AutodeskVIZ , ще можна Blender під Linux-ом О, може хто підкаже... При рендерінгу картинки - кольрова гамма і освітлення - налаштовано нормально (принаймі мене влаштовує), а при перегляді тої ж картинки вона стає на два тони темніша і насиченіша. Хтось знає де могли злетіти налаштування, бо я вже збилась шукати
Рибко! Програм є дуже багато. Зручних і не сильно. Спеціалізованих. З найбільш відомих це вже вмше згаданий 3ds Max. Ще Maya, Cinema, Autocad, Arhicad, Poser та багато інших. Кожний вибирає "зброю" по собі. У мене стоять Мax, Autocad, Arhicad, Poser і куча програм-прибамбасів (типу шопа, корела). Скачати можна з нету. Якщо є бажання можу дати адреси. Можна купити інсталялки на Кораваєвих дачах (радіоринок). Там гарний вибір піратських копій. Або купити ліцензію (близько 1400$).
А тепер, як колись розписував ручку Ленін:"Вчитись, вчитись і вчитись..." Тре собі поставити Blender і все пригадати...бо позабувала геть усе
Залежить від самої кімнати.Пошук ідеї може зайняти від 1 хв до тижня, намалювати в мене мінімум пів дня, максимум - тиждень (то вже з усіма ньюансами і прорахуванням чистових кртинок) Ну але якщо людина хоче ще щось змінити - відповідно добавляється ще часу.
Саме так, багато що залежить від деталізації проекту. Погляньте ось тут "Жизнь в 3D" - цікаві роботи + рекомендації щодо рендерингу тощо. Ліворуч - список робіт по місяцям.
Якщо саму кімнату без мебелі і текстур то хвилин 5-10.(В залежності від методу моделювання). Рибко! Якщо є бажання цим займатись, то допоможе чим зможу. По перше. Інсталюй 3Ds Max 2009 32 або 64-bit. Не розмінюйся на більш прості програми. Зразу бика за рога! (скачати можна з 3D max 2009 32 & 64 bit. Для початку постав його. Бажано 64 бітний. Все інше потім. Удачі!