60-70-80-ееееее!!!!

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Полковник, 19 січ 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, а Вам відомо - ЩО означав "Знак качества СССР" ?

Ось що:

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

:)):)):))
    Коли спочатку глянув на допис , то грішним ділом подумав що це МИХ так за Рашу заступається(в нього колись навіть аватар був подібний). От , думаю , перемкнуло хлопця , або жартує , що так "лєбєдєй пагнал".
    Ой , Полковник - "дзеркало культури" Ви наше!
    Коли останній раз словом "піндосія"користувалися?

• Подобається Подобається x 6
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Полковнику! :haha::haha::haha:
    ТАК не можна!
    Ви пісню "Суліко" звідти слухали? :)))
    Ось тут окремо лежить 7 Мб.
    Зразу видно корені конфлікту... :haha:

ЗІ: а найбільше сподобалась пісня "ах, Андрюшка, нам-ли быть в печали..." :haha:

Останнє редагування: 7 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  5. Salata

Salata Well-Known Member

Я помню! "Делали руками, делали ногами, а голову забыли" :)

6. WAW

WAW Well-Known Member

Учитывая оригинальный текст,

обработка зачотная. :crazy: :haha:

7. Bogun

Bogun Well-Known Member

Єдину пісню з альбому, яку я чув:"Подмосковные вечера". А особливо сподобадася назва пісні: "Голубые города".

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А песня очень красивая...

9. Boris_Kiev

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Кстати, ночью сегодня не спалось, включил телевизор... Не знаю, как называются, но "Вышенька-черешенька..." мужики спивали класно! Не хуже "Песнярив".

11. Salata

Salata Well-Known Member

Мне и Сябры очень нравятся. Необычно звучат. А по поводу Песняров - вроде они серьезные вещи в музыке на тот момент делали. Жаль, я не эксперт...

12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Главный Сябр, он вышел из Песняров. Голос у него красивый, но ансабль на нем построен. У Песняров, был коллектив, они и композиции красивые делали и глоса у них индивидуально красивые были и хоровое голосовое пение. Я уж не говорю об использовании белопусского языка. Мулявин, он личность. И кто бы мог подумать, что он из Свердловска.

Мне вспоминается передача с Маликовым, отцом этого нынешнего "слащавого" Маликова, он был художественным рукеоводителем Самоцветов. Его спросили:, "Тяжело бы быть первым коллективом в стране ?" А он ответил:"Что вы ? Я всегда знал, что мы позади Песняров" Я как-то уважать его стал.

Вот сейчас ругают все подряд, а мне нравились те ВИА. Да и сейчас нравятся. Я диски держу и давно уже в цифру перегнал. Ведь они и петь могли и играть на инструментах. Раньше на сцену нельзя было без музыкального образования. А сейчас, лишь бы бретельки спадали и ноги длинные. ТОже, конечно интересно, но я не различаю лиц и главное разницы. "Белки", "Стрелки", "Блестящие".... А раньше только ансамбль начинал звучать с новой песней, я мог сразу по гоолсам и манере испонения сказать название его. У всех была индивидуальность.
    Собственно я люблю и песни своих родителей, их поколения. А дочь любит песни моего поколения и свои тоже. Мне тоже кое-что нравится из современных.

Это не означает, точ мы не слушали Битлз, Юрая Хип, Ди Перпл, Маккарни и Вингз, Спейс...... Хоть и пластинки не всегда были, но на магнитофонах, почти у всех. Из ввсех общаг звучало. Талант не остановишь.

Это сейчас какя-то мода пошла все ругать. Мы продолжение поколений наших родителей, наши дети - наше продолжение. МИр и история не прерываются.

Останнє редагування: 10 жов 2008
    • Подобається Подобається x 5
  13. Patrick

Думаю , що не знали.
    Там ще була Анжела Девіс і співак Дін Рід.
    За останнього була передача по ТБ(тут в Канаді) .В звязку з тим що Том Генкс хоче зробити( чи зробив) фільм про нього.
    Так як його показали , то він в принципі не був поганим хлопцем. Трохи нарваним і наївним.
    Він був проти війни в Вєтнамі . Переїхав жити в Аргентину.Там теж виступав проти ядерної зброї. З Аргентини через свою діяльність був депортований. Потім Італія. І накінець ГДР. Де знімався в фільмах, співав.Ну і звичайно поїздки по СССР. КаМАЗ , БАМ . Як співак він був , якщо точно сказати - напіввідомий на Заході.Його CD ще можна зустріти тут магазинах.
    В 1985р , йому вже було досить того брехливого совдепівського "булшит" і він подався на поновлення в громадянстві США.(Від американського громадянства він відказався в знак протесту чи то проти війни , чи проти ядерної зброї)..... І раптом знайшли його покаліченим в "автокатастрофі" , в тому самому ГДР. Слідство скоренько зробили і закрили. Його похоронили зі всіма йому належними почестями.Аж коли Німеччина обєдналася , його родичі в США ше раз настояли на тому щоб слідство відновили.Слідство відновили ...і так виновних не знайшли , але кінці вели до "штазі"(ГДРеівське КГБ) і в Москву.

• Подобається Подобається x 2
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:scratch_one-s_head: а хіба слова у песнярів були не пахмутової?...
    бєлавєжская пущя.....

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Пахмутова это композитор.

Для меня Песняры начались с Александрины, Олеси. Еще я люблю про ткачей. Обалденно красиво. А если поешь после них, хочешь не хочешь, а белорусский начинаешь учить. Это и есть настоящее искусство.

Но я люблю и то што с Пахмутовой и Доьронравовым и с Ханком. У них много чего есть. "За полчаса до весны"

16. Полковник

Полковник миється в бані

Эх, Пупер, Пупер......

17. Boris_Kiev

А Алеся - дочка фронтмена "Сябров".

Ось так, товарісч "іскусствовєд в штатском".

• Подобається Подобається x 2
  18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а шо "пупер, пупер"?.. :scratch_one-s_head:
    "пахмутова" брала участь?..
    брала...

19. Patrick

А чого ви рівняєте всіх по собі?
    Ну слухали ви Піснярів , там Полковник слухав , Стєпанич і ще кілька чоловік слухали (з ЛФ) ...
    А ви допускаєте таке , що є такі люди , які не мали їхніх пластинок і батьки цих людей теж ними не захоплювалися?
    ТУТ ХОЧУ СКАЗАТИ , ЩО Я , НІЧОГО ПРОТИ ПІСНЯРІВ , СЯБРІВ І ІНШИХ ПРЕДСТАВНИКІВ СОВ.ЕСТРАДИ НЕ МАЮ.ВОНИ ТАЛАНТИ І МАЮТь ПОВНЕ ПРАВО НА СВОЄ МІСЦЕ В ІСТОРІЇ МУЗИКИ.
    Я хочу сказати , що я на них не ріс і мої батьки їхніх грампластинок не мали. Звичайно , я їх чув , бо обминути 2 канали ТБ , було якось не можливо (поки не було польського ТБ).В душу мені вони не запали , так послухав і забув.
    Мама моя виростала на польсько-українській культурі. Батько на українській. Нас з сестрою виховували теж приблизно в такому самому дусі.Пластинки в домі були ( вони ще збереглися) в основному українські , польські і деяка кількість нейтральних , типу Фаусто Папетті , Поль Маріо etc.
    Пісні за столом співалися українські. А в меншій довіреній компанії , ще і заборонені.Нас навіть з сестрою хрестив священник УГКЦ в дома , бо моя бабця до Православної церкви не ходила , а УГКЦ була заборонена.
    Добра вона була , чи погана - але совкова культура мене якось обійшла боком.
    Знову додам , що ріс я в Львові ( не в селі, може хтось подумає) , моя мама корінна львівянка.І батьки були "атвєтствєнниє работнікі" на двох різних підприємствах Львова.

20. Полковник

Полковник миється в бані

И ТАКОЕ может быть.
    Вполне НОРМАЛЬНО.
    В каждой семье СВОЙ устой.

Останнє редагування: 13 жов 2008
а де твій аватар? :)