3d моделювання

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем UkrMan, 28 сер 2008.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: 3d моделінг

От і я не розумію.

• Подобається Подобається x 1
  2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Підручник Марова "Эффективная работа. 3ds max 7.5" можете взяти тут.

3. UkrMan

UkrMan миється в бані

"допомогли розпочати навчання в 3d max" кожен хто вміє той знає як правильно начати так шоб собі бажання не відбити через труднощі. Приймається також і інформація про корисні посібники для початківців. Тему створив загалом на майбутнє
    щоб була, а то я шукав уроки по максу і находив лише на російських сторінках, нашу найшов тіки одну і та була якось погано і не зрозуміло оформлена. То невже нема в нас спеціалістів? Чому ті хто є пишуть на російських форума? А тому шо нема де в нас писати, от я тему і створив Най наші Нашим помагають!

4. UkrMan

UkrMan миється в бані

Tutuka, Спасибі, але нажаль чомусь воно не переходить на силку...

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Виправила, спробуйте ще раз.

6. levandivka

Вивіску "Прийомний пункт" зробили? По чім за кільо берете?
    Може для початку школу закінчити, до войска сходити, навчитися спілкуванню, а потім 3Д?

7. UkrMan

UkrMan миється в бані

Після "войска" шось багато не повертаються "самогубства" роблять, а 3Д то моя мрія, тому якшо я попаду в групу самогубців моя мрія може і нездійснитися....

8. levandivka

Щоб мрія здійснилася - пахати тре'. Власноруч!

9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Не розумію...вам сайт український про Макс і Блендер розробити? Вважаю недоцільною цю всю розмову допоки не матимете хоч чим працювати...А щодо труднощів,які відбивають бажання,то тут я взагалі вам не порадник...Хочте працювати? То про які труднощі ви говорите?
    Все ставте Макс чи Блендер...тоді поговоримо.

10. UkrMan

UkrMan миється в бані

то точно, а ше пахати тре шоб здійснилися мрії інших людей, політиків наприклад, поки народ пахає доти неповстає, а вони на наших "паханнях" наживаються! І от думаю поки я пахати буду(звичайно шоб вижити тре мати не бажання моделювати в максі, а нормальну роботу)чи лишиться в мене час на мої мрії? В наші державі ж хороша робота часу хватає тіки спитися "з хорошого життя"!

11. UkrMan

UkrMan миється в бані

булоб чудово, але от ше людей туда тре прикликати, коли я тут тему створював то знав шо люди то побачать, а от сайт... хт осхоче там окрім мене бути?

12. levandivka

ТАК Вам ще й держава не подобається?!
    Не забезпечила блюдєчком з голубою кайомочкою, і в ротик не поклала?
    Робіть кращу!
    але власними руками.

Побачили. Смішно. Мої дітки теж часом ТАКе втнуть...

13. Coffe13

А-ууу! Гілка про що?

14. UkrMan

UkrMan миється в бані

levandivka, Держава подобається, а от політики-ні! загалом є думка що Український народ буде незадоволений любою владою, але я вважаю не за таку владу як нині гинули мої і ваші діди, прадіди! Якшо ви кажете "Робіть кращу!
    але власними руками" то мабудь задоволені теперішнім становищем нашої держави, а якщо це так ТО ЗРОЗУМІЛО , ЧОМУ НІЧОГО НЕЗМІНЮЄТЬСЯ!!! Отак і живем "У СВОЇ ХАТІ СКРАЮ" мов як ш охочеш кращого роби сам, а я гляну як ти провалишся, В ВАС така думка?

15. levandivka

Повторю свою думку.
    Сидіти з відкритим дзьобиком "покладіть мені, можна розжоване", бо як до войска піду - помру, і не встигну стати генієм, а тяжка праця не залишить мені часу на кіно в клюбі і 3ДМах - не получисі.
    Хочете здобути знання - здобувайте!
    Ви навіть Форум не читаєте, не бачите, куди прийшли. Крім Вас ніхто вам не поможе.
    вчіться! Читайте більше. (і менше пишіть).

• Подобається Подобається x 4
  16. Coffe13

Якщо так орфографічно писатимете,то не знаю хто схоче....:ninja::ninja::ninja:

17. UkrMan

UkrMan миється в бані

Це досить просто здобути знання, потім як більшість людей з вищою освітою виїхати закордон на стройку і жити довго і щасливо! Питання, а нах тоді освіта ? Шоб цеглу прально класти? Отак живи здобувай, рости, а дорослі подбають про твою країну.Чи не так?

18. Tony

Tony Well-Known Member

Маю трохи літератури на компі по 3д Максі. Сам колись вчився того. Якшо шо то стукай в асю

19. MITALb

MITALb New Member

таа... зачотний топік.. прям "Україна, молодь, 3Д Макс" )))

UkrMan, ще 3д макс не поставив, а вже на ві-рей зазіхнувся)))
    може почати хоча б з простих обєктів - початківцям, як правило, допомагає...

• Подобається Подобається x 3
  20. Coffe13

Надумала спробувати відновити гілку. Є люди на форумі, які дійсно цікавляться чи займаються тримірним моделюванням?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)