Вот, неплохая новость для тех, кого не гнетили в те годы: Про остальные выпуски ТУТ: http://via.nnm.ru/retro_sbornik_sdelano_v_sssr_4_cd_ape_mp3
))) Коли спочатку глянув на допис , то грішним ділом подумав що це МИХ так за Рашу заступається(в нього колись навіть аватар був подібний). От , думаю , перемкнуло хлопця , або жартує , що так "лєбєдєй пагнал". Ой , Полковник - "дзеркало культури" Ви наше! Коли останній раз словом "піндосія"користувалися?
Полковнику! ТАК не можна! Ви пісню "Суліко" звідти слухали? Ось тут окремо лежить 7 Мб. Зразу видно корені конфлікту... ЗІ: а найбільше сподобалась пісня "ах, Андрюшка, нам-ли быть в печали..."
Єдину пісню з альбому, яку я чув:"Подмосковные вечера". А особливо сподобадася назва пісні: "Голубые города".
А ось "для балансу": грати:http://mypage1.narod.ru/Audio/s.m3u Завантажити: http://mypage1.narod.ru/Audio/sіrun.mp3
Кстати, ночью сегодня не спалось, включил телевизор... Не знаю, как называются, но "Вышенька-черешенька..." мужики спивали класно! Не хуже "Песнярив".
Мне и Сябры очень нравятся. Необычно звучат. А по поводу Песняров - вроде они серьезные вещи в музыке на тот момент делали. Жаль, я не эксперт...
Главный Сябр, он вышел из Песняров. Голос у него красивый, но ансабль на нем построен. У Песняров, был коллектив, они и композиции красивые делали и глоса у них индивидуально красивые были и хоровое голосовое пение. Я уж не говорю об использовании белопусского языка. Мулявин, он личность. И кто бы мог подумать, что он из Свердловска. Мне вспоминается передача с Маликовым, отцом этого нынешнего "слащавого" Маликова, он был художественным рукеоводителем Самоцветов. Его спросили:, "Тяжело бы быть первым коллективом в стране ?" А он ответил:"Что вы ? Я всегда знал, что мы позади Песняров" Я как-то уважать его стал. Вот сейчас ругают все подряд, а мне нравились те ВИА. Да и сейчас нравятся. Я диски держу и давно уже в цифру перегнал. Ведь они и петь могли и играть на инструментах. Раньше на сцену нельзя было без музыкального образования. А сейчас, лишь бы бретельки спадали и ноги длинные. ТОже, конечно интересно, но я не различаю лиц и главное разницы. "Белки", "Стрелки", "Блестящие".... А раньше только ансамбль начинал звучать с новой песней, я мог сразу по гоолсам и манере испонения сказать название его. У всех была индивидуальность. Собственно я люблю и песни своих родителей, их поколения. А дочь любит песни моего поколения и свои тоже. Мне тоже кое-что нравится из современных. Это не означает, точ мы не слушали Битлз, Юрая Хип, Ди Перпл, Маккарни и Вингз, Спейс...... Хоть и пластинки не всегда были, но на магнитофонах, почти у всех. Из ввсех общаг звучало. Талант не остановишь. Это сейчас какя-то мода пошла все ругать. Мы продолжение поколений наших родителей, наши дети - наше продолжение. МИр и история не прерываются.
Думаю , що не знали. Там ще була Анжела Девіс і співак Дін Рід. За останнього була передача по ТБ(тут в Канаді) .В звязку з тим що Том Генкс хоче зробити( чи зробив) фільм про нього. Так як його показали , то він в принципі не був поганим хлопцем. Трохи нарваним і наївним. Він був проти війни в Вєтнамі . Переїхав жити в Аргентину.Там теж виступав проти ядерної зброї. З Аргентини через свою діяльність був депортований. Потім Італія. І накінець ГДР. Де знімався в фільмах, співав.Ну і звичайно поїздки по СССР. КаМАЗ , БАМ . Як співак він був , якщо точно сказати - напіввідомий на Заході.Його CD ще можна зустріти тут магазинах. В 1985р , йому вже було досить того брехливого совдепівського "булшит" і він подався на поновлення в громадянстві США.(Від американського громадянства він відказався в знак протесту чи то проти війни , чи проти ядерної зброї)..... І раптом знайшли його покаліченим в "автокатастрофі" , в тому самому ГДР. Слідство скоренько зробили і закрили. Його похоронили зі всіма йому належними почестями.Аж коли Німеччина обєдналася , його родичі в США ше раз настояли на тому щоб слідство відновили.Слідство відновили ...і так виновних не знайшли , але кінці вели до "штазі"(ГДРеівське КГБ) і в Москву.
Пахмутова это композитор. Для меня Песняры начались с Александрины, Олеси. Еще я люблю про ткачей. Обалденно красиво. А если поешь после них, хочешь не хочешь, а белорусский начинаешь учить. Это и есть настоящее искусство. Но я люблю и то што с Пахмутовой и Доьронравовым и с Ханком. У них много чего есть. "За полчаса до весны"
А чого ви рівняєте всіх по собі? Ну слухали ви Піснярів , там Полковник слухав , Стєпанич і ще кілька чоловік слухали (з ЛФ) ... А ви допускаєте таке , що є такі люди , які не мали їхніх пластинок і батьки цих людей теж ними не захоплювалися? ТУТ ХОЧУ СКАЗАТИ , ЩО Я , НІЧОГО ПРОТИ ПІСНЯРІВ , СЯБРІВ І ІНШИХ ПРЕДСТАВНИКІВ СОВ.ЕСТРАДИ НЕ МАЮ.ВОНИ ТАЛАНТИ І МАЮТь ПОВНЕ ПРАВО НА СВОЄ МІСЦЕ В ІСТОРІЇ МУЗИКИ. Я хочу сказати , що я на них не ріс і мої батьки їхніх грампластинок не мали. Звичайно , я їх чув , бо обминути 2 канали ТБ , було якось не можливо (поки не було польського ТБ).В душу мені вони не запали , так послухав і забув. Мама моя виростала на польсько-українській культурі. Батько на українській. Нас з сестрою виховували теж приблизно в такому самому дусі.Пластинки в домі були ( вони ще збереглися) в основному українські , польські і деяка кількість нейтральних , типу Фаусто Папетті , Поль Маріо etc. Пісні за столом співалися українські. А в меншій довіреній компанії , ще і заборонені.Нас навіть з сестрою хрестив священник УГКЦ в дома , бо моя бабця до Православної церкви не ходила , а УГКЦ була заборонена. Добра вона була , чи погана - але совкова культура мене якось обійшла боком. Знову додам , що ріс я в Львові ( не в селі, може хтось подумає) , моя мама корінна львівянка.І батьки були "атвєтствєнниє работнікі" на двох різних підприємствах Львова.