В декреті трошки підробляла, малювала інтер"єри для одного дизайнера, ще раніше - просто для "душі". Шкода, зараз на "душу" часу не залишається.
Взагалі ця гілка повинна бути цікава. Початок трохи не вдався. В тім знайдуться форумчани, яким є про що поспілкуватись по цій темі. Сам я моделюю меблі, роблю дизайн інтер'єра. Щось таке:
Колись мав таке захоплення, але нажаль - далі захоплення не пішло. Єдиним проектом ремонт і планування дизайну квартири так і залишився) хоча тоді вдалося витиснути немало
Приємно бачити 3дешників на ЛФТепер я розумію Вашу любов до кави! Я більше спеціалізуюсь не мебелі. Інтер'єр так, хоббі.
Це те, що лишилося з картинок. Місцями засвічене, але то вже було бажання дизайнера: Спроба перенести логотип у 3д для анімації на веб-сторінці (так і залишилась недоробленою):
і я захоплююся максом... вот поставила нову версію, новий ві рей, і так воно всьо гарно глючить шо капці.... жодного рендеру толкового зробити не можу... але пробую... мурдуюся... думам з часом вдасться і зможу похвалитися досягненнями... Запитань у мене є багато. Приємно видіти тут тридешників. Буду питатися і сподіваюся на допомогу
увы .... до моделирования скорее всего не дойдет ибо моя работа заканчивается скетчем я больше на 2 Д сижу)
Всем привет! Недавно нешел(нашла) сайтик с бесплатными заставками http://www.elefun-desktops.ru/products/list/29 хочу поделиться Кто еще знает, где можно найти бесплатные заставки?