Вы что - 900 метров! У меня нет не потянет - будет качаться три часа. Лучше попробую в блендере. Пока нужно разобраться, как там ВООБЩЕ рисовать.
Блин! Как же тебе помочь? Ты далеко от Караваевых живешь? Съезди и купи инсталялку. Блендер не очень распространенная программа. Будут проблемы с уроками и примочками. Потом обратно переучиваться прийдется. Да и сайтов с уроками и т.д. для МАХа намного больше. А учиться на Блендере...это то же самое, что учиться сначала в PAINT а потом резко перейти на photoshop CS4. все учишь сначала. Поверь моему опыту.
Може спробуйте залишити наніч викачувати? Рибко, якщо ви орієнтуєтесь в просторі (аксонометрія і проекційне креслення) тоді розберетесь. А флеш - то зовсім інша парафія...
Навчитись можна, звичайно. Я вчу сама... шукаю, питаю, радять... Бо мені моя паперова освіта нічого крім основ креслення не дала нажаль... а може і на щастя
А кто вы по образованию? Я, к сожалению, черчением никогда не занималась - сейчас его в школах практически не преподают, всё заменил компьютер.
Компютер комп"ютером, але тре уявляти де в просторі розмістити вершину обєкта, щоб він на картинці не получився висячим у повітрі. А по освіті...я - тєхнарь і таке в житті буває...
Рибко, якщо вам хочеться тільки інтер"єрами побавитись, можете спробувати щось таке: 3D Home Architect Home Design. Результату, звичайно, до макса далеко, але третій сорт також не брак. Для початку підійде.
Рівнянине, моя версія 3D max гавкнула, спробую поставити цю, ви нею користуєтесь? (маю на увазі вашу зсилку)? І ще V-Ray мене цікавить, щоб був сумісний з 3D max 2009 ? Підкажете?
Vray 1.50 SP2 for Max 2009 64 bit + crack Взагалі в 2009 доволі потужний Mental ray. І матеріалів хватає. Особливо архітектурних
Сцени восьмого макса відкриваються нормально в девятому? Я думаю чи витирати стару версію. Бо поки обєкти в реалі здадуть... ще десь пів року пройде.