому пергаменті....:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

я теж такі люблю, а ще.."сірєнєвєнькіє":)

6. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Вся статистика насчет 8 марта есть у продавцов цветами;) И имея знакомых в этой среде, скажу, что празднуют еще, как:good:

7. Маланка

Маланка Well-Known Member

як на мене то святкують тільки ті, кого просто так в дитинстві навчили. І цей хтось не хоче мінятися: "А навіщо? І так добре... Раз в рік коханій нагадати що вона Жінка, вона тобі і смачненького приготує, і в хаті поприбирає і випити дасть"- слова знайомого Мужчини, який в армії не служив, але 23 лютого для нього - святе. Якщо більшість тільки цього дня і згадують про ЖІНКУ - то нехай святкують. А квіти і просто так можна дарувати любого дня і згадувати, що поруч кохана-Жінка

• Подобається Подобається x 7
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Особливо статистика щодо цін цього дня. :shutup: :wacko::wacko::wacko:

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чо не з хлопом?

10. Alias

Бо весна вона ж як жінка, така усміхнена, вродлива, заквітчана..
    Ой. Миху, а як весною жінки починають розцвітати...міняти зимовий одяг на щось легеньке, яскравіше...одягати коротенькі спіднички..Ви бачила хлопа в спідниці?:)) хоч весна, хоч зима..штани та й штани..:))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага ... а в Марцю особливо.... то мороз, то сонце... то сніг, то дощ... як жінка....

видів... і з спідницею і без штанів........

Останнє редагування модератором: 26 лют 2009
  12. Alias

У спідниці то не наші хлопи.:)

13. Уважаемые противники 8 марта, объясните наконец, чем вам так ненавистен этот праздник?
    Кстати, Лиля, а чем вам не понравилось то, что мои одногруппники с ЗУ празднуют этот праздник?

14. levandivka

Та прочитайте, нарешті, гілку. :)))

15. Я не считаю его коммунистическим. Что коммунистического в том, что поздравляют женщин, я не понимаю. Не стоит зацикливаться на происхождении. В таком случае, если следовать вашей логике, если человек ходит в красном галстуке, то он коммунист, что ли? о_О
    Кстати, мне интересно. Спрашиваю у львовян: а в львовских школах ученики поздравляют учителей перед 8 марта? Просто интересно узнать. Ещё на других форумах хочу поспрашивать.

16. levandivka

Кажу ж, читайте! Дата комуністична!

17. Тогда предлагаю попросить президента сменить дату. Чтобы подобных споров больше не было.

18. levandivka

Яких спорів? о_О
    А Президента :mocking: .... просіть! Вам - не відмовить. :nea:

19. А что? Пусть будет, к примеру, в первый день весны. Мне лично всё равно. Или опять коммунистическая дата? о_О

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:give_rose:
    Если заблокировать гугль, яху, мету, апорт и иже с ними, 90 процентов спорящих тут так и не узнают кто такие Роза и Клара и какого рожна их тут вспоминают ко дню 8-го марта! :)))

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)