Порадьте курси Доброго всім дня. Хочу знайти хороші курси комп'ютерної графіки у Львові. Гугл видає різні назви: шаг, тераконсалт, логос і т.д. Може хтось користувався їх послугами і може сказати свою думку? Конкретно цікавлять курси векторної графіки і 3DMax. Може хтось вчився на уроках від Єшко? Чи вони чогось вартують? Розумію, що вивчити іллюстратор чи корел можна і по самовчителям дома, чим я і займаюсь потрошку. Але з викладачем мені було б швидше, тому хочеться знайти якісь хороші курси. А відгуки в інтернеті про них дуже різні.
ой я вас прошу, там тільки базові основи, і то такі що за тиждень пройдете по підручнику. Або беріться самі за навчання, або ж записуйтесь до репетитора.
100% головне бажання, і відповідна література, колєга від нєфіг робити навчився робити нормальні візуалізації в 3дмаксі за 3 місяці, я трішки бавився 3д в автокаді та архікаді, також по відеоурокам та методом тику, просто 3д для мене покищо неактуальне тому і закинув.
3Д Макс - це одоробло, яке може виправдано використовувати для "промислових масштабів", а так існує ще зо п'ять 3Д-редакторів набагато більш гнучких, інтуїтивно зрозумілих, а результат той самий. Те саме з Автокадами цими прибацаними, там вже напевно SketchUp повноцінно заміняє.
гм не знаю як пан знайомився з автокадом і де, але кращої програми для проектування я не зустрічав, і всі ці аналоги типу нанокадів, компасів і всілякої лобуди і близько не лежали з можливостями автокаду, єдине що варто трішки потратити часу для вивчення можливостей, а не туполініїмалювання.
Вся річ в тому, для чого вищезгадані програми використовувати. Скоріш всього мова йде про простеньку архітектурну візуалізацію, тому інструмент ролі не грає.
ну так, якщо порозставляти меблі на кухні, і показати дружині це одне, а якщо розробити проект стадіону це інше, автокад це масштабна програма, яка до речі рідко використовується для 3д моделювання, принаймні у нас, тут архікад краще, є безліч промислових редакторів які заточені під певну галузь, такі як AVEVA | AVEVA PDMS,