5-й канал ведет саботаж.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Anakleon, 22 кві 2010.

1. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

І я тільки за!!! Випускати промислової продукції найменше в європі а споживати найбільше це повний ідіотизм.

• Подобається Подобається x 1
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Напевно через те що у вас в державі влада, як Ви самі казали
    Я от по-Вашому "свідомит"? Але я не просив дешевого газу у держави Росія. Тим більше це впливає на кількість улюблених алкогольних напоїв її мешканців.:)
    Питання, кому потрібен дешевий газ в Україні? Вузькому колу людей, власників великих підприємств. Казки про зупинку виробницьтв, безробіття - нє прєдлагать!
    Казки про розквіт України на "дешевому газі", теж залиште при собі.
    Казку про неможливість сформувати бюджет України без "цікавої" ціни на газ, це для ідіотів, лохів, аби виправдати заздалегідь сплановану холуйську сепаратну харківську угоду.

Тепер до росіян.
    Потрібна земля під об'єктами на ЮБК? Будь ласка, виведіть флот до 2017 і купуйте, тіко вже за ринковими цінами. Як французську Рів'єру купують жи москалі. За живі гроші. Ви згодні Полковнику? І пиво при цьому не постраждає.;)

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А що зробили для України такі як Ви ?
    Тільки не кажіть, що ЛАЗ або "Кінескоп" побудували.
    Втім, Вас особисто вчасно "врятували" інопланетяни.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А до чого тут Україна?Полковник газ дешевше зробили не для цілої України а для 10 сімей на Україні,тих хто володіє хімічними підприємствами,ми як платили за український газ свою ціну так і будемо платити. Газ для України-то байка для таких як Ви, тобто для обивателя.А так олігархи заплатять Путіну відкати з пррибутків- все набагато простіше.

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Між іншим нова влада закрила на 5 каналі вже дві передачі-"Я так думаю"Анни Безулик(після невеличкого конфлікту з Анною Герман),та "5 копійок-Романа Чайки.
    Це тільки початок.

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цікаво, і як Порошенко піддався... Йому напевно яєць напхали... :)))

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Йому є що втрачати.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Smeet_е!
    Я Вас прошу... І Ви туда ж... Невже всі такі перелякані...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я про заводи і пароходи

а де твій аватар? :)