5 колона

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Nedilya, 25 бер 2014.

1. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Дарагой бро! Спишу саабсчить тибе, шо эта таки да. Тагил рулёз.

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Нє, брехня.
    Піндоси першими туди добралися.
    От якби москалі, а краще молдованє, тоді так, а у піндосів звідки яблука ?
    Макдональдс чи ка-еф-сі .

3. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Прошу вибачення, а хто такі оті кляті "піндоси"? Ясен перець, я, буцімто, трохи знаю, хто то є, але ж ви, може, мали на увазі щось інше?

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Эти гопники может были не из Донецка, но они знали что флаг Шахтера, и это трудно было не заметить, на флаге была эмблема клуба с надписью Шахтер. Дело в том что Ахметова пророссийские активисты считают предателем и в этот день он встречался с Кличко

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Першими туди доберуться китайці.
    Так що не макдональдс і не пєльмєнная...

6. Gron

Gron тафгай

Тю.
    Так москалі драЖнят мешканців Великої Держави.
    Музику якої слухають, кино дивляться, грошові знаки обожнюють, на еплл, перепрошую, кончают, а віндовс Мєндєлєву приписують за нєграмотностю.

• Подобається Подобається x 2
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вимагають висунути язика і сканують штрих-код? Якщо 46х - то б"ють?
    Запитання №1: хто б"є?
    Запитання №2: які фрази в лексиконі у тих, хто б"є? Краткій курс укрмови чи вже військові розмовники для зелених чоловічків надрукували7

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

І хто кого побив?

8. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Фулюган!:rock: "Карл Маркс и Фридрих Энгельс - это не четыре человека, а ДВА, а "слава кпсс" - вообще не человек"! :crazy: Писать рази ж мона "па-русски"? Писать можно только на русском (шутка страшнодоброзычливая от майорского затылка! :drinks:)

9. Gron

Gron тафгай

Михаличу, фейки треба перевіряти.
    Чи може то не Ви, а нік взломали ?
    Китайці.

10. VasMT

Китайці, шановний Гроне.
    Я пару років тому читав про їхню програму експедиції на Марс. Тоді було сказано, шо пілотований політ на Марс китайці планують провести в 2030-му році. З того часу я мрію дожити до тридцятого року, аби побачити це.
    Паличками їм, тай-цзи займаюсь, буддизм вітаю...
    Ще мову треба вивчити, щоби без перекладача.

11. Gron

Gron тафгай

Про перехід на літній час чув.
    Про то що вже 2030 - ні.
    Треба мабудь бути уважнішим.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ніколи.

китайці - не та нація, яка може щось створити.

скопіювати, вкрасти - так, а во так... просто... самому - ніколи.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Старт побачити, а до посадки треба ще дожити 10 років.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Ну колись в стародавні часи таке водилося за ними, а потім десь вивітрилося.

14. VasMT

А-а-а-а... Зрозумів. :mocking:
    Ви не зрозуміли. Не полетіли на Марс, а почали підготовку. Політ "Великого походу" - перший експериментальний в цьому проекті. Це не фунт ізюму, підготувати таку експедицію. Але китайцям я вірю, вони зможуть.

15. zet

zet Дуже важлива персона

Может и так. Только для меня опять неясно о чем донецкие примкнувшие к сепаратистам думают. Уголь Донбасса интересен только Украине, и абсолютно не нужен России, у них Кузбасс есть и газ. А угольные регионы самые депрессивные во всем мире. Украина же из-за недостатка энергоносителей заинтересована в любых альтернативных источниках и в угле тоже. Недаром подумывают о угольных ТЭС..

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

Ходил я к обладминистрации посмотреть на примкнувших, в основном пенсионеры-коммунисты и проплаченные. Кстати платят за шумную акцию в выходные по 400 грн, постоять около палатки - 150

17. Gron

Gron тафгай

А москалів всіх зможуть туди відправити ?
    Якби так, то я теж почну паличками борщ їсти.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Все нации способны творить. Другое дело, что можно так отстать от других (как Китай, закрывшись от мира в древние времена, как СССР, объявив лженаукой генетику и заявив, что ЭВМ для плановой экономики не нужны). Приходится слишком много усилий прикладывать, чтобы догнать сначала. Так что Китай, копируя чужое на первом этапе, выбрал не самый худший выход из положения. Молодцы, что тут скажешь.

Может действительно скопировать российский закон о сепаратистах. Соблазн велик.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бумагу - в Обухові, а ракети - китаєць Ньютон, порох - ковбої з Техасу.

• Подобається Подобається x 3
  20. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

а де твій аватар? :)