Ну якщо з таким святом вітати, то я згоден! Шановний Миху, поздравляю вас з прошедшим 23-ім фєвраля, Днем отримання ліцензії вашим Київстаром (МТСом, Лайфом)!
Доречі, МТС Україна скоро перестане бути МТС. Буде чимось другим. Новим кацапським європейським брендом. http://economics.lb.ua/business/2015/02/27/296995_nominalnim_vladeltsem_mtsukraina.html
Це дуже сумно і мене зовсім не тішать такі ціни віду лайфу, стільки чекали того 3G і тут на тобі за 89 грн. Для мене це дорого, я не готова платити такі гроші. Хник-Хник У Київстара хочаб ціни як для людей. А з лайфом теперь ніякого життя не буде (
На МТСі тариф шось за 50грн є. Але в будь якому випадку це обмеження 1-2Гб на місяць, а це мало реально...
тому нехай не називають свої тарифи "безлімітними".. в них поняття "безліміт" ну дуже вже перекручене..
Прийшла смска про пробний 1Гб трафіку на три дні. Першим ділом спідтест. В хаті. Центр міста. даунлоад - аплоад - пінг Вийшов на вулицю Виїхав за кільцеву - ніякого 3Г нема Ось ввечері ще заміряв. Знову в хаті Також пробував на фейсбук завантажувати відео маленьке і велике, все вийшло. Правда телефон, собака, перед аплоадом чомусь сильно стискає відео, виходить неякісне. Але то до 3Г напевно не має стосунку. Сайти в браузері відкриваються, звичайно, значно швидше, ніж на ЖПРС. Додаток фейсбук теж працює доволі шустро. Завтра ще спробую в різних точках міста. Взагалі, цацка ніби непогана. Але тарифи взагалі неадекватні. Я за такою ціною не збираюся тим користуватися. На тест видали по 1Гб на три дні. А користуватися пропонують 500 метрами на місяць. Ідіотизм. Що таке 500 метрів?